معماری آرل

10 نمونه طراحی داخلی برتر رستوران ها

طراحی داخلی رستوران
تحریریه معماری آرل
غذا هم مانند معماری، راهی است که باعث می شود یک زمان و مکان را باهم تجربه و احساس کنیم. فضایی که ما در طول صرف وعده غذایی در آن قرار می گیریم می تواند شلوغ و یا صمیمی باشد، اما با وجود این ها خاطراتی را برایمان ایجاد می کند که گاهی می توان گفت تجربه ی غذا خوردن در یک رستوران خوب می تواند فراتر از غذاهایی باشد که در آنجا سرو می شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

شنبه های نگاه آرل به تهران: کافه اوریانت به قدمت 75 سال

کافه اوریانت به قدمت 75 سال
تحریریه معماری آرل
کافه اوریانت در مرکز شهر و بالاتر از تقاطع خیابان انقلاب و دروازه دولت قرار دارد. با وارد شدن به این فضا شما به دهه 20 و 30 تهران برمی گردید و خاظره هایی که دهه ها در این کافه اتفاق افتاده است برای شما زنده می شود. کافه قنادی اوریانت در سال 1321 توسط خانواده مهاجر ارمنی از شوروی سابق تاسیس شده و ماه ها و سال ها در کنار مردم تهران بوده است. در ادامه با ما همراه باشید...

معماری و طراحی داخلی "فست فود نمک" در شیراز

فست فود نمک
تحریریه معماری آرل
موقعیت: شیراز
مساحت : 70 مترمربع
سال: 1390
همکار طراح : ساغر خاکدان دلیر - سه بعدی : فرید محبوبی - اجرا: ارش طفرایی ؛ علی طریقت ؛ رضا کریمی ؛ عباس فرزاد؛ احد غیبی ؛ مجید زارع
توجه به معماری پایدار در کلیدی ترین رویکرد این پروژه مد نظر بوده است؛ لیکن سعی شده است از تفسیر های کلیشه ای و عمدتا "ترجمه ای – وارداتی " پرهیز شود و با توجه به عناصر موجود در بستر طرح به طراحی پرداخته شود. به همین دلیل وجود دریاچه نمک و معادن نمک متعدد در بستر طرح مورد توجه قرار گرفت. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی دفتر کار گوگل با لقب زمین‌خراش

طراحی دفتر کار گوگل با لقب زمین‌خراش
تحریریه معماری آرل
یک ساختمان بزرگ 80 هزار مترمربعی با باغی روی بام آن طرح نهایی دفتر کار گوگل در لندن که توسط شرکت های معماری هثرویک، بیارک اینگلس، AHMM و گوگل طراحی شده است. ساختمانی که به آن لقب «زمین‌خراش» داده‌اند بیشتر از چهار هزار کارمند را در خود جای می‌دهد، روی سقف خود یک باغ با مسیر اختصاصی دویدن دارد و پهنایش اندازه‌ی ارتفاع یک آسمان‌خراش است. طرح‌های نهایی برای این مقر جدید، هفته‌ی گذشته پس از سال‌ها جدل بین گوگل و معماران بالاخره در شورای کمدن (مسئول نظارت روی ساخت و ساز و مالیات ساختمان‌های اداری در لندن) به ثبت رسید.

شنبه های نگاه آرل به تهران: کافه گالری سُل

کافه گالری سُل
تحریریه معماری آرل
طراحی: بهار دربانی با همکاری پوریا عراقی
موقعیت: خیابان ولیعصر جنب پل همت 
اجرا: 1396
این ساختمان در ابتدا دو طبقه مجزا با کابری های متفاوت بوده است.  در گذشته طبقه اول نانوایی فانتزی و طبقه دوم  رستوران، سفره خانه  کافه بوده است. نمای ساختمان کامپوزیت قرمز بوده که کافرما آنرا چوب کرده لذا به منظور هماهنگی با طبقه ی دوم از همان متریال (چوب) برای طبقه اول نیز استفاده کردیم. در ادامه ما سعی کردیم از متریال آجر دیوار کناری نیز با همان ترتیب روی کف ورودی استفاده کنیم که چند دلیل داشت: اول اینکه آجر متریال مناسبی در تهران است و دوم اینکه در فصول گرم بتوانند آبپاشی کنند تا هوای خنک فراهم شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی خلاقانه یک کافه بار، با 4000 شیشه مربا

طراحی خلاقانه یک کافه بار، با 4000 شیشه مربا
تحریریه معماری آرل
امروزه یکی از مهمترین بخش های تجارت طراحی محیط آن است و اغلب فروشگاه های بزرگ و کوچک دنیا توجه به سزایی به طراحی و دکوراسیون محل خود می کنند و حاضرند در این راه هزینه های هنگفتی را نیز متحمل شوند اما گاهی با یک ایده خلاقانه و جذاب می شود فضایی را با هزینه کمتر و در عین حال چشمگیر طراحی نمود. به تازگی شرکت معماری و طراحی Snøhetta یک کافه بار در ترمینال داخلی، فرودگاه اسلو در نروژ طراحی کرده که چشم هر مسافری را به خود معطوف می سازد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران 100 متری لِکا در بارسلون

طراحی داخلی رستوران 100 متری
تحریریه معماری آرل
لکا (LEKA) یک رستوران با منابع باز می باشد که در یکی از مناطق سنتی بارسلونا واقع شده است. این پروژه به عنوان یک پلت فرم با منبع باز (Open Source) از تمام دانش های طراحی و اجرایی ( از دستورالعمل های طراحی گرفته تا راهنمای تغذیه و ...) بهره برده و این منابع را بر روی وبسایت رستوران هم قرار داده است. مهم ترین ویژگی طراحی رستوران تعبیه یک سری المان ها و متریال های ساده طراحی است که این المان ها به وسیله مبلمان، سقف،آکوستیک، متریال و ... خود را معرفی می کنند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

رستوران چوجی تهران

رستوران چوجی تهران
تحریریه معماری آرل
معمار: گروه معماری آدمون
موقعیت پروژه: تهران، ایران
تیم طراح: شبیر موسوی، امیررضا فاضلی، مهدی کلاهی
متراژ پروژه: 200 متر مربع
سال اتمام ساخت: 2016
با توجه به افزایش سرمایه در تهران، بسیاری از پروژه های معماری یا طراحی داخلی تموماً از تخریب یک بنای موجود شکل گرفته اند و با نام و برندی تازه جایگزین شده اند. این شیوه طراحی و اجرا در طول چند سال گذشته بسیاد تعدد داشته که اثرات منفی و مضری بر روی زیست محیط به وجود آورده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

نگاهی به 9 کافی شاپ منحصر به فرد در نیوزیلند و استرالیا

طراحی داخلی کافی شاپ
گردآورنده: الهه کاشی
امروزه کافی شاپ های متعددی در سراسر جهان مشغول به فعالیت و سرویس دهی هستند اما همه ی آنها مشتریان زیادی را به خود جلب نمی کنند. چرا که در این میان علاوه بر کیفیت مطلوب خوراکی ها، طراحی و دکوراسیون داخلی نقش مهمی در جذب مشتری دارد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی رستوران، با الهام از تخم مرغ شکسته

طراحی رستوران با الهام از تخم مرغ شکسته
مترجم: الهه کاشی
همانطور که واقفید، یکی از عوامل موفقیت رستوران ها در کنار کیفیت غذا، جذب مشتری بیشتر است که این موضوع با دکوراسیون و طراحی نمای شیک و منحصر به فرد صورت می گیرد. ما در این مطلب قصد داریم شما را با نمونه رستورانی در بانکوک، تایلند آشنا سازیم که در طراحی آن از "تخم مرغ شکسته" الهام گرفته شده است. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی داخلی شگفت انگیز رستوران شیکاگویی!

طراحی داخلی شگقت انگیز رستوران شیکاگویی!
تحریریه معماری آرل
معمار: mjolk Architekti
مساحت: 230 متر مربع
سال: 2016
این رستوران از طراحی داخلی یک ساختمان قرن 19 ایجاد شده که کاربری قبلی آن یک نمایشگاه پیانو بوده است. نمایشگاه سازی که محصولات کارخانه ای در نزدیکی این محل را به نمایش می گذاشته است. سوال اولی که برای طراح مطرح می شود این است که چگونه با نگاه جدید اما با حفظ کیفیت و جذابیت این فضا را بازسازی کند؟ برای بررسی روند طراحی این پروژه با ما همراه باشید...

نگاهی به طراحی رستوران غذاهای دریایی در کیش

طراحی رستوران ساحلی در کیش
نویسنده: الهه کاشی
معماری: BNS Studio
موقعیت: کیش، ایران
مساحت: 800 مترمربع
سال طراحی: 2015
طراحی رستوران در جلب مشتری بیشتر بسیار اهمیت دارد و بیشتر افراد ترجیح می دهند در محیطی غذای خود را سرو کنند که علاوه بر دکوراسیون زیبا همراه با آرامش خاصی باشد. در این بخش از وبسایت آرل قصد داریم به بررسی مختصری از رستوران ساحلی در کیش بپردازیم که از طراحی چشم گیری برخوردار است. با ما همراه باشید...

طراحی داخلی فست فود مک دونالد در فرانسه

طراحی داخلی فست فود مک دونالد
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: پاتریک نورجت
موقعیت بنا: فرانسه
سال طراحی و اجرا: 2015
مسئول رستوران های زنجیره ای مک دونالد پاتریک نورجت را به عنوان مسئول طراحی و معماری یکی از شعبه های این رستوران در فرانسه انتخاب کرده است. طراحی داخلی شعبه مک دونالد در کشورهای اروپایی شامل دامنه و محدودیت های فنی و جامعه شناختی است که تغییرات طراحی کوچکی را شامل می شود. طراحی شعبه فرانسه با یک هدف انجام شده: فست فودی برای خانواده. این اقدام در جهت بازگشت به سنت و شیوه کار گذشته مک دونالد انتخاب شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۱۴۱ رکورد - در ۱۱ صفحه