۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری آرل
طراحي داخلی کافی شاپ و دکوراسیون رستوران از جمله مواردی می باشد که حس خوبی را برای مشتریان فراهم می کند، در این بخش نمونه های از معماری و دکوراسیون داخلی رستوران و کافی شاپ های با سبک مدرن، سنتی، ایرانی، رستوران و کافی شاپ کوچک، سالن ها غذا خوری که دارای طراحی خوبی هستند را در آرل جمع آوری کرده ایم تا بتوانید ایده های بهتری در طراحی رستوران و کافی شاپ داشته باشید.
طراحی کافی شاپ با آجر
تحریریه معماری آرل
در ویتنام اکثر ساختمان ها دارای نما و متریال های پولادی هستند. فقط کافی است به معماری شهری و ساختمان های ویتنام در سراسر کشور نگاه بیاندازید تا متریال های فلزی را مشاهده نمایید. دلیل این موضوع هم در دسترس بودن فلز است که برای ساختمان ها با مقاصد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین اکثر مردم هنوز هم ساختمان های فولادی را به چشم کارخانه یا مکانی موقت می بینند و به سختی می توانند زیبایی شناسی معماری را در آن مشاهده نمایند. حال طراحی کافه آجری MƯA این رویکرد را تغییر داده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی داخلی کافی شاپ NOC
تحریریه معماری آرل
کافی شاپ NOC مجاور بوهمیان در منطقه غربی قدمی هنگ کنگ قرار دارد و به عنوان دومین فضای کافه بوتیک است که توسط استودیو طراحی Adjective طراحی شده است. کارفرمای این پروژه یکی از برندهای تجاری تولید کننده انواع قهوه می باشد. کافی شاپ NOC با 140 متر مربع تمام عرصه های لازم را در اختیار داشته و از تقسیم بندی فضایی مناسبی برخوردار می باشد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
رستوران مادر
تحریریه معماری آرل
در ابتدا، نام گذاری این رستوران الهام گرفته از یک آهنگ، از آلبوم دوم خواننده ای به نام ژائو لی است، که استعاره از خانه های کوچک بعضی از مسلمانان می باشد. منبعی که در ساختار فانتزی/سنتی شدن مکان نقش داشته است. پوشش رستوران مادر یک درخت است، که نشانه ی رشد و سرزندگی است. وجود ریشه در روی زمین به طور اتفاقی بوده که به زیبایی کار افزوده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی رستوران کوهستانی
تحریریه معماری آرل
در ارتفاع 3 هزار متری، بالاترین نقطه سولدن (Sölden) یکی از معروف ترین رستوران های کوهستانی به نام ICE-Q وجود دارد که تا قبل از فیلم جیمز باند: شبح (Spectre) افراد زیادی از این مکان مطلع نبودند. رستورانی که دارای یک طراحی پانورامیک می باشد و در جالب ترین مکان های موجود قرار گرفته است. بر خلاف بسیاری از رستوران های دیگر که نام پروژه خود را از پروسه رندر گرفتن تا اجرا در تمام سایت های معماری و دکوراسیون جا می اندازند، این فضای منحصربه فرد به طور اتفاقی در یک فیلم سینمایی مشهور مشاهده شد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی داخلی تلفیقی کافی شاپ و مسافرخانه
تحریریه معماری آرل
طراحی داخی کافی شاپ و مسافرخانه COO برنده جایزه مسابقه Asia AHEAD 2017 در بخش طراحی و دکوراسیون داخلی شد. این مسافرخانه با هدف جذب مسافران جوان و ارائه خدمات لوکس و استاندارد با هزینه ای کم طراحی شده است. طراحی خود این مکان با بودجه ای محدود بوده و سعی شده تا از بهترین المان های معماری در طراحی پروژه به کار رود. مسافرخانه و کافی شاپ COO در سنگاپور واقع شده و از یک تِم کاملاً هنری با خصوصیات فانتزی دهه اخیر به اجرا رسیده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی کافه قنادی مینیمال
تحریریه معماری آرل
کافه قنادی Tetê در گوشه ای دنج از یک خیابان خلوت قرار گرفته و به مانند نگینی کوچک و ساده در قلب ساختمانی خاکستری می درخشد. طراحان با ایجاد یک ویترین سراسری در نمای اصلی در نظر داشته اند که دید عمومی نسبت به مغازه را افزایش دهند. برجسته سازی فضای داخلی توسط نورپردازی گرم و مطبوع در فضایی با قاب های ساده ایجاد شده است. کلیت طراحی داخلی هم بر اساس یک فرم مکعبی شکل ساده ارائه شده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی داخلی رستوران ژاپنی در 80 متر
تحریریه معماری آرل
رستوارن کیدو یک مکان با ارائه غذای محلی ژاپنی می باشد که در یکی از نقاط سن پترزبورگ واقع شده است. طراحی داخلی رستوران از اهمیت ویژه ای برخوردار بود. چون می بایست با تعبیه المان های خلاقانه و ارائه الگویی پارامتریک مشتریان و عموم را جذب نماید. متراژ کوچک ساختمان نیازمند یک طراحی ساده بود. به همین دلیل طراحان در حالی که سادگی را حفظ نموده اند، یک الگوی پارامتریک ساده ایجاد کردند تا هم از شلوغی فضا بکاهند، و هم از سادگی بیش از اندازه یک رستوران جلوگیری کنند. کاربری رستوران به نحوی است که باید جلب توجه کند و سیرکولاسیون و زیبایی شناسی فضا را در کنار کاربری فضا متعادل سازد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
رستوران تمام بتنی لواسان
تحریریه معماری آرل
طراحی رستوران لواسان جدیدترین پروژه گروه معماری بوژان می باشد. در این پروژه یکی از چالش های اصلی طراحی مواجه شدن با چهارچوب های مفهومی و تجربیات گذشته بود. این رستوران نه تنها از طرحی منحصربه فرد و نمادین بهره برده، بلکه تلاش در تشویق کردن کاربران در سیاحت در ماهیت کلی ساختمان داشته است. هدف اصلی طراحی رستوران یک موضوع بوده: ارائه رستورانی با بودجه محدود کنار بلوار اصلی لواسان. در تجزیه و تحلیل اولیه سایت به این نتیجه رسیدیم که گوشه شمال شرقی می بایست چرخیده شود تا بازخورد ساختمان نسبت به ترافیک بلوار اصلی و ورودی رستوران مثبت باشد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی داخلی رستوران
تحریریه معماری آرل
برج های جدید خطوط ساحلی منطقه برایتون جدیدترین پروژه با ویژگی نمای پانوراما می باشد که توسط British Airway سرمایه گذاری شده، و توسط برنده جایزه معماری لندن مارک بارفیلد طراحی شده است. پس از افتتاح برج در آگوست 2017 به عنوان بلندترین ساختمان متحرک، نیاز به طراحی داخلی یک کافه رستوران در مجموعه ایجاد شد. با وجود 700 هزار بازدیدکننده در سال از چشم انداز جدید لندن، طراحی رستوران با رویکردی اقتصادی ارائه شده است. مارک بارفیلد توسط المان های فضایی ساده و انتخاب مبلمان طرح یک رستوران کلاسیک با جاذبه های معمولی ارائه نمود. معماری رستوران مارک بارفیلد با تأثیرپذیری از فرهنگ پر جنب و جوش برایتون ایجاد شده و مجموعه را مانند یک مجسمه شیک، زیبا و مدرن به همراه هنر محلی ترکیب کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی آبمیوه فروشی مدرن
تحریریه معماری آرل
طراحی آبمیوه فروشی 10.Creative Drink بازسازی یک مغازه در ضلع تجاری شهر شنزن چین می باشد که با تغییرات ظاهری و ارائه المان های بصری مدرنی همراه بوده است. مهم ترین ویژگی طراحی آبمیوه فروشی موقعیت قرارگیری آن بوده که در تقاطع دو خیابان پر رفت و آمد قرار گرفته و تأثیر اقتصادی زیادی برای این مغازه خواهد داشت. لذا طرح ارائه شده می بایست به نحوی جلب توجه کرده و خصوصیت های اقتصادی در اجرا را در نظر بگیرد. اگر چه فضای داخل کمتر از 100 متر مربع بوده، اما به نحوی تقسیم بندی شده که فعالیت داخل را به طور کامل نمایش دهد و هر بخش به طور کامل قابل مشاهده می باشد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی رستوران مکعب در بام تهران
تحریریه معماری آرل
معمار: دفتر طراحی آن
موقعیت پروژه، توچال، حومه تهران
طراحان: مهراد حبیبی، روزبه قائم مقامی
معماران همکار: زینب عابدی، سحر زرگر، شبنم خزلی، گیل اوا روحی پور، صبا تقی زاده، سعید کبیری
متراژ پروژه: 1200 متر مربع
سال ساخت: 2017
اجرا: شرکت آمایش طرح و توسعه پارس
طراحی منظر: دفتر معماری آن
مديراجرا: مجتبی توتونچیان
توچال یکی از منطقه های تفریحی تهران به شمار می رود و ارائه شدن پروژه ای با کاربری رستوران به نام کیوب کلاب (Cube Club) برای گروه معماری On Office جالب توجه بوده است. طراحی پروژه باشگاه مکعبی در این محدوده از حومه تهران دارای چالش های خاص خود بود. طراحی منحصربه فرد، دیدگاه ارباب رجوع، محدودیت مالی و زمانی، و شرایط خاص ساخت و ساز عواملی مهم و تأثیرگذار در روند ساخت پروژه بوده اند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی رستوران زیر آب
تحریریه معماری آرل
جدید ترین طرح اسنوهتا (snøhetta) پس از گذر از طراحی پروژه های بزرگ فرهنگی و هنری، یک رستوران منحصریه فرد زیر آب می باشد. پروژهی ای جدید که خصوصیات برجسته این گروه معماری را به تصویر می کشد. طراح رستوران زیر آب در جنوبی ترین نقطه خطوط ساحلی نروژ در نظر گرفته شده و به نخستین رستوران زیر آب اروپا نام گذاری شده است. کانسپت طراحی رستوران به هدف نزدیکی نیروهای طبیعت به انسان و زیبایی های بصری زیر آب روستای بالی (båly) ارائه شده است. فرم کلی این پروژه مانند قایق لوکسی است که در حال غرق شدن بوده و مفهوم سقوط در عمق را به نمایش می گذارد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

دکوراسیون داخلی کافی شاپ استارباکس
تحریریه معماری آرل
استارباکس، امروزه با در اختیار داشتن شبکه گسترده‌ای از ۲۴٫۴۶۴ (تا ۲۰۱۶) شعبه در کشورهای مختلف،  بزرگترین کافی شاپ زنجیره ای آمریکایی محسوب می شود که دفتر مرکزی این شرکت در استارباکس سنتر، در شهر سیاتل، واشینگتن قرار دارد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
مجموع ۱۶۳ رکورد - در ۱۳ صفحه
عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.