۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری آرل
دکوراسیون داخلی رستوران و طراحی آن دارای اصول و ضوابط خاص خود می باشد، رستوران های با سبک های مدرن، سنتی، ایتالیایی، چوبی و.. می باشد، در این بخش علاوه بر پروژه های دکوراسیون داخلی رستوران، طراخی قهوه خانه سنتی، سفرخانه و سالن های غذا خوری و نما رستوران نیز در آرل قرار گرفته است تا شما بتوانید با ایده های مختلف آشنا شوید.
تحریریه معماری آرل
تبدیل یک انبار قدیمی که از دیوارهای خارجی خود جدا شده و اجازه داده تا محیط داخلش از نور طبیعی، آلومینیوم، چوب و طراحی نورپردازی انباشته شود و کاربری خود را به یک رستوران لوکس و بار نوشیدنی تغییر دهد. طبقه بالا برای ارائه منظره بهتر در هنگام صرف غذا به کاربری رستوارن اختصاص یافته، و طبقه همکف یک پاسیو باز و گسترده برای کلوپ و بار نوشیدنی است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی و بازسازی رستوارن بازار در یکی از خیابان های صعب العبور پانزده خرداد تهران واقع شده است. برای رسیدن به ساختمان رستوارن می بایست از موانع و مسیرهای گوناگون با بافت آجری و نزئینات وناگون بگذریم. روند بازسازی در دو جنبه صورت گرفته است:
1.طراحی داخلی رستوارن با بودجه ای محدود و ارتباط بین فضای بیرون و داخل
2.بازسازی و نوسازی محوطه ساختمان
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
فرآیند طراحی فود کورت ایران مال با رویکرد ایجاد هویت مستقل برای فودکورتی نه چندان بزرگ در داخل یک مرکز خرید بسیار بسیار بزرگ شکل گرفت. باز کردن فضای فود کورت برای ایجاد یک حس مشترک جمعی و خلق پیوستگی و اصلاح سیرکولاسیون حرکتی، الگویی از کیفیت معماری در کلیه قسمت های فضا ایجاد نموده است. احجامی متمایز به میانه فضا اضافه شده تا که هم پاسخگوی برنامه فیزیکی باشد و همچون مجسمه هایی به فضا غنی بصری ببخشد. این فرم ها که در واقع آشپزخانه ها هستند و در هماهنگی با سیرکولاسیون حرکتی چرخیده و پیچیده اند و در اطراف خود زونهای نیمه عمومی و عمومی را شکل داده اند.
تحریریه معماری آرل
طراحی رستوران HABANERA یک فضا به سبک مکان های استوایی می باشد که در هزار متر به اجرا رسیده است. طراحی رستوران بیشتر به فضاهای تجاری دوارن مستعمرات اسپانیا شباهت دارد و بیشترین دلیل انتخاب این سبک، بازگشت به گذشته بوده تا صمیمیت و گرمای چنین مکانی را به نمایش بگذارند. این رستوارن بزرگ دو طبقه در داخل پلازای کلون مادرید واقع شده است. در طبقه همکف رستوارن سه عنصر اصلی ماهیت این فضا را تشکیل داده اند: کانتر برای صرف نوشیدنی، تم رنگ سبز که بر روی متریال و دکوراسیون قرار گرفته و نمای رو به خیابان که به دیدگاه های پروژه کمک می کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

آیا تا به حال نسبت به معماری یک پروژه حیرت زده شده اید؟ کافی است  در اختیار یک معمار متریال و مواد اولیه قرار دهید و نظارگر معجزه خلق شده توسط او باشید.این رستوران به خوبی گویا این حقیقت است.طراحی این رستوران قدمی فراتر از یک طراحی برداشته و طراحی آن نشان دهنده ی هویت رستوران است.معمار پروژه ایده طراحی اش را از لباس دختران گرفته است و با ترکیب خلاقیت و تجربه اش،رستورانی شگفت انگیز خلق کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
ایده طراحی چایخانه سنتی با تاثیر گرفتن از یک پاویلیون معلق ایجاد شد. این پروژه در باغ یک خانه شهری به نام وو جیانگ واقع شده است. به واسطه ساختار دولایه ای که این ساختمان به خود گرفته، یک فضای تابستانی-زمستانی برای مشتریان ارائه می کند که هر چهارفصل جنبش و و رفت و آمد این مکان کاهش نیابد. دیوارهای اصلی ساختمان به وسیله متریال سنگ مصنوعی با طرح کوهستانی پوشیده شده اند. با چرخش به دور حجم های مکعبی ساختمان متریال بتن و چوب بامبو را مشاهده می کنیم که به فرم معاصر ساختمان حس سنتی بخشیده اند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
رستوارن های ژاپنی همه جا هستند و شما می توانید یک رستوران را غذای ژاپنی را در خیلی از مکان ها بیابید. اما تا کنون به چند رستوارن بر خورده اید که از طراحی منحصربه فرد برخوردار باشد؟ طراحی چنین فضایی با ویژگی های غیرمتعارف معماری می تواند یک چالش عظیم برای طراحان باشد. مخصوصاً اگر آن رستوران در منطقه Roppongi ژاپن واقع شده باشد و شما به غیر از ارائه غذا با بسیار بالا، می بایست یک فضای استثنایی را برای مشتری ارائه دهید تا مکان برای مشتری یک تجربه به یادماندنی باشد.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
پروژه مد نظر طراحی یک فودکورت با ویژگی های خاص  خودش می باشد.نام این رستوران براساس گذشته آن "اولین خط تراموا" انتخاب گردیده . فود کورت با اندازه بزرگ،همراه با گوشه های زیاد برای کسانی که علاقه مند به نشستن در گوشه ها هستند طراحی و اجرا شده است. فود کورت مجهز به یک آشپزخانه تخصصی و بزرگ که ترکیب ماهرانه و مناسب معماری و آشپزی است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی فست فود Burger House Goody در پاسخگویی به تغییر طراحی و ارائه شکل هویتی جدید از این رستوارن زنجیره ای ارائه شده است. فست فود  Goody’s Burger یک برند شناخته شده در کشور یونان می باشد. به همین دلیل طراحی رستوران این مجموعه بر اساس کانسپتی جدید در دستور کار کمپانی قرار گرفت. یکی از عناصر کلیدی طراحی که در برجسته سازی این نام تجاری تأثیرگذار بود، وارد کردن برخی ویژگی های خارجی ساختمان و اتصال آنها به طراحی داخلی بود. به همین دلیل فضای نشیمن به خاطر گستردگی داخل و دو برابر شدن فاصله دیوارها از یکدیگر، شخصیت متفاوتی از این رستوران فست فود را به نمایش می گذاشت.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
فودکورت پلاتین،یکی از بهترین و محبوب‌ترین فودکورت‌های پایتخت بوده و در مجتمع تجاری ارم واقع در شهرک غرب طراحی و اجرا شده است. این فودکورت،در دو طبقه با مساحتی برابر با یک هزار و دویست متر در جوار یکی از شیک‌ترین مراکز خرید این منطقه قرار دارد. این فودکورت شامل 3 رستوران بوده که در طبقه اول این مجموعه واقع شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحريريه معماري آرل
طراحي رستوارن TDF بر اساس بازسازي و ساخت يک فروشگاه قديمي مي باشد که کاربري رستوران را به اين مکان اضافه کرده است. اهداف تيم طراحي اين بوده تا با خلق يک فضاي ساده و زيبا که بتوانند تجربه اي متفاوت از صرف ناهار يا شام را به مشتريان خود منتقل کند. به دنبال ايجاد يک سبک زندگي (Lifestyle) در پروسه طراحي از ويژگي هاي مد و فشن در طراحي داخلي رستوران به کار رفته است تا فضايي جسورانه از ترکيب رنگ هاي سياه و سفيد را مشاهده کنيم. طراحي کف، سقف و ديوارها بر اساس دو رنگ ثابت و نسبت به تعادل غير قرينه هر دو رنگ در فضا تعبيه شده اند.
با آرل در ادامه همراه باشيد...
تحریریه معماری آرل
طراحی لوکس و مدرن رستوران NOUS جزء اولین غذاخوری های پیشگام در ارائه غذاهای گیاهی می باشد که در شهر دانگ چن به اجرا رسیده است. ما به عنوان طراح بر این باوریم که اهمیت طراحی یک فضا در مواردی همچون ارتباط بین فضا و مردم، فضا با فضا و احساسات با محیط مرتبط می باشد. بنابراین طراحی دکوراسیون داخلی، طراحی نما و طراحی نورپردازی رستوران در ارتباط بین مشتری و همذات پنداری مشتری با فضا نقش ویژه ای ایفا می کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
رستوران El Califa مرجعی برای تمام رستوران های مکزیک با غذای سنتی (تاکو، غذای محبوب مکزیکی ها) است، اما بدون شک طراحی آن ویژگی های بارز یک رستوران را به نمایش می گذارد. در سال 2017 این نام تجاری فرآیند توسعه طراحی رستوارن های خود را آغاز کرد و اولین مکان خود را در یکی از شلوغ ترین خیابان های مکزیک افتتاح نمود. این محل جدید شامل طراحی و ساخت رستورانی بود که دستورالعمل های تکامل نام تجاری بر عهده داشت و سعی داشت هویت های این مکان را معرفی کند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۲۴ رکورد - در ۲ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی و اجرا ویلا

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، میرداماد . جنب ایستگاه مترو
انتهای خیابان کازرون جنوبی . پلاک ۳
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱     ۲۱-۲۶۴۰۸۵۲۰-۰۲۱
فکس :       ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir