۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
چیدمان و دکوراسیون خانه راهی عالی برای ایجاد فضایی راحت، منظم و دعوت کننده است اما به راحتی با تغییراتی می تواند دچار نا به سامانی و بی نظمی گردد در واقع برای داشتن دکوراسیونی با احساس آرامش و برای دوری از شلوغی طبق گفته طراحان بایستی از 5 نکته و انجام دادن آن ها در دکوراسیون بپرهیزید در ادامه با این نکات با آرل همراه باشید....

تحریریه معماری آرل

ویلا وسیع نیست اما محدوده که در طول روز استفاده می شود، زون روزانه، نسبتاً جادار است و پنج متر ارتفاع دارد. دیوار بتنی در نشیمن روزانه پله ها را حمل می کند.
ساختمان به شیوه ای طراحی شده است که جذب و اتلاف انرژی بهینه گردد بنابراین تکنولوژی ساخت و هماهنگی فرم و شکل معماری با طبیعت همزمان در پایداری این خانه موثرند.
شبیه سازی موقعیت­ های خورشید در طول سال، امکان آرایش­ های مختلف در خانه و پارتیشن شیشه­ ای را برای جذب بهینه حرارت در زمستان و کاهش آن در تابستان فراهم می­ کند.  برای کاهش اتلاف حرارت در این خانه از تکنولوژی ایزودوم استفاده شده ­است.

تحریریه معماری آرل
لورآل ( L’Oreal )  یک برند فرانسوی و تولید کننده ی لوازم آرایشی و یکی از بزرگ ترین کمپانی های تولید کننده ی لوازم ارایشی دنیا از سال 1909 تاکنون می باشد.فضای کار اداری لورئال در ورشو لهستان به طور کامل هویت نام تجاری محصولات زیبایی اش را مطابق معیارهای زیبایی شناسی و با ظرافت منحصر به فردی به تصویر کشیده است در ادامه با توضیحات بیشتر با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
معماری آپارتمان آجری ویتنام با فلسفه خلق مکانی همراستا با ساختار محیط های طبیعی شکل گرفته است که به صورت مصنوعی ساخته شده اند. سازه پیشنهادی این بنا یادآور طرح یک غار است. سازه کلی این بنا با استفاده از دو لایه دیوار آجری که با هم تقاطع دارند ساخته و احاطه شده است و بعلاوه از ساختاری سبز از گیاهان و سبزیجات بهره می برد. آجر به واسطه روش ساخت دستی ساده آن، متریال آشنایی در مناطق روستایی ویتنام بوده و استفاده از آن به شدت در این منطقه رواج داشته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
پروژه خانه B حاصل تخریب و بازسازی آپارتمانی قدیمی است که بنا به وضعیت اقلیمی سنت جولیان کشور مالت به فرسودگی رسیده بود. بازسازی و طراحی پروژه با نگرش به سبک معماری مدرن و ارائه تراس های گسترده، فضای کارآمدی را در اختیار کارفرما قرار داد که بر اساس نیازهای خانواده طراحی شده بود. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی خانه ای در جنوب غربی لندن با اضافه کردن فضایی در پشت خانه با یک درب شیشه ای بزرگ که رو به باغ باز می شود به همراه یک اتاق مناسب برای بازی انجام شده است.در راهروی ورودی خانه،یک در بزرگ چوبی که حیاط و اتاق جدید را به سایر قسمت ها مرتبط می کنذ وجود دارد.قسمت اتصالی پلانی باز که شامل آشپزخانه با کابینت های آبی تیره است داراست،یک مبل راحتی در مقابل دیوار آجری قرار دارد همچنین میز ناهارخوری درست مقابل حیاط با منظره ی خاص و زیبا قرار دارد و می توانند هنگام صرف غذا از این منظره لذت ببرند.قسمتی از سقف این قسمت از خانه،شیشه ای است که امکان ورود نور طبیعی بیشتر را فراهم می کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یک خانه چوبی با ارتفاع زیاد در سطح مقطعی کم که با الگوی مارپیچی در وسط جنگل طراحی شده تا برای مالک خود عمق سکوت و آرامش را به ارمغان بیاورد. انظمام و یکپارچگی بین درون و بیرون کلبه، جزء جدی ترین ترکیبات پروژه به شمار می رود که معمار را درصدد انتقال حسی آشنا از فضایی طبیعی داشته است. شاید موضوع انتقال حس به واسطه ترکیبات هندسی و کانسپت طراحی فراتر از انتخاب متریال و رنگ پروژه بود.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی پروژه ویلای پانوراما ناشی از تمایل کارفرما با طراحی استخر شنا در فضای داخلی ویلا بود. آرزویی که به واسطه معمار برزیلی پذیرفته شد تا پلانی مبتنی بر خلق یک استخر بزرگ رو به فضای نشیمن طراحی شود. تلفیق فضای تفریحی در قلب نشیمن ویلای پانوراما علاوه بر ارائه یک منظره فوق العاده در داخل، عنصری از تنش، تحرک و طراحی نمای بصری خاص را ایجاد کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
استودیو معماری Workshop یک خانه در ساحل گلد در یک خیابان باریک در استرالیا را طراحی نموده است.مجموعه ای از الوارهای چوبی برای حفظ بیشتر حریم خصوصی ساختمان در نمای آن اضافه شده است.از مزیت های دیگر این الوارها ایجاد سایه در مقابل نور خورشید،تعادل سازی فرم کلی ساختمان می باشد.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

این بنا که در اصل به عنوان خانه ای برای دوران بازنشستگی صاحب آن طراحی شده است، همزمان به عنوان یک فضای اقامتی در منطقه تفریحی CocoNutNoom عمل می کند که خانواده صاحبخانه، دوستان او و مهمانانش می توانند توقفی کوتاه در آن داشته و اوقات خوشی را سپری کنند. ساختمان شامل یک اتاق خواب مستر با سرویس، یک اتاق مهمان، یک سرویس مهمان و یک آشپزخانه برای آشپزی های خانوادگی است. سالن اصلی این بنا به عنوان یک فضای چندمنظوره انعطاف پذیر عمل می کند. از این فضا می توان به عنوان نشیمن یا به عنوان محلی برای جشن ها، به عنوان یک کافه یا به عنوان سالن یوگا استفاده کرد. تراس طبقه بالا به گونه ای طراحی شده تا دیدی پانورامیک از درختان نارگیل اطراف، دریا و جزیره Samui و کوه ها به دست دهد.

تحریریه معماری آرل
این پروژه به واسطه خواست کارفرمای دیرینه شرکت Reddymade  که به لس آنجلس نقل مکان کرده است تعریف شده و با همکاری شرکت LivingHomes به عنوان هماهنگ کننده طراحی پروژه و معمار داخلی صورت گرفته است تا یک خانه ایده آل پیش ساخته برای کارفرما فراهم شود. این خانه از 6 مدول در دو طبقه ساخته شده که فضاهای اولیه را همراه با یک حجم سفارشی ساخته شده برای پله،گاراژ و یک سوئیت مهمان تامین می کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید....
تحریریه معماری آرل

سایت خانه ییلاقی Efjord در جزیره ای به نام Halvarøy بر روی یک صخره طبیعی و در زمینی قرار گرفته است که از جانب غرب به دشت و از جانب جنوب به دو قله که از چالش برانگیز ترین نقاط صعود در نروژ می باشند، می نگرد. از سمت شرق خط الراسی این زمین را محافظت می کند.
خانه ییلاقی به صورت دو کابین در دو موقعیت بسیار متفاوت، بستر طبیعی خود را انعکاس می دهد. دو کابین متفاوت در مجاورت هم و یک دید بسیار خصوصی به قسمت غربی سایت تشکیل شده است. جانمایی کانسپچوال این بنا متاثر از این دوگانگی، محصور بودن شرقی ترین نقطه کابین نسبت به مناظر اطراف و گشودگی این بخش رو به خط الراس را به دنبال داشته و این گونه سایت پروژه را از سمت شرقی می بندد.

تحریریه معماری آرل
این بنا که در Tainen کشور تایوان قرار گرفته است یک فضای اشتراکی برای استفاده اعضا جامعه اماکن سبز می باشد. این بنا فضاهای مختلفی را برای صرف شام، مطالعه، ورزش، تحصیل و ارتباط اعضا فراهم می کند. طراحی این بنا بر اساس الگوهای طبیعی بوده و شامل یک استخر، یک پلازای خارجی و دیدی کامل بدون هیچ مانعی به تپه های اطراف می باشد. در این طرح سطوح متنوع با ارتفاع مختلف افراد را به قدم زدن به داخل این فضا و کشف آن دعوت می کنند. المان های طبیعی در داخلی فضا نیز به کار برده شده اند و کاربرد آنها صرفا جنبه تزئینی نداشته، بلکه این درختان بلند به صورت یک دیوار عمل می کنند. نتیجه طرح هارمونی فضاست، در جایی که بشر در زندگی خود سعی در حفظ ارتباطش با طبیعت دارد.
مجموع ۱۰۳۴ رکورد - در ۸۰ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
 

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir