۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

یکی از مباحث مهم طراحی مدرن و پیشرفته مجتمع مسکونی می باشد. سالانه مجتمع های مسکونی زیادی در سراسر دنیا طراحی و ساخته می شوند که هر کدام کانسپت یا ایده های متفاوتی برای ارائه کردن دارند. از روزهای آخر قرن 19 تا کنون مجتمع های مسکونی به یک اپیدمی تبدیل شدند و هر روز در حال تکوین و تکامل قرار گرفته اند. در این بخش می توانید نمونه های ایرانی مانند: مجتمع مسکونی آتی ساز، مجتمع مسکونی باغ زعفرانیه، مجتمع مسکونی نیاوران، مجتمع مسکونی گوشواره ها، مجتمع مسکونی تهران و ... را مشاهده نمایید. همچنین طراحی و اجرای مجتمع های مسکونی مهم بین المللی از گروه معماری بیگ، گروه معماری MVRDV و رنزو پیانو در این بخش قرار گرفته اند. 


تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی و نمای بانک ملت گروه معماران آرل به عنوان یکی از بزرگترین و فعالترین شرکت های معماری و معماری داخلی، طراحی و نظارت اجرای تعداد بسیار زیادی از شعب بانک ملت سراسر کشور را بر عهده داشته است. در استان تهران طراحی و نظارت اجرای بیش از 150 شعبه از شعب بانک ملت استان بر عهده ی گروه معمارن آرل بوده است.
تحریریه معماری آرل
گروه معماران  DA به دنبال ادراک فضایی متفاوتی از شعب معمول بانک و برای بازسازی بانک DSKدر فضایی به متراژ 275 متری اقدام به طراحی و اجرا نمودند. در این پروژه پس از بازسازی واحدهای کارکردی را از حوزه های مشترک در مرکز این فضای اداری به حومه آن منتقل کرده تا منطقه ای گسترده و باز ایجاد شود کارکرد واحدهای جداگانه پویایی دیوارهای اطراف را سبب شده و زیبایی شناسی و عملکرد را در هم می آمیزد با آرل در ادامه همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی شعبه جدید بانک DSK، بازسازی مفصل یک فضای قدیمی است تا درک متفاوتی از طراحی بانک را به نمایش بگذارد. توسعه فضای بانک با تعریف سناریوی جدید و محیطی سیال بود تا نسبت به یک محیط اداری با عملکردی اقتصادی کمی متفاوت باشد. معمار پروژه واحدهای عملکردی مشترک را به مرکز و پیرامون فضا منتقل کرد تا محدوده ای باز و گسترده به همراه اتاق در پلان تعبیه کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
طراحی ساختمان اصلی بانک مرکزی سیتیک چین توسط نورمن فاستر می تواند به عنوان یکی از نشانه های شهری منطقه هانگژو و باشد. ساختمان بانک به لحاظ ویژگی های اقتصادی خود در محدوده تجاری منطقه هانگژو واقع شده و به عنوان محور اصلی منطقه دارای تعارف مفهومی و عملکردی خاص خود می باشد. چالش اصلی گروه طراحی فاستر طراحی یک طرح جدید بود که با محدوده سایت هماهنگ بوده و در عین حال تعاریف خود از یک مجموعه یکپارچه به عنوان بانک مرکزی را داشته باشد. طرح ساختمان فوق با تأثیرپذیری از کشتی نمادین باستان به نام Due یا Ding ساخته شده نشانه ثروت، ثبات و مقام در فرهنگ چین به شمار می رود. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
طراحی ساختمان بانک مرکزی اروپا در فرانکفورت، بر عهده استودیو معماری Coop Himmelb بوده که به صورت ترکیبی از دو برج پیچ خورده ساخته شده است و نقطه ی عطف مدرنی در منطقه به شمار می رود. ارتفاع این برج 185 متر بوده و از ویژگی های بارز آن، وجود دهلیز شیشه ای بین دو ساختار برج می باشد. به طور کلی این فضای عمومی، همه ی نقاط ورودی عمودی را به هم متصل کرده و درست مثل میدان های عمومی در ساختمان عمل می کند. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
گروه معماری Snøhetta، برنده مسابقه طراحی بانک مرکزی جدید Libano فرانسه در بیروت شده اند. این آسمان خراش با نمای شطرنجی دارای چند تراس بزرگ است که در حجم کلی ساختمان حک شده اند و فضاهای جمعی خوبی برای کارکنان به شمار می روند.در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
گردآورنده: پروانه شاه سوار
امروزه کسب و کارها به طور فزاینده ای، تعاملات غیر رسمی کارکنان که سابق بر این گواه نافرمانی یا ناکارآمدی بود را به عنوان منبع خلاقیت می بینند و بسیار طبیعی است که وجود فضاهایی جهت ملاقات و استراحت کارکنان را در حفظ سلامت شخصی و سازمانی ضروری بدانند. یک نمونه از این دست، ساختمان مرکزی کامرز بانک "Commerzbank Ag" در فرانکفورت آلمان است که توسط نورمن فاستر، طراحی شده است. در این بنا، 9 گخانه به ارتفاع 4 طبقه وجود دارد که کارکنان می توانند اوقات فراغت خود را در آنجا سپری کرده و با یک دیگر ملاقات کنند. این گلخانه ها علاوه بر ارائه امکاناتی استاندارد، مانند کافه تریاهای سازمانی، به عنوان نقطه کانونی خوشه های اداری روستا گونه، در این سازه عظیم پراکنده شده اند. در ادمه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
معمار: رضا دانشمیر
موقعیت: ایران، تهران
سال: 2013
مساخت: 47000 مترمربع
کاربری: چند منظوره
ساختمان مرکزی جدید بانک پاسارگاد با کاربردی چندگانه، توسط معمار سرشناس ایرانی، رضا دانشمیر طراحی شده است. در این بخش قصد داریم نگاهی به این ساختمان بیاندازیم. با آرل همراه باشید.


مترجم: نیلوفر محتاط
به بهانه ی اقدامی که اخیراً برای کامپوزیت کردن نمای بانک ملی ایران، شعبه ی دانشگاه انجام شد و مخالفت هایی که در پی آن برای حفظ این اثر ارزشمند معماری صورت گرفت در این بخش تصمیم گرفتیم تا به معرفی این ساختمان بپردازیم. این بنا توسط یورن اوتزن (معمار اپرای سیدنی) در سال 1958 طراحی و در سال 1962 ساخته شد. در ادامه با ما در آرل همراه باشید.

مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: رضا دانشمیر
موقعیت بنا: تهران، ایران
سال اتمام پروژه: 2015
متراژ بنا: 64000 متر مربع
برج جام واقع در خیابان شریعتی تهران، در سایتی به متراژ 4600 متر مربع واقع شده است. این پروژه یکی از دو شریان مرکزی و تاریخ این منطقه به حساب می آید. برج جام از محور شمال- جنوب به منطقه شمیران و از شرق در موقعیت قدیمی و سنتی تاریخی تهران مشرف می باشد. دسترسی این پروژه از طریق بزرگراه همت و رسالت (شرق به غرب) ، و همچنین بزرگراه امام علی و صیاد شیرازی (محور شمال- جنوب) می باشد. این دسترسی باعث شده تا این برج اداری-تجاری یک مکان ایده آل برای مراجعه کنندگان به شمار برود.
با آرل در ادامه همراه باشید...


تحریریه معماری آرل
طراحی نمای بانک ها، اکثرا از کلیشه ی خاصی پیروی می کند و می توان آنها را از نظر سبک شبیه هم دانست. همینطور، در نمای بانک ها کمتر شاهد خلاقیت هستیم. چندی پیش نمای بانکی را در وب سایت آرل منتشر نمودیم با عنوان طراحی نمای بانک ژاپنی، متفاوت و غیره منتظره. نمای این بانک، همان نمایی است که در عکس بالا مشاهده می نمایید. رویکرد این بانک برای نما، متفاوت از سایر بانک هاست و این بانک خطی نو را در طراحی دنبال می کند. طراحی نمای شعب بانک ژاپنی Sugamo Shinkin سرشار از تنوع خلاقیت و رنگ است و نکته ی جالب این است که نمای شعب متفاوت کاملا با هم فرق دارد و هر کدام طرح خود را دارند اما نکات مشترکی در تمام آنها رعایت شده است. معماری شعب این بانک بر عهده ی گروه معماری Emmanuelle Moreaux است. با آرل همراه باشید.
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Emmanuelle Moureaux Architecture + Design
موقعیت بنا: نریماکو، توکیو
متراژ بنا: 57.408 متر مربع
سال اجرای پروژه: 2012
طراحی بانک سوگامو شینکین بر اساس یک ویژکی خاص و مهم طراحی شده است: عنصر دعوت کننده.
شعار این بانک رسیدن به خدمات هر مشتری در اولویت اول می باشد. این بانک به عنوان چهارمیت شعبع از این نام می باشد که توسط امانوئل مائورو راحی شده است. از ویژگی های طرح وی می توان به ایجاد احساس خوشحالی و راحتی به مهمانان اشاره کرد. اینبانک در یک بخش تجاری و در نزدیکی بسیاری از فروشگاه ها و مراکز خرید واقع شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
Architects: MVRDV
Location: Oslo, Norway
Area: 36,500 sqm
Year: 2012
Photographs: Jiri Havran, Jeroen Musch
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: [email protected]