۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی خانه ای در جنوب غربی لندن با اضافه کردن فضایی در پشت خانه با یک درب شیشه ای بزرگ که رو به باغ باز می شود به همراه یک اتاق مناسب برای بازی انجام شده است.در راهروی ورودی خانه،یک در بزرگ چوبی که حیاط و اتاق جدید را به سایر قسمت ها مرتبط می کنذ وجود دارد.قسمت اتصالی پلانی باز که شامل آشپزخانه با کابینت های آبی تیره است داراست،یک مبل راحتی در مقابل دیوار آجری قرار دارد همچنین میز ناهارخوری درست مقابل حیاط با منظره ی خاص و زیبا قرار دارد و می توانند هنگام صرف غذا از این منظره لذت ببرند.قسمتی از سقف این قسمت از خانه،شیشه ای است که امکان ورود نور طبیعی بیشتر را فراهم می کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یک خانه چوبی با ارتفاع زیاد در سطح مقطعی کم که با الگوی مارپیچی در وسط جنگل طراحی شده تا برای مالک خود عمق سکوت و آرامش را به ارمغان بیاورد. انظمام و یکپارچگی بین درون و بیرون کلبه، جزء جدی ترین ترکیبات پروژه به شمار می رود که معمار را درصدد انتقال حسی آشنا از فضایی طبیعی داشته است. شاید موضوع انتقال حس به واسطه ترکیبات هندسی و کانسپت طراحی فراتر از انتخاب متریال و رنگ پروژه بود.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی پروژه ویلای پانوراما ناشی از تمایل کارفرما با طراحی استخر شنا در فضای داخلی ویلا بود. آرزویی که به واسطه معمار برزیلی پذیرفته شد تا پلانی مبتنی بر خلق یک استخر بزرگ رو به فضای نشیمن طراحی شود. تلفیق فضای تفریحی در قلب نشیمن ویلای پانوراما علاوه بر ارائه یک منظره فوق العاده در داخل، عنصری از تنش، تحرک و طراحی نمای بصری خاص را ایجاد کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
استودیو معماری Workshop یک خانه در ساحل گلد در یک خیابان باریک در استرالیا را طراحی نموده است.مجموعه ای از الوارهای چوبی برای حفظ بیشتر حریم خصوصی ساختمان در نمای آن اضافه شده است.از مزیت های دیگر این الوارها ایجاد سایه در مقابل نور خورشید،تعادل سازی فرم کلی ساختمان می باشد.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

این بنا که در اصل به عنوان خانه ای برای دوران بازنشستگی صاحب آن طراحی شده است، همزمان به عنوان یک فضای اقامتی در منطقه تفریحی CocoNutNoom عمل می کند که خانواده صاحبخانه، دوستان او و مهمانانش می توانند توقفی کوتاه در آن داشته و اوقات خوشی را سپری کنند. ساختمان شامل یک اتاق خواب مستر با سرویس، یک اتاق مهمان، یک سرویس مهمان و یک آشپزخانه برای آشپزی های خانوادگی است. سالن اصلی این بنا به عنوان یک فضای چندمنظوره انعطاف پذیر عمل می کند. از این فضا می توان به عنوان نشیمن یا به عنوان محلی برای جشن ها، به عنوان یک کافه یا به عنوان سالن یوگا استفاده کرد. تراس طبقه بالا به گونه ای طراحی شده تا دیدی پانورامیک از درختان نارگیل اطراف، دریا و جزیره Samui و کوه ها به دست دهد.

تحریریه معماری آرل
این پروژه به واسطه خواست کارفرمای دیرینه شرکت Reddymade  که به لس آنجلس نقل مکان کرده است تعریف شده و با همکاری شرکت LivingHomes به عنوان هماهنگ کننده طراحی پروژه و معمار داخلی صورت گرفته است تا یک خانه ایده آل پیش ساخته برای کارفرما فراهم شود. این خانه از 6 مدول در دو طبقه ساخته شده که فضاهای اولیه را همراه با یک حجم سفارشی ساخته شده برای پله،گاراژ و یک سوئیت مهمان تامین می کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید....
تحریریه معماری آرل

سایت خانه ییلاقی Efjord در جزیره ای به نام Halvarøy بر روی یک صخره طبیعی و در زمینی قرار گرفته است که از جانب غرب به دشت و از جانب جنوب به دو قله که از چالش برانگیز ترین نقاط صعود در نروژ می باشند، می نگرد. از سمت شرق خط الراسی این زمین را محافظت می کند.
خانه ییلاقی به صورت دو کابین در دو موقعیت بسیار متفاوت، بستر طبیعی خود را انعکاس می دهد. دو کابین متفاوت در مجاورت هم و یک دید بسیار خصوصی به قسمت غربی سایت تشکیل شده است. جانمایی کانسپچوال این بنا متاثر از این دوگانگی، محصور بودن شرقی ترین نقطه کابین نسبت به مناظر اطراف و گشودگی این بخش رو به خط الراس را به دنبال داشته و این گونه سایت پروژه را از سمت شرقی می بندد.

تحریریه معماری آرل
این بنا که در Tainen کشور تایوان قرار گرفته است یک فضای اشتراکی برای استفاده اعضا جامعه اماکن سبز می باشد. این بنا فضاهای مختلفی را برای صرف شام، مطالعه، ورزش، تحصیل و ارتباط اعضا فراهم می کند. طراحی این بنا بر اساس الگوهای طبیعی بوده و شامل یک استخر، یک پلازای خارجی و دیدی کامل بدون هیچ مانعی به تپه های اطراف می باشد. در این طرح سطوح متنوع با ارتفاع مختلف افراد را به قدم زدن به داخل این فضا و کشف آن دعوت می کنند. المان های طبیعی در داخلی فضا نیز به کار برده شده اند و کاربرد آنها صرفا جنبه تزئینی نداشته، بلکه این درختان بلند به صورت یک دیوار عمل می کنند. نتیجه طرح هارمونی فضاست، در جایی که بشر در زندگی خود سعی در حفظ ارتباطش با طبیعت دارد.
تحریریه معماری آرل
طراحی ساختمان صنعتی به صورت تطبیق پذیربرای ساکنان یک ساختمان در شهری پرجمعیت و متراکم انجام شده است.در داخل ساختمان،اتصلات به قسمت های خارجی متصل شده اند و به واسطه طراحی پنجره ها،نور کافی وارد ساختمان می شود.فضاهای خصوصی مانند حمام و اتاق خواب به گونه ای طراحی شده اند که در عین حفظ حریم خصوصی،تقسیم بندی فضاهای داخلی به درستی انجام شده است و باعث ایجاد حس دراماتیک در ساکنان ساختمان می مشود و امکان تقسیم بندی راحت را در فضا مهیا می کند.
تحریریه معماری آرل
فروشگاه "Colormix"،که متمرکز بر  فروش پوشش‌های داخلی و خارجی ساختمان‌ها می باشد در شهر "سائوپائولو"ی برزیل، و در خیابانی قدیمی که بیشتر، مغازه‌های معماری و فروشگاه‌های محصولات نمای داخلی را شامل می‌شود، قرار گرفته است و درصدد بوده که از محصولات انحصاری خود برای نمای فروشگاه خود استفاده کند.
این فروشگاه با همکاری مشتری خود، شرکت معماری "Basiches"، موفق به طراحی محصولی منحصر به فرد برای نمای کلی خارجی ساختمان شده است: پوسته ای مثلثی شکل که از داخل استراکچر آن بر پایه صفحات فلزی است و با تایل های پرسلانی مرمر مانند پوشیده شده است. 
تحریریه معماری آرل
شرکت موسیقی "Fender"، صنعت موسیقی دنیا را متحول کرده و خود را به عنوان نامی پر آوازه و قابل اعتماد و همچنین نمادی فرهنگی، مطرح کرده است.  با وجود اینکه ریشه‌های این شرکت از کالیفرنیای جنوبی نشات گرفته است، اما با این حال، این شرکت سالیان سال است که در شهر "اسکاتدِیل"، واقع در ایالت "آریزونا"، مشغول به کار می باشد. این شرکت، در خلال کارهای خود به کالیفرنیای جنوبی بازگشت و تصمیم گرفت تا با کمک استودیوی معماری "Rapt"، دفتر جدیدی را در شهر لس آنجلس و در بلوار مشهور "Sunset" افتتاح کند تا اینگونه بتواند بازگشت خود را به کالیفرنیا جشن گرفته و هم قدمی رو به جلو برای حفظ میراث خود بر دارد.
تحریریه معماری آرل
پروژه طراحی داخلی خانه مسکونی تورنتو یک مداخله دگرگون شونده بود که شامل نوسازی کامل طبقه اول تا سوم، به همراه سازماندهی مجدد در پلان می باشد. برنامه فیزیکی و عرصه بندی پلان با تمرکز بر ارائه فضاهای خصوصی و نیازهای یک خانواده جوان بود. ضربان شاعرانه پروژه در طبقه دوم واقع شده، که اتاق با حمام تلفیق شده و ساکنین در تابستان به عظمت فراوان درختان و پارک مجاور ساختمان پی می برند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
ویلای تریبلکس شبه جزیره پنینسولا مکانی برای گذراندن آخر هفته یک خانواده بزرگ، نزدیک سواحل سائوپائولو می باشد. این پروژه با سه حجم مستطیلی بر روی شیب صخره رو به اقیانوس ساخته شده، و تعریف کاملی از بهره وری از مناظر، استفاده از اختلاف سطح زمین و خلق کالبدی مدرن با بهترین ارتباط فضایی است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۱۰۷۱ رکورد - در ۸۳ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir