۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
طراحی رستوران لواسان جدیدترین پروژه گروه معماری بوژان می باشد. در این پروژه یکی از چالش های اصلی طراحی مواجه شدن با چهارچوب های مفهومی و تجربیات گذشته بود. این رستوران نه تنها از طرحی منحصربه فرد و نمادین بهره برده، بلکه تلاش در تشویق کردن کاربران در سیاحت در ماهیت کلی ساختمان داشته است. هدف اصلی طراحی رستوران یک موضوع بوده: ارائه رستورانی با بودجه محدود کنار بلوار اصلی لواسان. در تجزیه و تحلیل اولیه سایت به این نتیجه رسیدیم که گوشه شمال شرقی می بایست چرخیده شود تا بازخورد ساختمان نسبت به ترافیک بلوار اصلی و ورودی رستوران مثبت باشد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
برج های جدید خطوط ساحلی منطقه برایتون جدیدترین پروژه با ویژگی نمای پانوراما می باشد که توسط British Airway سرمایه گذاری شده، و توسط برنده جایزه معماری لندن مارک بارفیلد طراحی شده است. پس از افتتاح برج در آگوست 2017 به عنوان بلندترین ساختمان متحرک، نیاز به طراحی داخلی یک کافه رستوران در مجموعه ایجاد شد. با وجود 700 هزار بازدیدکننده در سال از چشم انداز جدید لندن، طراحی رستوران با رویکردی اقتصادی ارائه شده است. مارک بارفیلد توسط المان های فضایی ساده و انتخاب مبلمان طرح یک رستوران کلاسیک با جاذبه های معمولی ارائه نمود. معماری رستوران مارک بارفیلد با تأثیرپذیری از فرهنگ پر جنب و جوش برایتون ایجاد شده و مجموعه را مانند یک مجسمه شیک، زیبا و مدرن به همراه هنر محلی ترکیب کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی آبمیوه فروشی 10.Creative Drink بازسازی یک مغازه در ضلع تجاری شهر شنزن چین می باشد که با تغییرات ظاهری و ارائه المان های بصری مدرنی همراه بوده است. مهم ترین ویژگی طراحی آبمیوه فروشی موقعیت قرارگیری آن بوده که در تقاطع دو خیابان پر رفت و آمد قرار گرفته و تأثیر اقتصادی زیادی برای این مغازه خواهد داشت. لذا طرح ارائه شده می بایست به نحوی جلب توجه کرده و خصوصیت های اقتصادی در اجرا را در نظر بگیرد. اگر چه فضای داخل کمتر از 100 متر مربع بوده، اما به نحوی تقسیم بندی شده که فعالیت داخل را به طور کامل نمایش دهد و هر بخش به طور کامل قابل مشاهده می باشد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
معمار: دفتر طراحی آن
موقعیت پروژه، توچال، حومه تهران
طراحان: مهراد حبیبی، روزبه قائم مقامی
معماران همکار: زینب عابدی، سحر زرگر، شبنم خزلی، گیل اوا روحی پور، صبا تقی زاده، سعید کبیری
متراژ پروژه: 1200 متر مربع
سال ساخت: 2017
اجرا: شرکت آمایش طرح و توسعه پارس
طراحی منظر: دفتر معماری آن
مديراجرا: مجتبی توتونچیان
توچال یکی از منطقه های تفریحی تهران به شمار می رود و ارائه شدن پروژه ای با کاربری رستوران به نام کیوب کلاب (Cube Club) برای گروه معماری On Office جالب توجه بوده است. طراحی پروژه باشگاه مکعبی در این محدوده از حومه تهران دارای چالش های خاص خود بود. طراحی منحصربه فرد، دیدگاه ارباب رجوع، محدودیت مالی و زمانی، و شرایط خاص ساخت و ساز عواملی مهم و تأثیرگذار در روند ساخت پروژه بوده اند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
جدید ترین طرح اسنوهتا (snøhetta) پس از گذر از طراحی پروژه های بزرگ فرهنگی و هنری، یک رستوران منحصریه فرد زیر آب می باشد. پروژهی ای جدید که خصوصیات برجسته این گروه معماری را به تصویر می کشد. طراح رستوران زیر آب در جنوبی ترین نقطه خطوط ساحلی نروژ در نظر گرفته شده و به نخستین رستوران زیر آب اروپا نام گذاری شده است. کانسپت طراحی رستوران به هدف نزدیکی نیروهای طبیعت به انسان و زیبایی های بصری زیر آب روستای بالی (båly) ارائه شده است. فرم کلی این پروژه مانند قایق لوکسی است که در حال غرق شدن بوده و مفهوم سقوط در عمق را به نمایش می گذارد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
استارباکس، امروزه با در اختیار داشتن شبکه گسترده‌ای از ۲۴٫۴۶۴ (تا ۲۰۱۶) شعبه در کشورهای مختلف،  بزرگترین کافی شاپ زنجیره ای آمریکایی محسوب می شود که دفتر مرکزی این شرکت در استارباکس سنتر، در شهر سیاتل، واشینگتن قرار دارد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
امروزه فست فود های زیادی در سطح کشور دیده می شوند و علاوه بر پاسخ روزانه به مردم، میزبان خیلی از جشن های تولد، سالگردها و مهمانی های کوچک و بزرگ به مناسبتهای مختلف هستند. همین امر موجب شده که صاحبان این مشاغل به دنبال ایجاد محیط متفاوت تری باشند تا مشتری بیشتری را جذب نمایند. لذا به به طراحی و دکوراسیون داخلی بسیار اهمیت می دهند و معمولا درخواست طراحی گسترده و متنوع تری دارند. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
شعبه های بستنی فروشی به همراه ماست یخ زده به یک اپیدمی در کشورهای غربی تبدیل شده اند و می توان ادعا کرد که گذراندن وقت در کافه ای که بستنی و ماست یخ زده سِرو می کند، به یک تفریح غیرقابل جایگزین تبدیل شده است. به همین دلیل طراحی داخلی یک بستنی فروشی که محصولات لبنی و پاستوریزه ارائه می کند از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.  شرکت کوچک My Yogurt با طراحی شعبه های خود توسط رنگ و بوی متنوع و فضایی گرم تفاوت خود را نسبت به رقبایش به نمایش گذاشته است. بر خلاف برند Pink berry که شعبات زیادی را در اختیار دارد، شرکت My Yogurt به شیوه های نسبتاً سنتی روی آورده است. در ادامه می توانید این خصوصیات را مشاهده نمایید. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی رستوران مک دونالد در قلب یکی از مدرن ترین پمپ بنزین های گرجستان، فرصت بی نظیری را نصیب طراح پروژه کرده تا دو کاربری هیجان انگیز را در یک ساختمان ارائه دهد. این شعبه مک دونالد با قرار گرفتن در قلب مجموعه ای شیشه ای با طراحی منحصربه فرد، فضای مناسبی برای گذراندن وقت و صرف یک وعده غذا ایجاد کرده است. پمپ بنزین در مرکز شهر تفلیس واقع شده و فرصت مناسبی را در به لحاظ سیرکولاسین و جذب مشتری برای رستوران ایجاد نموده است. طراحی گسترده به همراه عرصه های بزرگ پمپ بنزین این فرصت را در اختیار مشتریان رستوران قرار داده تا به راحتی از طریق یک ورودی مجزا به داخل وارد شوند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
معماری: Ashari Architects
موقعیت: شیراز 
سال: 2017
کافه ها نسبت به سایر فضاها پویا تر هستند و دارای قدرت قابل توجهی در تقویت ابعاد اجتماعی فضاهای شهری می باشند. همچنین به منزله فضای نجات دهنده ای هستند که مرز بین شلوغی خیابان و آرامش به شمار می روند. در پروژه کافه مثلث طراحان برای ایجاد جذابیت بیشتر و احترام به تاریخ شهری با چالشی از طراحی مواجه شدند. نقطه قوت کافه، دیوار آن می باشد که بر روی محیط شهری تاریخی و منطقه مسکونی تاثیر مثبتی می گذارد و ظاهری جسورانه ایجاد کرده است. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
معماری: Francesc Rife Studio 
موقعیت: والنسیا، اسپانیا
سال: 2017
سبک آرت دکو یا هنر تزئینی در هنرهای تجسمی بسیار تاثیر گذار است و اولین بار در سال 1920 در فرانسه پا به عرصه هنر و معماری گذاشت. با گذر زمان در بین کشورهای اروپایی و غیر اروپایی رواج پیدا کرد و علاقمندان خاص خود را جست. ویژگی های اصلی این سبک رنگ ها قوی، فرم های هندسی و گاهی تزئینات مبالغه آمیز می باشد که در این میان نقش مایه های ارگانیک سنتی با طرح ها و تولید ماشینی که دستاورد این دوره تاریخی می باشد ترکیب شده اند. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی "کافه هفت"  بازسازی یک مکان قدیمی می باشد که جای خود را از یک پاتق قدیمی و کهنه، به کافی شاپی با کیک تازه، قهوه های خوب و غذای کلاسیک داده است. طراحی پلان کافه بر اساس فرم L شکل ارائه شده تا طراح عرصه های مدنظر خود را در سه قسمت تقسیم کند. سِرو نوشیدنی، کیک تازه و غذا به صورت جداگانه در این سه بخش واقع شده اند. رنگ کف و سقف محدوده نوشیدنی و غذا سفید، و رنگ سقف و کف کیک پزی تماماً تیره می باشد. محدوده تیره و روشن کافه توسط یک بخش کِرو سقف و متریال فلز از هم مجزا شده اند و به نوعی مرز کاربری را از هم جدا کرده اند.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
معماری: STUDIO DOHO
موقعیت: شانگهای چین
مساحت: 32مترمربع
سال: 2017
این کافه 32 متر مربعی که در طبقه پایین یک خانه قدیمی در منطقه Jingan شانگهای چین قرار گرفته، یک بیانیه جسورانه و الهام گرفته شده از تخته موج است. کاشی های رنگی با یک طیف آبی سفید اقیانوسی مواج را در ذهن بیننده تداعی می کنند که با المان های دریایی این کافه به خوبی ترکیب شده اند. در ادامه با آرل همراه باشید...
مجموع ۲۲۷ رکورد - در ۱۸ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir