۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری آرل
نماهای ساختمان ها بر اساس سبک و متریال به کار برده شده دسته بندی گوناگونی دارند. در این دسته با نمای مدرن، نمای کلاسیک و ... آشنا می شوید. 
تحریریه معماری آرل
خانه آجری مازیار در زمینی به مساحت ۲۵۰ متر مربع در مجموعه ای ساحلی با مالکین متفاوت و زمین های خالی از بنا در شهر رویان مازندران واقع گردیده است. کارفرما بعنوان یکی از مالکین اصلی به دنبال طرحی برای ایجاد الگو و زمینه در مجموعه بود. زمینی در نزدیکی ورودی مجموعه به این پروژه اختصاص یافت تا ساختمان علاوه بر ارائه کارکردهای مد نظر بعنوان یک ویلای اقامتی فصلی بتواند بعنوان الگویی از ساخت آینده مجموعه و همچنین نمایش علایق کارفرما در استفاده از آجر در ابتدای مجموعه خودنمایی کند.
تحریریه معماری آرل

پروژه در یک منطقه مسکونی در محلات، در ۲۶۲ کیلومتری جنوب غربی تهران با آب و هوای گرم و خشک واقع شده است. منطقه اطراف این شهر از سنگ تراورتن غنی است که عمدتا به دلیل  وجود دو معدن مهم تراورتن به نامهای حاجی آباد و عباس آباد در این ناحیه است. این پروژه در حین ساخت و زمانی که صفحات کف از قبل ساخته شده بود به معمار منتقل گردید و همچنین مشتری نیاز به یک پروژه مقرون به صرفه نیز داشت.

زمین ساختمان مسکونی شماره 3 محلات، به 180 متر مربع و با همسایگانی در شرق و غرب محدود شده است. معادن سنگ تراورتن و کوه ها از منطقه جنوبی و منطقه سبز سرمایه که یکی از معروف ترین محله ها می باشد قابل مشاهده است و یکی از جاذبه های محبوب گردشگری از شمال مرز سایت قابل مشاهده است. معادن سنگ تراورتن و کوه ها از سمت جنوب به خوبی دیده می شوند و منطقه سبز سرچشمه که یکی از جاذبه های گردشگری محبوب این ناحیه است نیز از سمت شمالی سایت پروژه به خوبی قابل رویت است.

تحریریه معماری آرل

​در محوطه دانشگاه  Xiaojingwan (موسسه آموزشی خصوصی در شنزن) کتابخانه بایگانی CRLand برنامه دوگانه دارد. عملکرد اولیه ساختمان، خدمت رسانی به عنوان آرشیوی است که تمام پرونده های فیزیکی و دیجیتالیش را در یک غرفه زیرزمینی که در دامنه کوه که سایت پروژه می باشد، نگهداری می کند. بعد از آرشیو، این پروژه به عنوان یک گالری و سالن سخنرانی عمل می کند که در محوطه مجاور به کار می رود و به ابعاد مدنی و فرهنگی این پروژه می افزاید.


تحریریه معماری آرل
این ویلا برای یک خریدار بازنشسته همراه خانواده اش به عنوان یک خانه دوم برای تعطیلات طراحی شد که گاها به آنجا می روند. آنها یک زندگی آرام می خواستند که شامل باغبانی، مطالعه، ورزش های آبی از جمله شنا، غذا خوردن در تراس، آشپزی همراه با دیدن منظره، بیدار شدن با تابش نور جنوبی، چشم اندازی به آفتاب از وان حمام، مکان هایی برای مدیتیشن و تراس هایی با منظره آب در ارتفاع های مختلف آن می شود. موقعیت جغرافیایی خانه، شکل آن را مشخص کرد. هدف این بود که هر کدام از اتاق خواب ها، فضاهای متنوعی را با ورود به نواحی مختلف چشم انداز، ایجاد کنند. همراه آرل ویلا زیبایی Mosca را مشاهده نمایید.
تحریریه معماری آرل
معماری آپارتمان آجری ویتنام با فلسفه خلق مکانی همراستا با ساختار محیط های طبیعی شکل گرفته است که به صورت مصنوعی ساخته شده اند. سازه پیشنهادی این بنا یادآور طرح یک غار است. سازه کلی این بنا با استفاده از دو لایه دیوار آجری که با هم تقاطع دارند ساخته و احاطه شده است و بعلاوه از ساختاری سبز از گیاهان و سبزیجات بهره می برد. آجر به واسطه روش ساخت دستی ساده آن، متریال آشنایی در مناطق روستایی ویتنام بوده و استفاده از آن به شدت در این منطقه رواج داشته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی مرکز LKKER Jingdezhen به گونه ای است که جریان آبی نیز از داخل آن عبور می‌کند. در طراحی این بنا هدف آن بوده است که  طبیعت اطراف بنا الهام بخش طراحان مشغول به کار در این فضا شود و در عین حال ارتباط عمیقی بین این محیط طبیعی و هنر سرامیک ایجاد گردد. برای رسیدن به این هدف، راهکار ارائه شده طراحی حجمی مانند نوعی از کوره های پخت سرامیک بوده است که جریان آب طبیعی درون سایت را احاطه می کند.
تحریریه معماری آرل
این مرکز فرهنگی که در منطقه Guizhou قرار گرفته است، دروازه ای است به منطقه Sandu County ، که سرزمین Shuiها ، یکی از اقلیت های قومی در کشور چین، می باشد. علیرغم تعداد کم این قومیت اما این افراد کماکان زبان خاص خود را حفظ کرده اند و همینطور سیستم نشانه ای خاصی که منحصر به آنهاست. این مرکز فرهنگی هنری تماما یادآور سنت ها و تاریخچه دیرین این مردم است و معماران سعی داشته اند باورهای کهن Shui را به طراحی تبدیل کنند. این امر با استفاده از بام های پیش آمده، بهره گیری از برنز، استفاده از سکوهای سنگی و خلق مجدد یک فضای مقدس تحقق یافته است.
تحریریه معماری آرل
استودیو معماری Workshop یک خانه در ساحل گلد در یک خیابان باریک در استرالیا را طراحی نموده است.مجموعه ای از الوارهای چوبی برای حفظ بیشتر حریم خصوصی ساختمان در نمای آن اضافه شده است.از مزیت های دیگر این الوارها ایجاد سایه در مقابل نور خورشید،تعادل سازی فرم کلی ساختمان می باشد.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

این بنا که در اصل به عنوان خانه ای برای دوران بازنشستگی صاحب آن طراحی شده است، همزمان به عنوان یک فضای اقامتی در منطقه تفریحی CocoNutNoom عمل می کند که خانواده صاحبخانه، دوستان او و مهمانانش می توانند توقفی کوتاه در آن داشته و اوقات خوشی را سپری کنند. ساختمان شامل یک اتاق خواب مستر با سرویس، یک اتاق مهمان، یک سرویس مهمان و یک آشپزخانه برای آشپزی های خانوادگی است. سالن اصلی این بنا به عنوان یک فضای چندمنظوره انعطاف پذیر عمل می کند. از این فضا می توان به عنوان نشیمن یا به عنوان محلی برای جشن ها، به عنوان یک کافه یا به عنوان سالن یوگا استفاده کرد. تراس طبقه بالا به گونه ای طراحی شده تا دیدی پانورامیک از درختان نارگیل اطراف، دریا و جزیره Samui و کوه ها به دست دهد.

تحریریه معماری آرل

سایت خانه ییلاقی Efjord در جزیره ای به نام Halvarøy بر روی یک صخره طبیعی و در زمینی قرار گرفته است که از جانب غرب به دشت و از جانب جنوب به دو قله که از چالش برانگیز ترین نقاط صعود در نروژ می باشند، می نگرد. از سمت شرق خط الراسی این زمین را محافظت می کند.
خانه ییلاقی به صورت دو کابین در دو موقعیت بسیار متفاوت، بستر طبیعی خود را انعکاس می دهد. دو کابین متفاوت در مجاورت هم و یک دید بسیار خصوصی به قسمت غربی سایت تشکیل شده است. جانمایی کانسپچوال این بنا متاثر از این دوگانگی، محصور بودن شرقی ترین نقطه کابین نسبت به مناظر اطراف و گشودگی این بخش رو به خط الراس را به دنبال داشته و این گونه سایت پروژه را از سمت شرقی می بندد.

تحریریه معماری آرل

پلازا پارک "Chaoyang"، با داشتن موقعیت و عملکردی، مشابه "سنترال پارک منهتن" در آمریکا، بر خلاف بناهای جعبه ای مانند که تنها فضای پارک و محیط شهری را از هم جدا می کنند، درحقیقت موجب گسترش طبیعت اطراف شده است. ساخت این مجموعه تجاری، موجب توسعه فضای پارک به داخل شهر شده است و خط آسمان مصنوعی خشن این منطقه تجاری در مرکز شهر را نرم تر می کند. فرم این بنا با الهام از منظره یک لنداسکیپ در دوردست طراحی شده که رویکردی کلاسیک در معماری باغ های چینی بوده است یعنی رویکردی که به تلفیق طبعیت و معماری در هم می انجامد.

تحریریه معماری آرل

منطقه تجاری City Life که بالاتر از ایستگاه "Tre Torri"، واقع در خط پنجم ایستگاه شبکه‌ی متروی شهر میلانِ ایتالیا واقع شده است، یک پارک عمومی جدید را با مراکز خرید روباز و سرپوشیده، سالن‌های غذاخوری، رستوران‌ها، کافه‌ها، مغازه‌ها، و سینما و همچنین امکانات بهداشتی و درمانی تلفیق می کند.

تحریریه معماری آرل
ساختمان "بالتیک"، بسته به هر سمتی که به آن نزدیک شوید، نمای متفاوتی به نمایش می گذارد. سازه بتنی این بنا با ساختاری خطی و با نمای خارجیِ تمام شیشه‌ای و کاملا اکسپوز،  آن را نسبت به بناهای اطراف کاملا متفاوت کرده و نمونه توازن در ترکیب معماری "جدید" و "قدیم" در بستر بناهای تاریخی مانند Concordia Design و Haven می باشد.
مجموع ۳۸ رکورد - در ۳ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی و اجرا ویلا

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir