021-22901906

معماری آرل
طراحی داخلی رستوران مدرن و سفره خانه سنتی قهوه خانه و ایده های برای طراحی و معماری داخلی نما رستوران و غذا خوری 
طراحی بسنتی فروشی
تحریریه معماری آرل
شعبه های بستنی فروشی به همراه ماست یخ زده به یک اپیدمی در کشورهای غربی تبدیل شده اند و می توان ادعا کرد که گذراندن وقت در کافه ای که بستنی و ماست یخ زده سِرو می کند، به یک تفریح غیرقابل جایگزین تبدیل شده است. به همین دلیل طراحی داخلی یک بستنی فروشی که محصولات لبنی و پاستوریزه ارائه می کند از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.  شرکت کوچک My Yogurt با طراحی شعبه های خود توسط رنگ و بوی متنوع و فضایی گرم تفاوت خود را نسبت به رقبایش به نمایش گذاشته است. بر خلاف برند Pink berry که شعبات زیادی را در اختیار دارد، شرکت My Yogurt به شیوه های نسبتاً سنتی روی آورده است. در ادامه می توانید این خصوصیات را مشاهده نمایید. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی فست فود مک دونالد
تحریریه معماری آرل
طراحی رستوران مک دونالد در قلب یکی از مدرن ترین پمپ بنزین های گرجستان، فرصت بی نظیری را نصیب طراح پروژه کرده تا دو کاربری هیجان انگیز را در یک ساختمان ارائه دهد. این شعبه مک دونالد با قرار گرفتن در قلب مجموعه ای شیشه ای با طراحی منحصربه فرد، فضای مناسبی برای گذراندن وقت و صرف یک وعده غذا ایجاد کرده است. پمپ بنزین در مرکز شهر تفلیس واقع شده و فرصت مناسبی را در به لحاظ سیرکولاسین و جذب مشتری برای رستوران ایجاد نموده است. طراحی گسترده به همراه عرصه های بزرگ پمپ بنزین این فرصت را در اختیار مشتریان رستوران قرار داده تا به راحتی از طریق یک ورودی مجزا به داخل وارد شوند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
آرت دکو در معماری داخلی رستوارن
تحریریه معماری آرل
معماری: Francesc Rife Studio 
موقعیت: والنسیا، اسپانیا
سال: 2017
سبک آرت دکو یا هنر تزئینی در هنرهای تجسمی بسیار تاثیر گذار است و اولین بار در سال 1920 در فرانسه پا به عرصه هنر و معماری گذاشت. با گذر زمان در بین کشورهای اروپایی و غیر اروپایی رواج پیدا کرد و علاقمندان خاص خود را جست. ویژگی های اصلی این سبک رنگ ها قوی، فرم های هندسی و گاهی تزئینات مبالغه آمیز می باشد که در این میان نقش مایه های ارگانیک سنتی با طرح ها و تولید ماشینی که دستاورد این دوره تاریخی می باشد ترکیب شده اند. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
طراحی داخلی کافه در 100 متر مربع
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی "کافه هفت"  بازسازی یک مکان قدیمی می باشد که جای خود را از یک پاتق قدیمی و کهنه، به کافی شاپی با کیک تازه، قهوه های خوب و غذای کلاسیک داده است. طراحی پلان کافه بر اساس فرم L شکل ارائه شده تا طراح عرصه های مدنظر خود را در سه قسمت تقسیم کند. سِرو نوشیدنی، کیک تازه و غذا به صورت جداگانه در این سه بخش واقع شده اند. رنگ کف و سقف محدوده نوشیدنی و غذا سفید، و رنگ سقف و کف کیک پزی تماماً تیره می باشد. محدوده تیره و روشن کافه توسط یک بخش کِرو سقف و متریال فلز از هم مجزا شده اند و به نوعی مرز کاربری را از هم جدا کرده اند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
دکوراسیون کافی شاپ کوچک با رنگ های اقیانوسی
تحریریه معماری آرل
معماری: STUDIO DOHO
موقعیت: شانگهای چین
مساحت: 32مترمربع
سال: 2017
این کافه 32 متر مربعی که در طبقه پایین یک خانه قدیمی در منطقه Jingan شانگهای چین قرار گرفته، یک بیانیه جسورانه و الهام گرفته شده از تخته موج است. کاشی های رنگی با یک طیف آبی سفید اقیانوسی مواج را در ذهن بیننده تداعی می کنند که با المان های دریایی این کافه به خوبی ترکیب شده اند. در ادامه با آرل همراه باشید...
طراحی داخلی رستوران مدرن
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی رستوران جذاب Eduard توسط گروه معماری Dittel Architekten انجام شده است که به صورت تلفیقی از فضای باز و بسته و نیمه بسته می باشد. دیوارهای شیشه ای این رستوران سبب می شوند تا بینندگان بتوانند فضای درخشان و نورانی داخلی ساختمان را ببینند. دعوت کنندگی فضای داخلی از عوامل دیگری نیز بهره می برد، همانند: درب های شیشه ای بزرگ، شیشه های رنگی بر روی پس زمینه ای سبز رنگ، نورپردازی های پنهان زیر پیشخوان و چراغ های آویز خیره کننده. در ادامه با ارل همراه شوید...
طراحی داخلی رستوران
تحریریه معماری آرل
غذا هم مانند معماری، راهی است که باعث می شود یک زمان و مکان را باهم تجربه و احساس کنیم. فضایی که ما در طول صرف وعده غذایی در آن قرار می گیریم می تواند شلوغ و یا صمیمی باشد، اما با وجود این ها خاطراتی را برایمان ایجاد می کند که گاهی می توان گفت تجربه ی غذا خوردن در یک رستوران خوب می تواند فراتر از غذاهایی باشد که در آنجا سرو می شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
کافه گالری سُل
تحریریه معماری آرل
طراحی: بهار دربانی با همکاری پوریا عراقی
موقعیت: خیابان ولیعصر جنب پل همت 
اجرا: 1396
این ساختمان در ابتدا دو طبقه مجزا با کابری های متفاوت بوده است.  در گذشته طبقه اول نانوایی فانتزی و طبقه دوم  رستوران، سفره خانه  کافه بوده است. نمای ساختمان کامپوزیت قرمز بوده که کافرما آنرا چوب کرده لذا به منظور هماهنگی با طبقه ی دوم از همان متریال (چوب) برای طبقه اول نیز استفاده کردیم. در ادامه ما سعی کردیم از متریال آجر دیوار کناری نیز با همان ترتیب روی کف ورودی استفاده کنیم که چند دلیل داشت: اول اینکه آجر متریال مناسبی در تهران است و دوم اینکه در فصول گرم بتوانند آبپاشی کنند تا هوای خنک فراهم شود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
طراحی داخلی رستوران 100 متری
تحریریه معماری آرل
لکا (LEKA) یک رستوران با منابع باز می باشد که در یکی از مناطق سنتی بارسلونا واقع شده است. این پروژه به عنوان یک پلت فرم با منبع باز (Open Source) از تمام دانش های طراحی و اجرایی ( از دستورالعمل های طراحی گرفته تا راهنمای تغذیه و ...) بهره برده و این منابع را بر روی وبسایت رستوران هم قرار داده است. مهم ترین ویژگی طراحی رستوران تعبیه یک سری المان ها و متریال های ساده طراحی است که این المان ها به وسیله مبلمان، سقف،آکوستیک، متریال و ... خود را معرفی می کنند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
رستوران چوجی تهران
تحریریه معماری آرل
معمار: گروه معماری آدمون
موقعیت پروژه: تهران، ایران
تیم طراح: شبیر موسوی، امیررضا فاضلی، مهدی کلاهی
متراژ پروژه: 200 متر مربع
سال اتمام ساخت: 2016
با توجه به افزایش سرمایه در تهران، بسیاری از پروژه های معماری یا طراحی داخلی تموماً از تخریب یک بنای موجود شکل گرفته اند و با نام و برندی تازه جایگزین شده اند. این شیوه طراحی و اجرا در طول چند سال گذشته بسیاد تعدد داشته که اثرات منفی و مضری بر روی زیست محیط به وجود آورده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
طراحی داخلی شگقت انگیز رستوران شیکاگویی!
تحریریه معماری آرل
معمار: mjolk Architekti
مساحت: 230 متر مربع
سال: 2016
این رستوران از طراحی داخلی یک ساختمان قرن 19 ایجاد شده که کاربری قبلی آن یک نمایشگاه پیانو بوده است. نمایشگاه سازی که محصولات کارخانه ای در نزدیکی این محل را به نمایش می گذاشته است. سوال اولی که برای طراح مطرح می شود این است که چگونه با نگاه جدید اما با حفظ کیفیت و جذابیت این فضا را بازسازی کند؟ برای بررسی روند طراحی این پروژه با ما همراه باشید...
طراحی رستوران ساحلی در کیش
نویسنده: الهه کاشی
معماری: BNS Studio
موقعیت: کیش، ایران
مساحت: 800 مترمربع
سال طراحی: 2015
طراحی رستوران در جلب مشتری بیشتر بسیار اهمیت دارد و بیشتر افراد ترجیح می دهند در محیطی غذای خود را سرو کنند که علاوه بر دکوراسیون زیبا همراه با آرامش خاصی باشد. در این بخش از وبسایت آرل قصد داریم به بررسی مختصری از رستوران ساحلی در کیش بپردازیم که از طراحی چشم گیری برخوردار است. با ما همراه باشید...
طراحی داخلی فست فود مک دونالد
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: پاتریک نورجت
موقعیت بنا: فرانسه
سال طراحی و اجرا: 2015
مسئول رستوران های زنجیره ای مک دونالد پاتریک نورجت را به عنوان مسئول طراحی و معماری یکی از شعبه های این رستوران در فرانسه انتخاب کرده است. طراحی داخلی شعبه مک دونالد در کشورهای اروپایی شامل دامنه و محدودیت های فنی و جامعه شناختی است که تغییرات طراحی کوچکی را شامل می شود. طراحی شعبه فرانسه با یک هدف انجام شده: فست فودی برای خانواده. این اقدام در جهت بازگشت به سنت و شیوه کار گذشته مک دونالد انتخاب شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۲۲ رکورد - در ۲ صفحه