معماری آرل

10 نمونه طراحی داخلی برتر رستوران ها

طراحی داخلی رستوران
تحریریه معماری آرل
غذا هم مانند معماری، راهی است که باعث می شود یک زمان و مکان را باهم تجربه و احساس کنیم. فضایی که ما در طول صرف وعده غذایی در آن قرار می گیریم می تواند شلوغ و یا صمیمی باشد، اما با وجود این ها خاطراتی را برایمان ایجاد می کند که گاهی می توان گفت تجربه ی غذا خوردن در یک رستوران خوب می تواند فراتر از غذاهایی باشد که در آنجا سرو می شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

شنبه های نگاه آرل به تهران: کافه گالری سُل

کافه گالری سُل
تحریریه معماری آرل
طراحی: بهار دربانی با همکاری پوریا عراقی
موقعیت: خیابان ولیعصر جنب پل همت 
اجرا: 1396
این ساختمان در ابتدا دو طبقه مجزا با کابری های متفاوت بوده است.  در گذشته طبقه اول نانوایی فانتزی و طبقه دوم  رستوران، سفره خانه  کافه بوده است. نمای ساختمان کامپوزیت قرمز بوده که کافرما آنرا چوب کرده لذا به منظور هماهنگی با طبقه ی دوم از همان متریال (چوب) برای طبقه اول نیز استفاده کردیم. در ادامه ما سعی کردیم از متریال آجر دیوار کناری نیز با همان ترتیب روی کف ورودی استفاده کنیم که چند دلیل داشت: اول اینکه آجر متریال مناسبی در تهران است و دوم اینکه در فصول گرم بتوانند آبپاشی کنند تا هوای خنک فراهم شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران 100 متری لِکا در بارسلون

طراحی داخلی رستوران 100 متری
تحریریه معماری آرل
لکا (LEKA) یک رستوران با منابع باز می باشد که در یکی از مناطق سنتی بارسلونا واقع شده است. این پروژه به عنوان یک پلت فرم با منبع باز (Open Source) از تمام دانش های طراحی و اجرایی ( از دستورالعمل های طراحی گرفته تا راهنمای تغذیه و ...) بهره برده و این منابع را بر روی وبسایت رستوران هم قرار داده است. مهم ترین ویژگی طراحی رستوران تعبیه یک سری المان ها و متریال های ساده طراحی است که این المان ها به وسیله مبلمان، سقف،آکوستیک، متریال و ... خود را معرفی می کنند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

رستوران چوجی تهران

رستوران چوجی تهران
تحریریه معماری آرل
معمار: گروه معماری آدمون
موقعیت پروژه: تهران، ایران
تیم طراح: شبیر موسوی، امیررضا فاضلی، مهدی کلاهی
متراژ پروژه: 200 متر مربع
سال اتمام ساخت: 2016
با توجه به افزایش سرمایه در تهران، بسیاری از پروژه های معماری یا طراحی داخلی تموماً از تخریب یک بنای موجود شکل گرفته اند و با نام و برندی تازه جایگزین شده اند. این شیوه طراحی و اجرا در طول چند سال گذشته بسیاد تعدد داشته که اثرات منفی و مضری بر روی زیست محیط به وجود آورده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی داخلی شگفت انگیز رستوران شیکاگویی!

طراحی داخلی شگقت انگیز رستوران شیکاگویی!
تحریریه معماری آرل
معمار: mjolk Architekti
مساحت: 230 متر مربع
سال: 2016
این رستوران از طراحی داخلی یک ساختمان قرن 19 ایجاد شده که کاربری قبلی آن یک نمایشگاه پیانو بوده است. نمایشگاه سازی که محصولات کارخانه ای در نزدیکی این محل را به نمایش می گذاشته است. سوال اولی که برای طراح مطرح می شود این است که چگونه با نگاه جدید اما با حفظ کیفیت و جذابیت این فضا را بازسازی کند؟ برای بررسی روند طراحی این پروژه با ما همراه باشید...

نگاهی به طراحی رستوران غذاهای دریایی در کیش

طراحی رستوران ساحلی در کیش
نویسنده: الهه کاشی
معماری: BNS Studio
موقعیت: کیش، ایران
مساحت: 800 مترمربع
سال طراحی: 2015
طراحی رستوران در جلب مشتری بیشتر بسیار اهمیت دارد و بیشتر افراد ترجیح می دهند در محیطی غذای خود را سرو کنند که علاوه بر دکوراسیون زیبا همراه با آرامش خاصی باشد. در این بخش از وبسایت آرل قصد داریم به بررسی مختصری از رستوران ساحلی در کیش بپردازیم که از طراحی چشم گیری برخوردار است. با ما همراه باشید...

طراحی داخلی فست فود مک دونالد در فرانسه

طراحی داخلی فست فود مک دونالد
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: پاتریک نورجت
موقعیت بنا: فرانسه
سال طراحی و اجرا: 2015
مسئول رستوران های زنجیره ای مک دونالد پاتریک نورجت را به عنوان مسئول طراحی و معماری یکی از شعبه های این رستوران در فرانسه انتخاب کرده است. طراحی داخلی شعبه مک دونالد در کشورهای اروپایی شامل دامنه و محدودیت های فنی و جامعه شناختی است که تغییرات طراحی کوچکی را شامل می شود. طراحی شعبه فرانسه با یک هدف انجام شده: فست فودی برای خانواده. این اقدام در جهت بازگشت به سنت و شیوه کار گذشته مک دونالد انتخاب شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...

معماری رستوران دانشگاهی در سیستان و بلوچستان

معماری رستوران دانشگاه سیستان
مترجم: غزاله عزالدین
این پروژه به منظور رستوران برای فضای دانشگاهی در زاهدان، شهری در جنوب شرقی ایران، پایتخت استان سیستان و بلوچستان و  در منطقه گرم و خشکی از ایران واقع شده است.
مردم با شرایط و اوضاع سختی مانند، فقر، تروریسم، خشونت و تبعیض قومی درگیر هستند و عدم دسترسی به امکانات مناسب آموزشی، به ویژه برای زنان از مشکلات شاخص درمنطقه است.
معماری این ساختمان توسط گروه معماری موج نو و به صورت مجسمه سفیدی شناور بر آب است که برای دانشجویان بومی و غیربومی درساختمانی با مساحت حدود 3000 متر مربع و در سال 2006 آغاز شده است. برای مشاهده تصاویر واطلاعات بیشتر در ادامه با آرل همراه باشید....

11 رستوران غیرعادی که تا کنون نمونه اش را ندیده اید

11 رستوران غیرعادی
مترجم: مهرداد نجیب زاده
دنیا ما پر از مکان های عجیب و غریب است که انسان را به چالش های دوست داشتنی، خطرناک و یا هیجان انگیز می کشاند. خواه موجودای شگفت انگیز شما را تحت تأثیر قرار دهد، خواه یک فضای معماری خاص. اما برخی از این چالش ها توسط انسان به وجود آمده اند. امروزه این چالش ها به عنوان ترفندی برای طراحی فضای معماری به کار رفته تا ویژگی اقتصادی و کسب کار منطقه را ارتقاء دهد. ما رستوران ها، کافه ها، کلوپ های شبانه غیرمتعارفی را در طول زمان تفریح خود مشاهده  می کنیم. اما 11 نمونه ای که در ادامه برای شما معرفی می کنیم، در مکان های عجیبی بوده و یا از سرویس های کاملا نامتعرفی بهره برده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی داخلی رستوران پست مدرن مکزیکی در ایتالیا

طراحی داخلی رستوران پست مدرن مکزیکی در ایتالیا
تحریریه معماری آرل
معماری: Ricardo Casas Design
موقعیت: میلان، ایتالیا
سال: 2015
مساحت: 320 مترمربع
رستوران بسامه با هدف ارائه غذاهای با کیفیت مکزیکی در میلان، پایتخت مد و خلاقیت ایتالیا و موتور اقتصادی این کشور طراحی شده است. موقعیت مکانی این رستوران به نحوی است که در منطقه Porta Nuova در نزدیکی منطقه تاریخی Brera قرار دارد که باعث رونق کسب و کار در این ناحیه می شود. طراحی داخلی این رستوران به گونه ای است که بر اهمیت ایجاد فضایی که در آن مشتریان یک زندگی مکزیکی را تجربه کنند، تاکید دارد. در ادامه با آرل همراه باشید...

طراحی فست فود 11 اینچ

طراحی فست فود  11 اینچ
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Zwei
موقعیت بنا: داکلند، استرالیا
متراژ بنا: 93 متر مربع
سال طراحی پروژه: 2013
سایت محوطه داکلندز استرالیا به منطقه ای پر جنب و جوش، مدرن و پر از بازدیدکننده تبدیل شده که پتانسیل شهر ملبورن را افزایش داده است. به همین دلیل طراحی یک فست فود معتبر نقش بالایی در افزایش جذب مشتری و کیفیت منطقه ایفا می کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی داخلی و بازسازی کبابی محمد در اصفهان

طراحی داخلی و بازسازی کبابی محمد در اصفهان
مترجم: مهرداد نجیب زاده
 بازسازی و طراحی داخلی کبابی محمد پروژه مدرن و جالبی بوده که در منطقه ای از فروشگاه های مواد غذایی شهر اصفهان بنا شده است. محل اصلی رستوران محمد در محله دُرچه نزدیک شهر اصفهان واقع شده. از آنجایی که خلوص، اصالت و قدمت دلیل اصلی رونق رستوران های قدیمی می باشد موقعیت کبابی محمد در منطقه مدرن فروشگاه های مرکز شهر، تعریفی جدید از این نام تجاری است که روح اصلی یک مکان سنتی در فضایی مدرن را حفظ نموده است. خلق فضایی که حضور مشتریان را بدون توقف طولانی تثبیت کرده و حس یک مکان سنتی را به آنها منتقل کند، از کانسپ های مهم طراح به شمار می رود. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران

طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Design Equilibrium
موقعیت بنا: چندی گار، هند
متراژ بنا: 281 فوت مربع
سال اتمام پروژه: 2016
وقتی صحبت از یک فست فود به میان می آید، مکانی غیر رسمی و راحت با تمام امکانات موجود در ذهن ما شکل میگیرد. بخصوص فضایی که دارای عرصه های ساده، زیبا و گیرا باشد تا علاوه بر گذراندن وقت برای خوردن یک وعده غذا، تجربه ای جالب و دوست داشتنی از یک فست فود مخصوص غذاهای گیاهی در اختیار ما قرار دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۲۲ رکورد - در ۲ صفحه