۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

شب یلدا در معماری آرل
دکوراسیون داخلی رستوران و طراحی آن دارای اصول و ضوابط خاص خود می باشد، رستوران های با سبک های مدرن، سنتی، ایتالیایی، چوبی و.. می باشد، در این بخش علاوه بر پروژه های دکوراسیون داخلی رستوران، طراخی قهوه خانه سنتی، سفرخانه و سالن های غذا خوری و نما رستوران نیز در آرل قرار گرفته است تا شما بتوانید با ایده های مختلف آشنا شوید.
تحریریه معماری آرل
این اثر هنری موقت یک ساختاری اقتصادی توجیه پذیر می باشد که فضایی به ابعاد دو تاتامی (3 متر مربع) را اشغال کرده است. کاربری این پروژه تجربی، یک چایخانه سنتی ژاپنی است که در نمایشگاه هنری Echigo-Tsumari 2018 ارائه شد و شیوه های معماری ژاپنی را با معماری پارامتریک را تلفیق نمود. در این نمایشگاه از معماران خوسته شده بود که بر چگونگی غلبه بر مفهوم فضای همگن در قرن بیست و یکم راه حل هایی ارائه دهند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یکی از ویژگی های فرهنگی ممتاز مکزیک، فست فود و غذاهای این کشور می باشد که مانند معماری این کشور شاخص و استثنایی است. بدون تردید گستره غذاهای اصیل این کشور به واست محبوبیت و شهرتی که دارند، منجر به طراحی و ساخت فست فود های زنجیره ای بسیاری در دنیا شده است. تکنیک پخت غذاهای مکزیکی منحصربه فرد بوده که این شاخصه در طراحی تعداد زیادی از رستوران های تاکو تاثیر گذار بوده است. به همین جهت ما طراحی 7 فست فود با تمرکز  با طراحی بر روی غذا و فرهنگ کشور مکزیک را برای شما منتشر کردیم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
اهداف تيم طراحي و اجرا در پروژه تالار و رستوران دا ارتباط فضاي درون و بيرون، جهت گيري بنا، تهويه طبيعي، نور، کنترل تابش مستقيم آفتاب و نفوذ فضاي سبز به درون بنا از بود. اين پروژه در فروردين ماه سال 1391 جهت طراحي و اجرا در بندر ماهشهر، به این گروه محول شد. زمين پروژه، به مساحت 10،000 متر مربع در منطقه اي توسعه نيافته، مابين ماهشهر قديم و منطقه مسکوني معروف به ناحيه صنعتي واقع شده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
تبدیل یک انبار قدیمی که از دیوارهای خارجی خود جدا شده و اجازه داده تا محیط داخلش از نور طبیعی، آلومینیوم، چوب و طراحی نورپردازی انباشته شود و کاربری خود را به یک رستوران لوکس و بار نوشیدنی تغییر دهد. طبقه بالا برای ارائه منظره بهتر در هنگام صرف غذا به کاربری رستوارن اختصاص یافته، و طبقه همکف یک پاسیو باز و گسترده برای کلوپ و بار نوشیدنی است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی و بازسازی رستوارن بازار در یکی از خیابان های صعب العبور پانزده خرداد تهران واقع شده است. برای رسیدن به ساختمان رستوارن می بایست از موانع و مسیرهای گوناگون با بافت آجری و نزئینات وناگون بگذریم. روند بازسازی در دو جنبه صورت گرفته است:
1.طراحی داخلی رستوارن با بودجه ای محدود و ارتباط بین فضای بیرون و داخل
2.بازسازی و نوسازی محوطه ساختمان
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
فرآیند طراحی فود کورت ایران مال با رویکرد ایجاد هویت مستقل برای فودکورتی نه چندان بزرگ در داخل یک مرکز خرید بسیار بسیار بزرگ شکل گرفت. باز کردن فضای فود کورت برای ایجاد یک حس مشترک جمعی و خلق پیوستگی و اصلاح سیرکولاسیون حرکتی، الگویی از کیفیت معماری در کلیه قسمت های فضا ایجاد نموده است. احجامی متمایز به میانه فضا اضافه شده تا که هم پاسخگوی برنامه فیزیکی باشد و همچون مجسمه هایی به فضا غنی بصری ببخشد. این فرم ها که در واقع آشپزخانه ها هستند و در هماهنگی با سیرکولاسیون حرکتی چرخیده و پیچیده اند و در اطراف خود زونهای نیمه عمومی و عمومی را شکل داده اند.
تحریریه معماری آرل
طراحی رستوران HABANERA یک فضا به سبک مکان های استوایی می باشد که در هزار متر به اجرا رسیده است. طراحی رستوران بیشتر به فضاهای تجاری دوارن مستعمرات اسپانیا شباهت دارد و بیشترین دلیل انتخاب این سبک، بازگشت به گذشته بوده تا صمیمیت و گرمای چنین مکانی را به نمایش بگذارند. این رستوارن بزرگ دو طبقه در داخل پلازای کلون مادرید واقع شده است. در طبقه همکف رستوارن سه عنصر اصلی ماهیت این فضا را تشکیل داده اند: کانتر برای صرف نوشیدنی، تم رنگ سبز که بر روی متریال و دکوراسیون قرار گرفته و نمای رو به خیابان که به دیدگاه های پروژه کمک می کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

آیا تا به حال نسبت به معماری یک پروژه حیرت زده شده اید؟ کافی است  در اختیار یک معمار متریال و مواد اولیه قرار دهید و نظارگر معجزه خلق شده توسط او باشید.این رستوران به خوبی گویا این حقیقت است.طراحی این رستوران قدمی فراتر از یک طراحی برداشته و طراحی آن نشان دهنده ی هویت رستوران است.معمار پروژه ایده طراحی اش را از لباس دختران گرفته است و با ترکیب خلاقیت و تجربه اش،رستورانی شگفت انگیز خلق کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
ایده طراحی چایخانه سنتی با تاثیر گرفتن از یک پاویلیون معلق ایجاد شد. این پروژه در باغ یک خانه شهری به نام وو جیانگ واقع شده است. به واسطه ساختار دولایه ای که این ساختمان به خود گرفته، یک فضای تابستانی-زمستانی برای مشتریان ارائه می کند که هر چهارفصل جنبش و و رفت و آمد این مکان کاهش نیابد. دیوارهای اصلی ساختمان به وسیله متریال سنگ مصنوعی با طرح کوهستانی پوشیده شده اند. با چرخش به دور حجم های مکعبی ساختمان متریال بتن و چوب بامبو را مشاهده می کنیم که به فرم معاصر ساختمان حس سنتی بخشیده اند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
رستوارن های ژاپنی همه جا هستند و شما می توانید یک رستوران را غذای ژاپنی را در خیلی از مکان ها بیابید. اما تا کنون به چند رستوارن بر خورده اید که از طراحی منحصربه فرد برخوردار باشد؟ طراحی چنین فضایی با ویژگی های غیرمتعارف معماری می تواند یک چالش عظیم برای طراحان باشد. مخصوصاً اگر آن رستوران در منطقه Roppongi ژاپن واقع شده باشد و شما به غیر از ارائه غذا با بسیار بالا، می بایست یک فضای استثنایی را برای مشتری ارائه دهید تا مکان برای مشتری یک تجربه به یادماندنی باشد.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
پروژه مد نظر طراحی یک فودکورت با ویژگی های خاص  خودش می باشد.نام این رستوران براساس گذشته آن "اولین خط تراموا" انتخاب گردیده . فود کورت با اندازه بزرگ،همراه با گوشه های زیاد برای کسانی که علاقه مند به نشستن در گوشه ها هستند طراحی و اجرا شده است. فود کورت مجهز به یک آشپزخانه تخصصی و بزرگ که ترکیب ماهرانه و مناسب معماری و آشپزی است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی فست فود Burger House Goody در پاسخگویی به تغییر طراحی و ارائه شکل هویتی جدید از این رستوارن زنجیره ای ارائه شده است. فست فود  Goody’s Burger یک برند شناخته شده در کشور یونان می باشد. به همین دلیل طراحی رستوران این مجموعه بر اساس کانسپتی جدید در دستور کار کمپانی قرار گرفت. یکی از عناصر کلیدی طراحی که در برجسته سازی این نام تجاری تأثیرگذار بود، وارد کردن برخی ویژگی های خارجی ساختمان و اتصال آنها به طراحی داخلی بود. به همین دلیل فضای نشیمن به خاطر گستردگی داخل و دو برابر شدن فاصله دیوارها از یکدیگر، شخصیت متفاوتی از این رستوران فست فود را به نمایش می گذاشت.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
فودکورت پلاتین،یکی از بهترین و محبوب‌ترین فودکورت‌های پایتخت بوده و در مجتمع تجاری ارم واقع در شهرک غرب طراحی و اجرا شده است. این فودکورت،در دو طبقه با مساحتی برابر با یک هزار و دویست متر در جوار یکی از شیک‌ترین مراکز خرید این منطقه قرار دارد. این فودکورت شامل 3 رستوران بوده که در طبقه اول این مجموعه واقع شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۲۵ رکورد - در ۲ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی و اجرا ویلا

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، میرداماد . جنب ایستگاه مترو
انتهای خیابان کازرون جنوبی . پلاک ۳
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱     ۲۱-۲۶۴۰۸۵۲۰-۰۲۱
فکس :       ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir