021-22901906

معماری آرل
طراحی و دکوراسیون داخلی رستوران، کافه، کافی شاپ، سالن های غذا خوری، همچنین بررسی معماری داخلی رستوران ها معروف و خلاقانه را همراه آرل مشاهده نمایید.
دکوراسیون داخلی کافی شاپ استارباکس
تحریریه معماری آرل
استارباکس، امروزه با در اختیار داشتن شبکه گسترده‌ای از ۲۴٫۴۶۴ (تا ۲۰۱۶) شعبه در کشورهای مختلف،  بزرگترین کافی شاپ زنجیره ای آمریکایی محسوب می شود که دفتر مرکزی این شرکت در استارباکس سنتر، در شهر سیاتل، واشینگتن قرار دارد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
دکوراسیون داخلی فست فود مدرن
تحریریه معماری آرل
امروزه فست فود های زیادی در سطح کشور دیده می شوند و علاوه بر پاسخ روزانه به مردم، میزبان خیلی از جشن های تولد، سالگردها و مهمانی های کوچک و بزرگ به مناسبتهای مختلف هستند. همین امر موجب شده که صاحبان این مشاغل به دنبال ایجاد محیط متفاوت تری باشند تا مشتری بیشتری را جذب نمایند. لذا به به طراحی و دکوراسیون داخلی بسیار اهمیت می دهند و معمولا درخواست طراحی گسترده و متنوع تری دارند. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
طراحی بسنتی فروشی
تحریریه معماری آرل
شعبه های بستنی فروشی به همراه ماست یخ زده به یک اپیدمی در کشورهای غربی تبدیل شده اند و می توان ادعا کرد که گذراندن وقت در کافه ای که بستنی و ماست یخ زده سِرو می کند، به یک تفریح غیرقابل جایگزین تبدیل شده است. به همین دلیل طراحی داخلی یک بستنی فروشی که محصولات لبنی و پاستوریزه ارائه می کند از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.  شرکت کوچک My Yogurt با طراحی شعبه های خود توسط رنگ و بوی متنوع و فضایی گرم تفاوت خود را نسبت به رقبایش به نمایش گذاشته است. بر خلاف برند Pink berry که شعبات زیادی را در اختیار دارد، شرکت My Yogurt به شیوه های نسبتاً سنتی روی آورده است. در ادامه می توانید این خصوصیات را مشاهده نمایید. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی فست فود مک دونالد
تحریریه معماری آرل
طراحی رستوران مک دونالد در قلب یکی از مدرن ترین پمپ بنزین های گرجستان، فرصت بی نظیری را نصیب طراح پروژه کرده تا دو کاربری هیجان انگیز را در یک ساختمان ارائه دهد. این شعبه مک دونالد با قرار گرفتن در قلب مجموعه ای شیشه ای با طراحی منحصربه فرد، فضای مناسبی برای گذراندن وقت و صرف یک وعده غذا ایجاد کرده است. پمپ بنزین در مرکز شهر تفلیس واقع شده و فرصت مناسبی را در به لحاظ سیرکولاسین و جذب مشتری برای رستوران ایجاد نموده است. طراحی گسترده به همراه عرصه های بزرگ پمپ بنزین این فرصت را در اختیار مشتریان رستوران قرار داده تا به راحتی از طریق یک ورودی مجزا به داخل وارد شوند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
کافه مثلث
تحریریه معماری آرل
معماری: Ashari Architects
موقعیت: شیراز 
سال: 2017
کافه ها نسبت به سایر فضاها پویا تر هستند و دارای قدرت قابل توجهی در تقویت ابعاد اجتماعی فضاهای شهری می باشند. همچنین به منزله فضای نجات دهنده ای هستند که مرز بین شلوغی خیابان و آرامش به شمار می روند. در پروژه کافه مثلث طراحان برای ایجاد جذابیت بیشتر و احترام به تاریخ شهری با چالشی از طراحی مواجه شدند. نقطه قوت کافه، دیوار آن می باشد که بر روی محیط شهری تاریخی و منطقه مسکونی تاثیر مثبتی می گذارد و ظاهری جسورانه ایجاد کرده است. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
آرت دکو در معماری داخلی رستوارن
تحریریه معماری آرل
معماری: Francesc Rife Studio 
موقعیت: والنسیا، اسپانیا
سال: 2017
سبک آرت دکو یا هنر تزئینی در هنرهای تجسمی بسیار تاثیر گذار است و اولین بار در سال 1920 در فرانسه پا به عرصه هنر و معماری گذاشت. با گذر زمان در بین کشورهای اروپایی و غیر اروپایی رواج پیدا کرد و علاقمندان خاص خود را جست. ویژگی های اصلی این سبک رنگ ها قوی، فرم های هندسی و گاهی تزئینات مبالغه آمیز می باشد که در این میان نقش مایه های ارگانیک سنتی با طرح ها و تولید ماشینی که دستاورد این دوره تاریخی می باشد ترکیب شده اند. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
طراحی داخلی کافه در 100 متر مربع
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی "کافه هفت"  بازسازی یک مکان قدیمی می باشد که جای خود را از یک پاتق قدیمی و کهنه، به کافی شاپی با کیک تازه، قهوه های خوب و غذای کلاسیک داده است. طراحی پلان کافه بر اساس فرم L شکل ارائه شده تا طراح عرصه های مدنظر خود را در سه قسمت تقسیم کند. سِرو نوشیدنی، کیک تازه و غذا به صورت جداگانه در این سه بخش واقع شده اند. رنگ کف و سقف محدوده نوشیدنی و غذا سفید، و رنگ سقف و کف کیک پزی تماماً تیره می باشد. محدوده تیره و روشن کافه توسط یک بخش کِرو سقف و متریال فلز از هم مجزا شده اند و به نوعی مرز کاربری را از هم جدا کرده اند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
دکوراسیون کافی شاپ کوچک با رنگ های اقیانوسی
تحریریه معماری آرل
معماری: STUDIO DOHO
موقعیت: شانگهای چین
مساحت: 32مترمربع
سال: 2017
این کافه 32 متر مربعی که در طبقه پایین یک خانه قدیمی در منطقه Jingan شانگهای چین قرار گرفته، یک بیانیه جسورانه و الهام گرفته شده از تخته موج است. کاشی های رنگی با یک طیف آبی سفید اقیانوسی مواج را در ذهن بیننده تداعی می کنند که با المان های دریایی این کافه به خوبی ترکیب شده اند. در ادامه با آرل همراه باشید...
طراحی داخلی رستوران مدرن
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی رستوران جذاب Eduard توسط گروه معماری Dittel Architekten انجام شده است که به صورت تلفیقی از فضای باز و بسته و نیمه بسته می باشد. دیوارهای شیشه ای این رستوران سبب می شوند تا بینندگان بتوانند فضای درخشان و نورانی داخلی ساختمان را ببینند. دعوت کنندگی فضای داخلی از عوامل دیگری نیز بهره می برد، همانند: درب های شیشه ای بزرگ، شیشه های رنگی بر روی پس زمینه ای سبز رنگ، نورپردازی های پنهان زیر پیشخوان و چراغ های آویز خیره کننده. در ادامه با ارل همراه شوید...
طراحی داخلی و معماری رستوران به سبک ژاپنی
تحریریه معماری آرل
گروه معماری Sun tianwen در پروژه ای پیچیده، ویژگی های طمع حریص کار خود را در طراحی یک رستوران ژاپنی به نمایش گذاشته اند. طراحی رستوران ستسوگتا (Setsugekka) با تعبیه عرصه های چشمگیر هر فرد علاقمند به غذای ژاپنی را به خود جذب می کند. البته با نگاه به فرم بیرونی رستوران و طراحی جسورانه ورودی، هر فردی علاقمند می شود تا با گذر از کنار آن به داخل ساختمان برود. نمای روشن، ورودی نورانی، عرصه شیشه ای آبی رنگ و پس زمینه سیاه رنگ سقف در طراحی داخلی صرفاً به عنوان یک برنامه مفهومی به کار نرفته اند. اما ترکیب این چند ویژگی باعث شده تا به لحاظ بصری تعادل در فضا ایجاد شده و از نظر کاربری، هارمونی مناسبی خلق کند. 
با  آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
تحریریه معماری آرل
وقتی که یک نانوایی یا شیرینی پزی سنتی 32 ساله مورد بازسازی قرار می گیرد، نیازمند ارائه فضایی نو با رویکردی مدرن است. دفتر معماری مارتینز طرحی معاصر و مینیمال برای این شیرینی پزی کوچک در نظر گرفته تا دو ویژگی به بهترین شکل ممکن در آن ایجاد شود: 1.سیرکولاسیون صحیح برای یک فروشکاه مواد غذایی 2.طرحی ساده و اقتصادی
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی داخلی رستوران
تحریریه معماری آرل
غذا هم مانند معماری، راهی است که باعث می شود یک زمان و مکان را باهم تجربه و احساس کنیم. فضایی که ما در طول صرف وعده غذایی در آن قرار می گیریم می تواند شلوغ و یا صمیمی باشد، اما با وجود این ها خاطراتی را برایمان ایجاد می کند که گاهی می توان گفت تجربه ی غذا خوردن در یک رستوران خوب می تواند فراتر از غذاهایی باشد که در آنجا سرو می شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
کافه اوریانت به قدمت 75 سال
تحریریه معماری آرل
کافه اوریانت در مرکز شهر و بالاتر از تقاطع خیابان انقلاب و دروازه دولت قرار دارد. با وارد شدن به این فضا شما به دهه 20 و 30 تهران برمی گردید و خاظره هایی که دهه ها در این کافه اتفاق افتاده است برای شما زنده می شود. کافه قنادی اوریانت در سال 1321 توسط خانواده مهاجر ارمنی از شوروی سابق تاسیس شده و ماه ها و سال ها در کنار مردم تهران بوده است. در ادامه با ما همراه باشید...
مجموع ۱۵۲ رکورد - در ۱۲ صفحه