۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

مترجم: فائزه میرزائی
کاربری: کافی شاپ
سال: 2016
معماری: Creative 9
موقعیت: Brisbane ،  Australia
ویژگی های شاخص طراحی:
استفاده از متریال های طبیعی و رنگ های گرم و دعوت کننده
ایجاد تعادل هندسی میان حجم های منحنی و زاویه دار
نورپردازی با رنگ های آفتابی و گرم
قرار دادن سقف به عنوان شاخص اصلی طراحی داخلی
با ما در ادامه خبر همراه باشید. 
مترجم: الهه کاشی
بهتر است بدانید بیش از نیمی از مشتریان که وارد رستوران می شوند بر اساس طراحی داخلی و دیزاین رستوران، قیمت ها و سرویس دهی آن را ارزش گذاری می کنند، لذا پرداختن به طراحی و دکوراسیون داخلی رستوران ها و فست فودها، با طرح ها و ایده های شگفت انگیز یکی از ضرورت های طراحی به شمار می رود به طوری که با خلق فضاهای متفاوت همراه باشد. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Design Equilibrium
موقعیت بنا: چندی گار، هند
متراژ بنا: 281 فوت مربع
سال اتمام پروژه: 2016
وقتی صحبت از یک فست فود به میان می آید، مکانی غیر رسمی و راحت با تمام امکانات موجود در ذهن ما شکل میگیرد. بخصوص فضایی که دارای عرصه های ساده، زیبا و گیرا باشد تا علاوه بر گذراندن وقت برای خوردن یک وعده غذا، تجربه ای جالب و دوست داشتنی از یک فست فود مخصوص غذاهای گیاهی در اختیار ما قرار دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
گاه می توان در طراحی داخلی رستوران ها از عناصر ساده و شاید هم دور ریز، به نحو احسن استفاده نمود، ما در این مطلب قصد داریم شما را با یک نمونه ایده و طراحی خلاقانه رستورانی در شانگهای چین آشنا می نماییم. عنصر شاخص و بارزی که چشم بیننده را در بدو ورود به این فضا جلب می نماید، طراحی روشنایی و استفاده از جعبه های چوب به عنوان سایه انداز می باشد. به طوری که داخل این جعبه ها با رنگ های متفاوتی رنگ آمیزی شده و جلوه نوری جذابی دارند. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
کافی شاپ و رستوران ها باید به گونه ای طراحی شوند که کاملاً مشخص و مجزا به نظر آیند و نظر مشتریان را به خود جلب نمایند. چراکه، اولین نگاه مشتری به بخش هایی نظیر سردر، ظاهر ساختمان، دکور، طراحی میز و صندلی، نور پردازی، رنگ، کف سالن، دیوار و غیره خواهد بود. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: فائزه میرزائی
موقعیت: ویتنام
معماری: Tran Ba Tiep
سال: 2016
مساحت: 700 متر مربع
طراحی داخلی این رستوران که توسط گروه معماری Tran Ba Tiep در ویتنام انجام پذیرفته است، نمونه ای بی نظیر از استحکام و زیبایی چوب بامبو در ساخت سازه های چوبی را به نمایش گذاشته است. طراحان این پروژه از نوعی بامبو ساده که اصطلاحاً بامبو آهنی نامیده می شود استفاده  کرده اند همچنین پشت بام و سقف سازه با استفاده از برگ های سبک وزن قرار گرفته بر روی قابی از بامبو پوشیده شده است. با ما در ادامه همراه باشید. 
مترجم: الهه کاشی
توجه به صنعت توریست در همه جای جهان بسیار پررنگ و پراهمیت است، لذا طراحان تمام تلاش خود را در زمینه ایجاد فضایی ناب برای همگان انجام می دهند. ما در این مطلب قصد داریم شما را با رستورانِ هتل Mar Adentro در مکزیک آشنا نماییم که توسط  Miguel Angel Aragones طراحی شده است. در واقع ایده اصلی طراحی این رستوران از لانه پرندگان گرفته شده و به صورت شناور اجرا شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
این کافه و چایخانه در مزارع چای تایلند و روی تپه ها واقع شده است که ساختمان آن متشکل از 3 بخش می باشد و دارای دید 360 درجه به منظره ی مزرعه می باشد. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: فائزه میرزائی
در 30 کیلومتری پایتخت ویتنام، فضای پویا و هندسه ی منحنی این رستوران با 12 ستون ساخته شده از بامبو شکل گرفته است به صورتی که هر سایبان، فضایی به شعاع 6 متر را پوشش می دهد. این رستوران بین دو شهر هانوی و هائوبین به عنوان فضای غذا خوری بین راهی با طراحی ای دعوت کننده و با بهره گیری از متریال های بومی، فضایی آشنا و امن را برای رهگذران فراهم آورده است. با ما در ادامه همراه باشید. 

تحریریه معماری آرل
معماری: YOD studio
موقعیت: اوکراین
با وارد شدن به این رستوران طراحی شده توسط استودیو معماری YOD studio،در نگاه اول متوجه سقف این محیط خواهید شد. طراح سعی نموده است که سقف این فضا را با ترکیبی از پانل های روکش چوب و چراغ ها خلق کند. کانسپت و ایده اصلی این طراحی الهام گرفتن از خرد کردن گوشت می باشد. 
تحریریه معماری آرل
این طراحی که توسط  Bespoke Architecture انجام شده است به خوبی نمایانگر یک کافی شاپ در تعامل با محیط می باشد. طراح تصمیم گرفته است تا با یک عقب نشینی 1.2 متری به داخل محیط، فضایی را خلق کند که مردم بتوانند با شهر خود، هنگ کنگ در ارتباط باشند و با مردم در سطح شهر تعامل داشته باشند. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
این رستوران در توکیو توسط Shigeru Ban طراحی شده است که به نوعی ساختمان مسکونی با رستوران ترکیب شده است؛ چرا که دو طبقه ی بالای رستوران واحدهای آپارتمانی واقع شده است. در ادامه با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
طراحی: ایتالو روتا
موقعیت: فلورانس- ایتالیا
سال: 2008
تنها چیزی که می توان در رابطه با این ساختمان قرن پانزدهم میلادی گفت القای سبک حال، گذشته و آینده است. تلفیق نوآورانه با مرمت و بازسازی در راستای خلق هیجان، همان چیزی که روبرتو کاوالی طراح مد ایتالیایی در نخستین تجربه اش در عرصه طراحی در پی آن بوده است. در ادامه با آرل همراه باشید...
مجموع ۲۲۷ رکورد - در ۱۸ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir