۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نقش متاورس در معماری

نقش متاورس در معماری
تصور کنید که می‌خواهید از یک ساختمان مهم در تاریخ معماری یا یک اثر مرجع بازدید کنید. در این‌گونه مواقع احتمالا با خود یک دوربین یا تلفن همراه، مداد، دفترچه یادداشت و چیزهایی از این دست برمی‌دارید. با این حال، باید گفت این تنها راه برای بازدید از یک بنای مهم تاریخی نیست. متخصصین امروزه تلاش می‌کنند تا به کمک متاورس آثار معماری را به شکل دیگری به مخاطبان عرضه کنند. در روزگار جدید نقش متاورس در معماری بسیار پررنگ و تاثیرگذار شده است. 

عناصر موجود در معماری اسکاندیناوی

عناصر موجود در معماری اسکاندیناوی
سبک اسکاندیناوی، یکی از معروف‌ترین سبک‌‌های معماری اروپا و مربوط به منطقه نوردیک آن است. در این سبک، بر اشکال هندسی ساده، خطوط صاف، رنگ‌های روشن و مصالح طبیعی تاکید می‌شود. راحتی هر چه بیشتر فضای خانه از دیگر اصول معماری اسکاندیناوی به شمار می‌رود. 

طراحی سطح کف در معماری

طراحی سطح کف در معماری
فریدنس‎رایش هوندارت ‎واسا (۲۰۰۰-۱۹۲۸) می‌گوید: (سطح کف تخت، اختراع معماران است. این سطوح مناسب ماشین‌ها هستند و نه انسان‌ها). او یک نقاش، مجسمه‌ساز و معمار فعال بود. در کارهایش از جدایی‌طلبان وین، هنرمندان اتریشی، اگون شیله و گوستاو کلیمت و همچنین فرم‌های جسورانه گائودینی الهام می‎گرفت. آثار این هنرمند با مشخصه دوگانگی بین نظم و بی‎نظمی، قابل‌پیش‌بینی و غیرمنتظره، عقلانی و غیرمنطقی شناخته می‌شوند. 

آشنایی با معماری شناور (Floating Architecture)

آشنایی با معماری شناور (Floating Architecture)
معماری شناور یکی از جدیدترین سبک های معماری است که طبق آن، ساختمان‌ها فقط برای ساخت روی آب طراحی می‌شوند. این روش معماری اکنون در جهان محبوبیت بالایی یافته است. زیرا می‌تواند راه‌حلی برای مشکلات بزرگ جامعه بشری مانند گرمایش جهانی، کمبود منابع و غیره باشد. 

اصول طراحی خانه های آینده

اصول طراحی خانه های آینده
یکی از مهم‌ترین انواع معماری بناها که ما در طول زندگی خود می‎بینیم و تجربه می‎کنیم، خانه است. این فضا به‌عنوان یک محیط خصوصی پراهمیت، نشان‌دهنده امنیت، مالکیت و احساس آرامش، به‌دوراز بقیه جهان می‌باشد. علاوه‌برآن، خانه از قدیم یک مکان برای انجام کارهای معمولی روتین، محسوب می‎شود.

اصول طراحی بالکن در معماری

اصول طراحی بالکن در معماری
جستجو برای داشتن یک فضای باز در خانه‌های شهری و متراکم امروزی، به نظر برخی، تبدیل به یک نیاز شده است. معماران هر روز بیشتر از قبل، با این تقاضا روبرو می‌شوند. امری که همه‌گیری کووید-۱۹ نیز به تشدید آن کمک کرد. بالکن‌ها، از زمان پیدایش برای افزایش استفاده از نور طبیعی و تهویه هوا طراحی شدند. این فضاهای باز همچنین رابطه داخل و خارج از منزل را ارتقا می‌بخشند. چیزی که در مورد بالکن‌ها بسیار جلب‌توجه می‎کند، قابلیت تطبیق آنها با کاربردها و عملکردهای مختلف است. به همین دلیل، صاحبان خانه‌های بسیار کوچک و یا شهرنشینانی که امکان دیدن طبیعت را ندارند نیز متقاضی داشتن بالکن هستند.

استفاده از شیشه به عنوان رکنی مهم در معماری

استفاده از شیشه به عنوان رکنی مهم در معماری
علی‌رغم فرایند کند و طاقت‌فرسا شکل دادن به شیشه، بشر هزاران سال است که از این ماده استفاده می‌کند. با توجه به ویژگی‌های منحصربه‌فرد این ماده یعنی شفافیت و دوام، استفاده از شیشه به عنوان رکنی مهم در معماری تلقی می‌شود. در این مقاله می‌خواهیم نگاهی به کارکرد شیشه در ساختمان‌ های شفاف، پارتیشن ‌های شیشه ‌ای، نمای شیشه‌ ای و طراحی داخلی شفاف بیندازیم. 

