۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶


تحریریه معماری آرل

چگونه راه پله ای که در جای مناسبی قرار گرفته و شکل منحصر به فردی دارد به خانه هویت می دهد؟ برای پاسخ این سوال با هم نگاهی به طراحی مدرن برزیلی، با راه پله سیاه و هنرمندانه اش در کنار مبلمانی خیره کننده بیاندازیم. همراه آرل باشید

تحریریه معماری آرل

فضای داخلی مینیمالیستی عجیب و غریب این آپارتمان 135 مترمربعی دارای طرحی تیره رنگ است که توسط استودیویZOOI  Interior طراحی شده است. (این خانه در kiev قرار دارد)
این طراحی برای یک تاجر آمریکایی متولد آلمان می باشد که مایل به نمایش نقاط مثبت خانه تاریخی خود بود. بعد از در نظرگرفتن گزینه های طراحی پلان مجدد، مالک آپارتمان با مشاوره طراحان Maxim Doschinsky و PaveloVoytov تصمیم گرفت که آشپزخانه ،اتاق نشیمن و راهرو درفضای زندگی در یک فضای پلان باز را ، با آشپزخانه  جدیدی که تنها بخش کوچکی از این مسیر است، ترکیب کند. همچنین یک تخت دونفره، اتاق مهمان،حمام و اتاق دوش قرار گرفته است.

تحریریه معماری آرل
این ویلای گرمسیری با سبک طراحی معاصر جهت ارتقاء کیفیت اوقات فراغت و به منظور گذران تعطیلات در 90 کیلومتری سائوپائولو برزیل طراحی و اجرا شده این ویلا توسط گروه معماران Candida Tabet Arquitetura برای یک زن و شوهر جوان با سه فرزند طراحی شده است در ادامه با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
فروشگاه کفش زنانه Sappun واقع در شهر سئول، کره جنوبی توسط گروه معماران LABOTORY در مساحت 111 مترمربع طراحی و اجرا شده است. این فروشگاه در منطقه ای از شهر واقع شده، که بیشتر برند های تجاری مشهور در آن شعبه داشته و به همراه بسیاری از  این برند های معتبر در امتداد جاده قرار گرفته اند. در ادامه با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
فضای اداری مجموعه فرهنگی "هنر شهر آفتاب" دارای زیر بنای ۱۸۰ مترمربع می باشد که در این پروژه معمار به دنبال فضایی برای تعامل بیشتر مخاطب مجموعه با بخش اداری و ارتباط تنگاتنگ پرسنل اداری با یکدیگر بوده است. همفکری های مداوم، تبادل نظرات بین تمامی افراد در هر مرتبه کمک به ارتقا سطح کیفی مجموعه نموده و این حس تعلق خاطر در راندمان کار موثر می داند در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
چیدمان و دکوراسیون خانه راهی عالی برای ایجاد فضایی راحت، منظم و دعوت کننده است اما به راحتی با تغییراتی می تواند دچار نا به سامانی و بی نظمی گردد در واقع برای داشتن دکوراسیونی با احساس آرامش و برای دوری از شلوغی طبق گفته طراحان بایستی از 5 نکته و انجام دادن آن ها در دکوراسیون بپرهیزید در ادامه با این نکات با آرل همراه باشید....

تحریریه معماری آرل

ویلا وسیع نیست اما محدوده که در طول روز استفاده می شود، زون روزانه، نسبتاً جادار است و پنج متر ارتفاع دارد. دیوار بتنی در نشیمن روزانه پله ها را حمل می کند.
ساختمان به شیوه ای طراحی شده است که جذب و اتلاف انرژی بهینه گردد بنابراین تکنولوژی ساخت و هماهنگی فرم و شکل معماری با طبیعت همزمان در پایداری این خانه موثرند.
شبیه سازی موقعیت­ های خورشید در طول سال، امکان آرایش­ های مختلف در خانه و پارتیشن شیشه­ ای را برای جذب بهینه حرارت در زمستان و کاهش آن در تابستان فراهم می­ کند.  برای کاهش اتلاف حرارت در این خانه از تکنولوژی ایزودوم استفاده شده ­است.

تحریریه معماری آرل
لورآل ( L’Oreal )  یک برند فرانسوی و تولید کننده ی لوازم آرایشی و یکی از بزرگ ترین کمپانی های تولید کننده ی لوازم ارایشی دنیا از سال 1909 تاکنون می باشد.فضای کار اداری لورئال در ورشو لهستان به طور کامل هویت نام تجاری محصولات زیبایی اش را مطابق معیارهای زیبایی شناسی و با ظرافت منحصر به فردی به تصویر کشیده است در ادامه با توضیحات بیشتر با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
معماری آپارتمان آجری ویتنام با فلسفه خلق مکانی همراستا با ساختار محیط های طبیعی شکل گرفته است که به صورت مصنوعی ساخته شده اند. سازه پیشنهادی این بنا یادآور طرح یک غار است. سازه کلی این بنا با استفاده از دو لایه دیوار آجری که با هم تقاطع دارند ساخته و احاطه شده است و بعلاوه از ساختاری سبز از گیاهان و سبزیجات بهره می برد. آجر به واسطه روش ساخت دستی ساده آن، متریال آشنایی در مناطق روستایی ویتنام بوده و استفاده از آن به شدت در این منطقه رواج داشته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
پروژه خانه B حاصل تخریب و بازسازی آپارتمانی قدیمی است که بنا به وضعیت اقلیمی سنت جولیان کشور مالت به فرسودگی رسیده بود. بازسازی و طراحی پروژه با نگرش به سبک معماری مدرن و ارائه تراس های گسترده، فضای کارآمدی را در اختیار کارفرما قرار داد که بر اساس نیازهای خانواده طراحی شده بود. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی خانه ای در جنوب غربی لندن با اضافه کردن فضایی در پشت خانه با یک درب شیشه ای بزرگ که رو به باغ باز می شود به همراه یک اتاق مناسب برای بازی انجام شده است.در راهروی ورودی خانه،یک در بزرگ چوبی که حیاط و اتاق جدید را به سایر قسمت ها مرتبط می کنذ وجود دارد.قسمت اتصالی پلانی باز که شامل آشپزخانه با کابینت های آبی تیره است داراست،یک مبل راحتی در مقابل دیوار آجری قرار دارد همچنین میز ناهارخوری درست مقابل حیاط با منظره ی خاص و زیبا قرار دارد و می توانند هنگام صرف غذا از این منظره لذت ببرند.قسمتی از سقف این قسمت از خانه،شیشه ای است که امکان ورود نور طبیعی بیشتر را فراهم می کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یک خانه چوبی با ارتفاع زیاد در سطح مقطعی کم که با الگوی مارپیچی در وسط جنگل طراحی شده تا برای مالک خود عمق سکوت و آرامش را به ارمغان بیاورد. انظمام و یکپارچگی بین درون و بیرون کلبه، جزء جدی ترین ترکیبات پروژه به شمار می رود که معمار را درصدد انتقال حسی آشنا از فضایی طبیعی داشته است. شاید موضوع انتقال حس به واسطه ترکیبات هندسی و کانسپت طراحی فراتر از انتخاب متریال و رنگ پروژه بود.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی پروژه ویلای پانوراما ناشی از تمایل کارفرما با طراحی استخر شنا در فضای داخلی ویلا بود. آرزویی که به واسطه معمار برزیلی پذیرفته شد تا پلانی مبتنی بر خلق یک استخر بزرگ رو به فضای نشیمن طراحی شود. تلفیق فضای تفریحی در قلب نشیمن ویلای پانوراما علاوه بر ارائه یک منظره فوق العاده در داخل، عنصری از تنش، تحرک و طراحی نمای بصری خاص را ایجاد کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۱۰۴۵ رکورد - در ۸۱ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir