معماری آرل

دکوراسیون کافی شاپ کوچک با رنگ های اقیانوسی

دکوراسیون کافی شاپ کوچک با رنگ های اقیانوسی
تحریریه معماری آرل
معماری: STUDIO DOHO
موقعیت: شانگهای چین
مساحت: 32مترمربع
سال: 2017
این کافه 32 متر مربعی که در طبقه پایین یک خانه قدیمی در منطقه Jingan شانگهای چین قرار گرفته، یک بیانیه جسورانه و الهام گرفته شده از تخته موج است. کاشی های رنگی با یک طیف آبی سفید اقیانوسی مواج را در ذهن بیننده تداعی می کنند که با المان های دریایی این کافه به خوبی ترکیب شده اند. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران مدرن با نورهای خیره کننده

طراحی داخلی رستوران مدرن
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی رستوران جذاب Eduard توسط گروه معماری Dittel Architekten انجام شده است که به صورت تلفیقی از فضای باز و بسته و نیمه بسته می باشد. دیوارهای شیشه ای این رستوران سبب می شوند تا بینندگان بتوانند فضای درخشان و نورانی داخلی ساختمان را ببینند. دعوت کنندگی فضای داخلی از عوامل دیگری نیز بهره می برد، همانند: درب های شیشه ای بزرگ، شیشه های رنگی بر روی پس زمینه ای سبز رنگ، نورپردازی های پنهان زیر پیشخوان و چراغ های آویز خیره کننده. در ادامه با ارل همراه شوید...

طراحی داخلی و معماری رستوران به سبک ژاپنی

طراحی داخلی و معماری رستوران به سبک ژاپنی
تحریریه معماری آرل
گروه معماری Sun tianwen در پروژه ای پیچیده، ویژگی های طمع حریص کار خود را در طراحی یک رستوران ژاپنی به نمایش گذاشته اند. طراحی رستوران ستسوگتا (Setsugekka) با تعبیه عرصه های چشمگیر هر فرد علاقمند به غذای ژاپنی را به خود جذب می کند. البته با نگاه به فرم بیرونی رستوران و طراحی جسورانه ورودی، هر فردی علاقمند می شود تا با گذر از کنار آن به داخل ساختمان برود. نمای روشن، ورودی نورانی، عرصه شیشه ای آبی رنگ و پس زمینه سیاه رنگ سقف در طراحی داخلی صرفاً به عنوان یک برنامه مفهومی به کار نرفته اند. اما ترکیب این چند ویژگی باعث شده تا به لحاظ بصری تعادل در فضا ایجاد شده و از نظر کاربری، هارمونی مناسبی خلق کند. 
با  آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر

طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
تحریریه معماری آرل
وقتی که یک نانوایی یا شیرینی پزی سنتی 32 ساله مورد بازسازی قرار می گیرد، نیازمند ارائه فضایی نو با رویکردی مدرن است. دفتر معماری مارتینز طرحی معاصر و مینیمال برای این شیرینی پزی کوچک در نظر گرفته تا دو ویژگی به بهترین شکل ممکن در آن ایجاد شود: 1.سیرکولاسیون صحیح برای یک فروشکاه مواد غذایی 2.طرحی ساده و اقتصادی
با آرل در ادامه همراه باشید...

10 نمونه طراحی داخلی برتر رستوران ها

طراحی داخلی رستوران
تحریریه معماری آرل
غذا هم مانند معماری، راهی است که باعث می شود یک زمان و مکان را باهم تجربه و احساس کنیم. فضایی که ما در طول صرف وعده غذایی در آن قرار می گیریم می تواند شلوغ و یا صمیمی باشد، اما با وجود این ها خاطراتی را برایمان ایجاد می کند که گاهی می توان گفت تجربه ی غذا خوردن در یک رستوران خوب می تواند فراتر از غذاهایی باشد که در آنجا سرو می شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

شنبه های نگاه آرل به تهران: کافه اوریانت به قدمت 75 سال

کافه اوریانت به قدمت 75 سال
تحریریه معماری آرل
کافه اوریانت در مرکز شهر و بالاتر از تقاطع خیابان انقلاب و دروازه دولت قرار دارد. با وارد شدن به این فضا شما به دهه 20 و 30 تهران برمی گردید و خاظره هایی که دهه ها در این کافه اتفاق افتاده است برای شما زنده می شود. کافه قنادی اوریانت در سال 1321 توسط خانواده مهاجر ارمنی از شوروی سابق تاسیس شده و ماه ها و سال ها در کنار مردم تهران بوده است. در ادامه با ما همراه باشید...

معماری و طراحی داخلی "فست فود نمک" در شیراز

فست فود نمک
تحریریه معماری آرل
موقعیت: شیراز
مساحت : 70 مترمربع
سال: 1390
همکار طراح : ساغر خاکدان دلیر - سه بعدی : فرید محبوبی - اجرا: ارش طفرایی ؛ علی طریقت ؛ رضا کریمی ؛ عباس فرزاد؛ احد غیبی ؛ مجید زارع
توجه به معماری پایدار در کلیدی ترین رویکرد این پروژه مد نظر بوده است؛ لیکن سعی شده است از تفسیر های کلیشه ای و عمدتا "ترجمه ای – وارداتی " پرهیز شود و با توجه به عناصر موجود در بستر طرح به طراحی پرداخته شود. به همین دلیل وجود دریاچه نمک و معادن نمک متعدد در بستر طرح مورد توجه قرار گرفت. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی دفتر کار گوگل با لقب زمین‌خراش

طراحی دفتر کار گوگل با لقب زمین‌خراش
تحریریه معماری آرل
یک ساختمان بزرگ 80 هزار مترمربعی با باغی روی بام آن طرح نهایی دفتر کار گوگل در لندن که توسط شرکت های معماری هثرویک، بیارک اینگلس، AHMM و گوگل طراحی شده است. ساختمانی که به آن لقب «زمین‌خراش» داده‌اند بیشتر از چهار هزار کارمند را در خود جای می‌دهد، روی سقف خود یک باغ با مسیر اختصاصی دویدن دارد و پهنایش اندازه‌ی ارتفاع یک آسمان‌خراش است. طرح‌های نهایی برای این مقر جدید، هفته‌ی گذشته پس از سال‌ها جدل بین گوگل و معماران بالاخره در شورای کمدن (مسئول نظارت روی ساخت و ساز و مالیات ساختمان‌های اداری در لندن) به ثبت رسید.

شنبه های نگاه آرل به تهران: کافه گالری سُل

کافه گالری سُل
تحریریه معماری آرل
طراحی: بهار دربانی با همکاری پوریا عراقی
موقعیت: خیابان ولیعصر جنب پل همت 
اجرا: 1396
این ساختمان در ابتدا دو طبقه مجزا با کابری های متفاوت بوده است.  در گذشته طبقه اول نانوایی فانتزی و طبقه دوم  رستوران، سفره خانه  کافه بوده است. نمای ساختمان کامپوزیت قرمز بوده که کافرما آنرا چوب کرده لذا به منظور هماهنگی با طبقه ی دوم از همان متریال (چوب) برای طبقه اول نیز استفاده کردیم. در ادامه ما سعی کردیم از متریال آجر دیوار کناری نیز با همان ترتیب روی کف ورودی استفاده کنیم که چند دلیل داشت: اول اینکه آجر متریال مناسبی در تهران است و دوم اینکه در فصول گرم بتوانند آبپاشی کنند تا هوای خنک فراهم شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی خلاقانه یک کافه بار، با 4000 شیشه مربا

طراحی خلاقانه یک کافه بار، با 4000 شیشه مربا
تحریریه معماری آرل
امروزه یکی از مهمترین بخش های تجارت طراحی محیط آن است و اغلب فروشگاه های بزرگ و کوچک دنیا توجه به سزایی به طراحی و دکوراسیون محل خود می کنند و حاضرند در این راه هزینه های هنگفتی را نیز متحمل شوند اما گاهی با یک ایده خلاقانه و جذاب می شود فضایی را با هزینه کمتر و در عین حال چشمگیر طراحی نمود. به تازگی شرکت معماری و طراحی Snøhetta یک کافه بار در ترمینال داخلی، فرودگاه اسلو در نروژ طراحی کرده که چشم هر مسافری را به خود معطوف می سازد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران 100 متری لِکا در بارسلون

طراحی داخلی رستوران 100 متری
تحریریه معماری آرل
لکا (LEKA) یک رستوران با منابع باز می باشد که در یکی از مناطق سنتی بارسلونا واقع شده است. این پروژه به عنوان یک پلت فرم با منبع باز (Open Source) از تمام دانش های طراحی و اجرایی ( از دستورالعمل های طراحی گرفته تا راهنمای تغذیه و ...) بهره برده و این منابع را بر روی وبسایت رستوران هم قرار داده است. مهم ترین ویژگی طراحی رستوران تعبیه یک سری المان ها و متریال های ساده طراحی است که این المان ها به وسیله مبلمان، سقف،آکوستیک، متریال و ... خود را معرفی می کنند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

رستوران چوجی تهران

رستوران چوجی تهران
تحریریه معماری آرل
معمار: گروه معماری آدمون
موقعیت پروژه: تهران، ایران
تیم طراح: شبیر موسوی، امیررضا فاضلی، مهدی کلاهی
متراژ پروژه: 200 متر مربع
سال اتمام ساخت: 2016
با توجه به افزایش سرمایه در تهران، بسیاری از پروژه های معماری یا طراحی داخلی تموماً از تخریب یک بنای موجود شکل گرفته اند و با نام و برندی تازه جایگزین شده اند. این شیوه طراحی و اجرا در طول چند سال گذشته بسیاد تعدد داشته که اثرات منفی و مضری بر روی زیست محیط به وجود آورده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

نگاهی به 9 کافی شاپ منحصر به فرد در نیوزیلند و استرالیا

طراحی داخلی کافی شاپ
گردآورنده: الهه کاشی
امروزه کافی شاپ های متعددی در سراسر جهان مشغول به فعالیت و سرویس دهی هستند اما همه ی آنها مشتریان زیادی را به خود جلب نمی کنند. چرا که در این میان علاوه بر کیفیت مطلوب خوراکی ها، طراحی و دکوراسیون داخلی نقش مهمی در جذب مشتری دارد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
مجموع ۱۴۵ رکورد - در ۱۲ صفحه