مولفه های معماری پایدار

مولفه های معماری پایدار
شاید برایتان پیش‌آمده باشد که کلمه پایداری را در بسیاری از صنایع شنیده باشید. از آنجایی‌ که صنعت ساخت‌وساز سهم و نقش به سزایی در مصرف انرژی جهانی دارد، باید گفت معماری پایدار به‌ عنصری مهم در نحوه ساخت ساختمان‌ها در شهرها تبدیل‌شده است. امروزه معماران علاوه بر فرم و عملکرد برتر ساختمان، باید عوامل محیطی، فرهنگی و غیره را نیز در طراحی ساختمان مدنظر قرار دهند. در این مطلب به بررسی مفهوم معماری پایدار، اهمیت آن و مولفه های معماری پایدار پرداخته‌شده است.

چگونگی تفکیک فضاها بدون استفاده از دیوارهای سنتی در معماری

چگونگی تفکیک فضاها بدون استفاده از دیوارهای سنتی در معماری
وجود فضاهای کاربردی، تهویه و نور خوب و همچنین دسترسی به چشم‌انداز مناسب از ویژگی‌های موردنیاز انسان در فضاهای مسکونی است. با این وجود، دستیابی به این عناصر در خانه‌های کوچک‌تر شهری کمی دشوار خواهد بود. بنابراین معماران و طراحان داخلی به سمت راه‌حل‌های خلاقانه روی می‌آورند تا فضاهای کاربردی‌تر و  دل‌پذیرتر ایجاد کنند. در این مطلب قصد داریم به چگونگی تفکیک فضاها بدون استفاده از دیوارهای سنتی بپردازیم و راه‌حل‌های مختلفی را برای آن معرفی کنیم.  


نگاهی به معماری DIY

نگاهی به معماری DIY
شاید خیلی مواقع کلمه DIY به گوش شما خورده باشد و به دنبال معنی آن باشید. در رسانه‌های مختلف، این اصطلاح را در مورد خیلی از کارهای فنی و هنری به کار می‌برند که معماری هم یکی از آن‌ها است. در این نوع خاص از پروژه‌های فنی و هنری، افراد ترجیح می‌دهند خودشان پروژه را انجام دهند. در این مقاله قصد داریم اطلاعات اجمالی اما مفیدی را در مورد مفهوم DIY ارائه دهیم و نگاهی به معماری DIY بیندازیم.

اهمیت معماری پیش ساخته (Prefabricated Architecture)

اهمیت معماری پیش ساخته (Prefabricated Architecture)
در دنیای مدرن، سرعت حرف اول را می‌زند. به‌ویژه در ساختمان‌سازی، همه‌روزه راهکارهای تازه‌ای برای کاهش هزینه‌های ساخت و افزایش سرعت مطرح می‌شوند. در این میان، اهمیت معماری پیش ساخته به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین راهکارها، در سال‌های اخیر افزایش یافته است. 

آشنایی با معماری چاپ سه بعدی

آشنایی با معماری چاپ سه بعدی
پرینت سه بعدی برای اولین بار در دهه 1980 معرفی شد و تاکنون به طور قابل‌توجهی تکامل یافته است. اکنون نیز توسط صنایع متعدد برای حل مشکلات و نیازهای دنیای واقعی استفاده می‌شود. معماری نیز از این قاعده مستثنا نیست. با پیشرفت چشمگیر فن‌آوری و تکنیک‌های چاپ در چند سال اخیر، معماران شروع به استفاده از آنچه این روش انقلابی ساخت و ساز ارائه می‌دهد، کرده‌اند. در این مطلب به معرفی معماری چاپ سه بعدی خواهیم پرداخت.

چگونگی طراحی فضا در معماری مینیمالیستی

چگونگی طراحی فضا در معماری مینیمالیستیسبک مینیمالیسم اکنون به یکی از محبوب‌ترین و بهترین سبک های معماری در دنیا تبدیل شده است. احتمالا نمونه‌هایی از آن را در طراحی ساختمان های مدرن با اجزای ساختمانی مربعی و مستطیلی ساده، اما چشم‌نواز دیده باشید. جهت آشنایی با چگونگی طراحی فضا در معماری مینیمالیستی توجه به اصول معماری مینیمالیستی ضروری است. 
مجموع ۸۱۷۶ رکورد - در ۶۲۹ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir