۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
تلاش و جدال برای اجرای عمارت خورشید در باغ شهر و  محله ای آجری 400 دستگاه ( محله یزدی ها )  که امروزه دیگر نیست. در طی چند دهه گذشته استان البرز به علت بهره برداری های بیش از اندازه و ساخت ساز های بی رویه ، به شهری پر از تشویش و نا به سامان درحوزه زیباسازی  معماری و شهرسازی تبدیل شده است که کمتر ارتباطی با آنچه که بوده و میتوانسته باشد دارد . شهری مدرن و ایرانی که به همت یک تاجر یزدی روند رو به رشد ی را پیش گرفته بود. مردی که با سرمایه و پشتکار خود پایه‌ی صنعت کشور را تقویت و منطقه‌ای ایجاد نمود که هنوز که هنوز است از طبیعت و صنعت آن سخن می گویند.
تحریریه معماری آرل
یکی از مهم ترین دستاورد های معماری ایرانی ، ایجاد فضایی مطلوب در پاسخگویی متناسب به نیازمندی های محیطی ، اجتماعی، جغرافیای فرهنگی و بستر شکل گیری هر ساختمان در هر دوره تاریخیست. از این رو در روند شکل گیری طرح خانه دو درخت، سعی بر آن بوده تا ضمن تاکید بر شاخصه های معماری و هویتی بستر پروژه، به  ویژگی های فرهنگی، قاره ای و جغرافیایی منطقه توجه ویژه ای شود. چالش برانگیز ترین بخش در روند طراحی پروژه خانه دو درخت ،  شکل دهی هندسه ،کاربری و عملکردهای درست ساختمان  بر مبنای توجه به وضعیت قرارگیری دو درخت گردوی موجود در محدوده جانمایی بنا بود. همراه آرل باشید..
 تحریریه معماری آرل
ایده طراحی بیوفیلیک از جایی آغاز شد که شناخت نسبت به سیر تکاملی جسم و فکر انسان و ارتباط آن با جهان حسی و گرانبها بالا رفت، چیزی که ادامه آن برای سلامتی مردم، بهره‌وری، احساسات، رشد فکری و ذهنی و حتی سلامتی روحی انسان‌ها به نقطه بحرانی رسید و حیاتی شد. به بیان ساده تر ، طراحی بیوفیلیک به معنای عشق به طبیعت است. 
امروزه طراحی بیوفیلیک آخرین تحول جنبش معماری سبز 30 سال گذشته و تلاشی است برای از بین بردن شکافی که بین معماری مدرن امروزی و نیاز انسان‌ها به برقراری ارتباط با جهان طبیعی به وجود آمده است در ادامه با آرل با 6 روند برتر در طراحی بیوفیلیک برای سال 2019 همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
ناگهان صدایی باغ را در خود جای داد. صدایی که به هیچ شباهت داشت گویی عطری خودش را در آیینه تماشا می گرد. همیشه از روزنه ای تا پیدا این صدا در تاریکی زندگی ام رها شده بود آیا پیش ازین زندگیم فضایی دیگر داشت؟

تحریریه معماری آرل
یک دفتر معماری جوان به نام Archunits مستقر در شانگهای، اخیراً مرمت و بازسازی داخلی و خارجی یک ساختمان اداری را در نزدیکی معبد جینگای شانگهای به پایان رسانده است. ساختمان اصلی، که در سال 1990 ساخته شده و مملو از اتاق های کوچک و شلوغ اداری است، به یک سبک جدید از ترکیبی اداری از باز بودن، ارتباط و به اشتراک گذاری تبدیل شده است. برای آشنایی بیشتر با این طرح در ادامه با آرل همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
سایت گروه معمارن آرل برای رشد و ارتقا دسترسی کاربران خود به مقاله ها و مطالب معماری، فضاهای مهم معماری که پس از بررسی های لازم و تحلیل درخواست دانشجویان عزیز می باشد در این مطلب قرار داده است. تصمیم گرفتیم برخی از مطالب سایت را در یک پست برای دوستان منتشر کنیم تا بتوانند مقالات، نمونه موردی و پلان های مد نظر خود را دریافت نمایند. با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
مطابق با هر پروسه معماری تعریف استراتژی و مسیر طراحی از مهم ترین و اولین اقدامات طراحی است. همچنین توجه به موقعیت بنا و بستر شهری و گذشته آن بخش دیگری از عناصر کلیدی طراحی است. با توجه به اینکه موقعیت مکانی رستوران لومنز در میدان چیذر تهران قرار دارد و به عبارتی می توان گفت بافت قدیمی به همراه خانه هایی برگرفته ازمعماری گذشته تهران و فضای سبز اندکی که نشان از گذشته زیبای این منطقه را دارد مهمترین عامل تاثیر گذار در این بستر می باشد. از این رو مسیر ابتدایی طراحی برمبنای استفاده از خطوط و هندسه معماری ایرانی آغاز گردید ولی توجه اصلی بر آن بود که ژن اصلی معماری ایرانی با فرم های سیال آن هدف ما باشد؛ همچنین کانسپت اولیه کارفرما ایجاد فضای رستوران در کنار تکنولوژی های جدید نظیر استفاده از واقعیت مجازی (VR) بود؛که  ما را برآن داشت تا ار تباط فرمی و محتوایی با این هدف برقرار نماییم.

تحریریه معماری آرل
این پاویلیون در منطقه گوسو در قلب شهر تاریخی و فرهنگی ملی شهرسوژو واقع شده است و دارای تعداد بیشماری از بناهای یادبود باغی با بیش از 2000 سال سابقه تاریخی است. هفته بین المللی طراحی سوژو 2018 در منطقه گسو برگزار شد و از تیم MAT برای طراحی یک غرفه برای این رویداد، به عنوان یکی از مهمترین فضاهای عمومی در هفته ی طراحی، دعوت شد. دراین غرفه در طول هفته ی طراحی انتشار اطلاعات ، سالن فرهنگی و سایر فعالیتهای عمومی را انجام می گیرد. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
استراتژی این معمار برای یک سکونتگاه لوکس پنج تختخوابی در یک دره یخبندانی در منطقه ای دور واقع در آلپ های جنوبی NZ است. این معماری الهامات خود را از شکوه وعظمت چشم گیر این چشم انداز یخی بسیار گسترده و مورین (یخ-رفت) های شکسته بافته شده در دره ای که از پس آن می آید، ترسیم می کند (توپوگرافی باقیمانده از عقب نشینی یخبندان 10،000 سال پیش). این استراتژی در واقع اتصال ساختمان با زمین است تا آن را به یک ویژگی از سایت تبدیل کنید. برای آشنایی بیشتر با این پروژه با آرل همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
در سال‌های اخیر میزان خشونت و افسردگی در جامعه‌ی ایران به نسبت سایر کشور‌های جهان بسیارافزایش پیدا کرده است. رویکرد ما برای طراحی فروشگاه کتاب عرفان، خلق روشی برای کم کردن این بار اندوه و غم از مردم بود. برای تحقق این مهم، یک بازی برای مجاب کردن افراد به لبخند زدن خلق کردیم.

از آنجا که ذات فروشگاه کتاب، فضایی ایستا است. برای خلق فضایی زنده و پویا، از نور و رنگ استفاده کردیم : دو عنصر به هم پیوسته و تاثیر گذار بر اتمسفر فضا که به عنوان غیر مادی ترین عنصر همواره در معماری وجود داشته است. علاوه برآن رنگ ها با تاثیرات روانشناسی محیطی خود، برآسایش اقلیمی ساکنان و ویژگیهای روانی و رفتاری افراد تاثیر میرگذارند.
تحریریه معماری آرل
"Opus" به شکل دو برج مجزا طراحی شده است که در یک کل واحد و به شکل یک مکعب به هم می رسند. سپس در این مکعب "تراشیده شده"، یک خلاء مرکزی ایجاد می شود که به خودی خود یک حجم مهم در این ساختمان است – و چشم اندازی از مرکز ساختمان به قسمت بیرونی ساختمان ایجاد می کند. سیالیت این وید هشت طبقه با فرمی آزاد در تضاد با هندسه دقیق متعامد مکعب اطراف آن است. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
«world class» - باشگاه تناسب اندام زنجیره ای روسی، در راس صنعت تناسب اندام از نظر "لوکس بودن " و "مزایای" آن است. در سال 2016، مدیریت «world class» برای مسابقه ای فراخوان داد که شرط آن رقابت در طراحی با بهترین کانسپت و یک تصویر جدید از تمام باشگاه های تناسب اندام بود. معماران VOX برنده ی این رقابت بودند و تصمیم گرفتند یک فضای مدرن منحصر به فرد با ویژگی فردی برای ورزش راحت و موثر ایجاد کنند. در ادامه با آرل همراه باشید ...
تحریریه معماری آرل
در وضعیت موجود یک واحد مسکونی کوچک و یک استخر در سایت طراحی داشتیم و در روند طراحی ویلای چمن سعی ما بر حفظ آن بود.
با قرار دادن یک درخت سدروس در انتهای مسیر ورودی و تقویت آن یک محور ساختاری به گونه ای ایجاد شد که حجم دوم در طرف دیگر محور اضافه شود. بنای وضع موجود به صورت فرم بیسیک و آرکه تایپی از یک خانه بود که ما با بازی با شیب احجام و از بین بردن محور تقارن آن ها این فرم را واکاوی کردیم. این تغییرات در احجام به گونه ای بود که زون های خصوصی و عمومی بر اساس تناسبات فضاهای مورد نیاز و برنامه فیزیکی تفکیک شدند. این تفکیک زون ها حول محور ساختاری است. درخت سدروس در انتهای مسیر از ابتدای ورود به سایت نمایان است.
مجموع ۱۴۹ رکورد - در ۱۲ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir