۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

دکوراسیون داخلی رستوران و طراحی آن دارای اصول و ضوابط خاص خود می باشد، رستوران های با سبک های مدرن، سنتی، ایتالیایی، چوبی و.. می باشد، در این بخش علاوه بر پروژه های دکوراسیون داخلی رستوران، طراخی قهوه خانه سنتی، سفرخانه و سالن های غذا خوری و نما رستوران نیز در آرل قرار گرفته است تا شما بتوانید با ایده های مختلف آشنا شوید.
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی رستورانی زیبا و منحصر به فرد که غذاخوری هایش هر لحظه شلوغ تر می شوند  آرزوی هر صاحب رستوران است در معماری و طراح داخلی رستوران  علاوه بر زیبایی فضای داخلی و نمای رستوران، عملکرد و سیرکولاسیون فضایی نیز اهمیت زیادی دارد اما تنها انتخاب سبک، عملکرد و زیبایی برای داشتن فضایی مطلوب  و دعوت کننده برای جذب مشتریان کافی است؟
رستوران های موفق دقیقاً می دانند مشتری هدف آنها چه کسانی هستند به این ترتیب قادر به درک و ساخت تجربه ای دقیق و مهندسی شده درمورد نیازها و خواسته های خود هستند در واقع علاوه بر مواردی که به عنوان نیازهای اولیه طراحی مدنظر قرار میگیرند شناخت مخاطبین و درک صحیح از ابعاد روانشناختی انسان دقیقا چیزی است که تفاوت رستوران ها را مشخص می کند در طراحی رستوران رایحه ها ، رنگ، اکوستیک، نور و تاثیرات طراحی بر جنبه های احساسی و ابعاد روانشناختی میتواند مکملی برای طراحی فضا و محبوب تر شدن رستوران  باشد در ادامه با آرل با ابعاد روانشناختی رنگ در طراحی داخلی رستوران همراه باشید.....
در سبک معماری ارگانیک، طبیعت بیرون و فضای داخلی رستوران تا حد ممکن به هم نزدیک می‌شوند. با بررسی انواع نمونه طراحی رستوران ارگانیک، متوجه می‌شویم که ویژگی‌های مشترکی در همه آن‌ها وجود دارد؛ ازجمله گیاهان و درختان، نور طبیعی، ارتباط بصری با محیط بیرون و فضای باز. این ویژگی‌ها در این 4 نمونه رستوران کاملا آشکار هستند.

زیبایی‌شناسی یک رستوران می‌تواند تاثیر زیادی در ارتقا برند آن داشته باشد. ما امروز در عصر اینستاگرام زندگی می‌کنیم و طراحی زیبای رستوران می‌تواند به‌عنوان یک فروشنده خاموش عمل کند. یعنی اگر رستوران شما از نگاه کاربران شبکه‌های مجازی جذاب به نظر برسد افراد زیادی وسوسه می‌شوند تا به رستوران سر بزنند. در این مقاله می‌خواهیم به ایده‌ها و راه‌کارهای مفید برای طراحی داخلی رستوران بپردازیم.
 
تحریریه معماری آرل
با گذر زمان، طراحی داخلی مطابق با  نیازهای جوامع تغییر کرده، اما بیش از آن با تجربیاتی که سبب تغییر تمایلات و احساسات کاربر  می شود تکامل یافته است. در دو سال گذشته شاهد تغییرات اساسی و تمرکز ویژه به تجربیات کاربران بوده ایم زیرا همه گیری ما را مجبور کرده است که به پیکربندی مکان هایی که در آن زندگی می کنیم توجه ویژه ای داشته باشیم این توجه طرح‌های جامع‌تری را به ارمغان می‌آورد که با ترکیب رنگ‌ها، تجربیات حسی، فناوری و عناصر طبیعی مفید برای سلامتی، سلامت کاربران را تامین می‌کند.

مکزیک یکی از ممتازترین کشورها از نظر آب و هوا و تنوع است و وقتی صحبت از طراحی به میان می‌آید، این فرصت‌های زیادی را برای ترکیب بندی های جدیدی با دما، متریال ها، کیفیت نور، جریان باد و... باز می‌کند.  به ویژه در طراحی داخلی رستوران اگر طراحی کارامد  با غذا شناسی ترکیب شود،  میتواند تجربیاتی ایجاد نماید که حواس را تحریک و فضایی متفاوت خلق کند. با وبسایت معماری آرل با لیستی از 30 رستوران در مکزیک که الهام بخش تجربه کاربری متفاوتی هستند همراه باشید....

تحریریه معماری آرل
رستوران مستوران، در زمینی به مساحت ۲۵۰ مترمربع، در ضلع شمالی میدان نیاوران قرار گرفته است. این پروژه به عنوان آخرین پلاک محور مسکونی-تجاری خیابان نیاوران و مشرف به کاخ و فرهنگسرای نیاوران محسوب می شود. بافت موجود، دارای دانه های با هویت فرهنگی و باارزش است که در این میان گاه و بی گاه در جداره آشفته خیابان نیاوران، تک دانه های باارزشی دیده می شوند که یاد آور بافت محله شمیرانات است و در عین حال مجموعه کاخ، فرهنگسرا و پارک نیاوران، به عنوان شاخص فرهنگی، نقش بسیار پررنگی در فضای شهری محدوده مورد نظر ایفا می کنند در ادامه با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل

آیا تا به حال نسبت به معماری یک پروژه حیرت زده شده اید؟ کافی است  در اختیار یک معمار متریال و مواد اولیه قرار دهید و نظارگر معجزه خلق شده توسط او باشید.این رستوران به خوبی گویا این حقیقت است.طراحی این رستوران قدمی فراتر از یک طراحی برداشته و طراحی آن نشان دهنده ی هویت رستوران است.معمار پروژه ایده طراحی اش را از لباس دختران گرفته است و با ترکیب خلاقیت و تجربه اش،رستورانی شگفت انگیز خلق کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
این پروژه در یکی از مجتمع های ساحلی به منظور رستوران و کافه ای برای گذران زمان افراد در تعطیلات در  منطقه ساحلی چین و در فضایی به متراژ 2600 متر مربع در نظر گرفته شده  این پروژه از شکل هندسی منحصر به فردی از ستاره های دریایی الهام گرفته و در واقع ستاره دریایی عنوانی است که برای کانسپت طراحی بیان شده، که به ساختمان اجازه می دهد تا با ریتمی طبیعی در ساحل رشد کند در ادامه با آرل همراه باشید....
تحریریه معماری آرل
اسی برگر یک رستوران دنج و صمیمی در خیابان سهروردی تهران، و نزدیک به فضای اجتماع مردم در میدان پالیزی است. قبل از این که استودیو آدمون برای طراحی این پروژه انتخاب شود، از این مکان به عنوان یک شعبه از رستوران های زنجیره ای بزرگ  استفاده می‌شد و درتضاد با همسایگی با یک فضای شهری شلوغ، نمی‌توانست مشتریان کافی را جذب کند. این بررسی پرسشی مهم برای ما ایجاد کرد که اتفاقی که در آب‌میوه فروشی‌ها و رستوران‌های کوچک اطراف میدان پالیزی می‌افتد که مردم را حتی وقتی این مکان‌ها امانات قابل ملاحظه‌ای (حتی فضای کافی برای نشستن) ارائه نمی‌کنند راضی و خشنود نگه می‌دارند و از مناطق مختلف تهران جذب می‌کند چیست.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی رستورانی در قسمت پایینی یک کره در پاییز سال  2018 توسط گروه معماریHeliotrope  انجام شده است.این رستوران سه طبقه همانند یک جنگل سرسبز طراحی شده است که مساحتی برابر با 1900 فوت مربع دارد و ظرفیت آن 50 نفر می باشد.معماران برای طراحی نما،از ترکیب شیشه و فلز استفاده کرده اند که توانسته با هندسه خاص خود فضایی روشن و مدرنی را برای رستوران ایجاد کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
این اثر هنری موقت یک ساختاری اقتصادی توجیه پذیر می باشد که فضایی به ابعاد دو تاتامی (3 متر مربع) را اشغال کرده است. کاربری این پروژه تجربی، یک چایخانه سنتی ژاپنی است که در نمایشگاه هنری Echigo-Tsumari 2018 ارائه شد و شیوه های معماری ژاپنی را با معماری پارامتریک را تلفیق نمود. در این نمایشگاه از معماران خوسته شده بود که بر چگونگی غلبه بر مفهوم فضای همگن در قرن بیست و یکم راه حل هایی ارائه دهند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یکی از ویژگی های فرهنگی ممتاز مکزیک، فست فود و غذاهای این کشور می باشد که مانند معماری این کشور شاخص و استثنایی است. بدون تردید گستره غذاهای اصیل این کشور به واست محبوبیت و شهرتی که دارند، منجر به طراحی و ساخت فست فود های زنجیره ای بسیاری در دنیا شده است. تکنیک پخت غذاهای مکزیکی منحصربه فرد بوده که این شاخصه در طراحی تعداد زیادی از رستوران های تاکو تاثیر گذار بوده است. به همین جهت ما طراحی 7 فست فود با تمرکز  با طراحی بر روی غذا و فرهنگ کشور مکزیک را برای شما منتشر کردیم.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
اهداف تيم طراحي و اجرا در پروژه تالار و رستوران دا ارتباط فضاي درون و بيرون، جهت گيري بنا، تهويه طبيعي، نور، کنترل تابش مستقيم آفتاب و نفوذ فضاي سبز به درون بنا از بود. اين پروژه در فروردين ماه سال 1391 جهت طراحي و اجرا در بندر ماهشهر، به این گروه محول شد. زمين پروژه، به مساحت 10،000 متر مربع در منطقه اي توسعه نيافته، مابين ماهشهر قديم و منطقه مسکوني معروف به ناحيه صنعتي واقع شده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
تبدیل یک انبار قدیمی که از دیوارهای خارجی خود جدا شده و اجازه داده تا محیط داخلش از نور طبیعی، آلومینیوم، چوب و طراحی نورپردازی انباشته شود و کاربری خود را به یک رستوران لوکس و بار نوشیدنی تغییر دهد. طبقه بالا برای ارائه منظره بهتر در هنگام صرف غذا به کاربری رستوارن اختصاص یافته، و طبقه همکف یک پاسیو باز و گسترده برای کلوپ و بار نوشیدنی است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۲۶ رکورد - در ۲ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir