۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

مترجم: الهه کاشی
گروه معماران ZAS، برای ارتش نظامی کانادا، سالن غذاخوری طراحی کردند که در هر وعده ی غذایی پذیرای 1500 پرسنل نظامی می باشد. این کافه تریا دارای یک سالن غذاخوری، تجهیزات آشپزخانه، فضاهای اداری، سرویس و همچنین امکانات کمک های اولیه می باشد. در ادامه با ما همراه باشید.
تحریریه معماری آرل
رستوران TATEL یک رستوران با طراحی داخلی متفاوت در قلب شهر مادرید است. ویژگی بارز این رستوران ایجاد فضاهایی متفاوت در یک فضای واحد است و فضاهایی که هر کدام حس و حال خود را دارند. طراحی ایتالیایی این رستوران، Michele Corbani درباره طراحی داخلی این رستوارن می گوید: " Tatel یک چالش بزرگ برای ما بود چرا که قصد ایجاد فضایی خاص و متفاوت داشتیم. رستورانی که بتواند روش لذت بردن از غذا را تغییر دهد! به عبارت دیگر برای کسانی که به این رستوران می آیند تجربه ای متفاوت باشد. TATEL را می توان یک نماد و برای شهر مادرید دانست." با آرل همراه باشید. قصد داریم نگاهی به طراحی این رستوارن بیاندازیم.
مترجم: الهه کاشی
موقعیت: 3 Shevchenka blvd., Kyiv, Ukraine
سال ساخت: 2016
مساحت: 120متر مربع
در اوکراین کافی شاپی ساخته شد که با توجه به طراحی خاص آن به یکی از فضاهای پرطرفدار تبدیل شد و نام این بار Loggerhead می باشد. این فضا به گونه ای طراحی شده است که بیانگر تاریخ در معماری است و پذیرای میهمانان بسیاری می باشد. در ادامه با آرل همراه باشید.
مترجم: الهه کاشی
برای حاکم کردن اصول مینیمالیسم در دکوراسیون داخلی رستوران، قرار داد از پیش تعیین شده ای وجود ندارد، باید درک فلسفی خود را از چیدمان تغییر بدهید و تا می توانید ضمن حفظ زیبایی به ساده کردن دکوراسیون اقدام نمایید. در اینجا ویژگی های طراحی یک نمونه رستوران را مورد بررسی قرار داده ایم، در ادامه با ما همراه باشید.
مترجم: پروانه شاه سوار
معماری: vincent coste studio design
موقعیت: aix-en-provence, france
مساحت: 300 متر مربع
این رستوران ژاپنی در جنوب فرانسه واقع شده است و با استفاده از گرافیک و طرح های تاتو یاکوزا که از فرهنگ مردم ژاپن نشات گرفته، طراحی شده است. این خطوط گرافیکی در تمامی سطوح از جمله سقف، کف، دیوارها و مبلمان به کار برده شده اند و طرحی منسجم را برای بیننده تداعی می کنند. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: پروانه شاه سوار
معماری: ninkipen
موقعیت: japan, osaka
هدف از طراحی داخلی این کافی شاپ و رستوران، ایجاد یک تعادل بین فضاهای باز و بسته در ساختمان می باشد که کمتر می توان نمونه آن را در دیگر فضاهایی از این نوع مشاهده کرد. به منظور نمایش بیشتر و تاکید بر روی منوی اصلی رستوران که شامل مواد غذایی اورگانیک می باشد، از گیاهان سبز در فضای داخلی استفاده شده است. در این پروژه به عنوان کانون توجه در طراحی داخلی از یک درخت انگور برزیلی استفاده شده است که در ورودی محیط قرار دارد. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: فائزه میرزائی
طراحی این شعبه از رستوران مک دونالد به عنوان یکی از پروژه های مهم و حایز اهمیت مک دونالد و با توجه ویژه ای صورت پذیرفته است. این پروزه ی خاص و متفاوت با روند طراحی متفاوت از سایر شعب رستوران مک دونالد و با بهره گیری از تکنولوژی های به روز طراحی و اجرا شده است. حجم کلی رستوران از دو طبقه به همراه تراس بیرونی تشکیل شده که فضا ای راحت با کاربری های متفاوت در اختیار مشتری ها قرار می دهد. با ما در ادامه همراه باشید.
مترجم: الهه کاشی
معماری: Luchetti Krelle
موقعیت: Martin PL, Sydney NSW 2000, Australia
سال ساخت: 2015

این مجموعه توسط Harry Seidler طراحی و 39 سال پیش افتتاح شد. مرکز MLC دارای بوتیک های جواهرات و مد منحصر به فردی در سطح شهر است. همچنین یک مکان ملاقات محبوب، برای فروشنده ها و کاگران اداره به شمار می رود. در ادامه با آرل همراه باشید.
مترجم: پروانه شاه سوار
این کافه چند منظوره توسط استودیو معماری LYCS طراحی شده است. پروژه در شرق پارک نرم افزار و در مرکز شهر Hangzhou قرار دارد. موقعیت ساختمان به نحوی است که با ساختمان های اداری احاطه شده است. این فضا برای پاسخ گویی به نیازهای این شرکت ها و ادارات طراحی شده و از یک کافه تک منظوره به محیطی برای جلسات و گردهمایی ها تبدیل شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: پروانه شاه سوار
معماری: KDF Arquitectura
موقعیت: Bogota, Colombia
سال ساخت:2015
این رستوران کلمبیایی با همکاری دو تیم طراحی p576 و KDF Arquitectura، با الهام گرفتن از طرح های گرافیکی سنتی این کشور و سمبل های تاریخ تزئینی شان اجرا شده است. معمار این ساختمان بیان می کند که صاحبان این رستوران قصد داشته اند تا با ایجاد هویت بصری جدید در معماری داخلی رستوران، به بازسازی آن بپردازند. در ادامه با آرل همراه باشید...

مترجم: پروانه شاه سوار
در این کافی شاپ با استفاده از لوله های مقوایی فضایی خلاقانه توسط استودیو طراحی Foolscap Studio به وجود آمده است. این رستوران در شهر سیدنی کشور استرالیا واقع شده است و می توان عنوان کرد که محیطی است برای نوشیدن و استراحت کردن در یک بازه ی زمانی کوتاه که نیازمند صرف هزینه های زیاد برای طراحی نشده است. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: ثنا حسینیان
گروه معماری و طراحی داخلی شانگهای، coordination asia، سومین شعبه از کافه ی gaga را طراحی و اجرا کردند. این کافه در شهر شنژن قرار دارد، در طراحی داخلی کافه با مساحت 222 متر مربع، سعی کردند با استفاده از خلاقیت و متریال های طبیعی توجه عابرین را جلب کنند و حالت تشویق کننده ای برای ورود و ماندن آن ها به فضا ایجاد کنند. تمام دیوار ها و کف و سقف این کافه ویژگی های متمایز و جذابی دارند که با مبلمان و نور فضا مربتط هستند. در میان سقف چوبی کافه، داربست هایی از شبکه های فولادی وصل شده که برای نگه داشتن گیاهان از آن ها استفاده می شود. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی این رستوران توسط معمار لهستانی Jacek Kolasiński، انجام شده است. رنگ های تیره و بویژه رنگ طوسی بصورت مونوکرومیک رنگ اصلی این فضا به شمار می رود. مبلمان چوبی مورد استفاده در فضا از جنس چوب بلوط هستند که با رنگ مخصوص چوب، رنگ شده اند تا حس طبیعی بودن چوب حفظ شود. در این رستوران علاوه بر غذا، قهوه و چای نیز سرو می شود. یک سماور قدیمی روسی، جزئی از جذابیت های این رستوران به شمار می رود. در ادامه قصد داریم نگاهی به طراحی و دکوراسیون این رستوران بیاندازیم. با آرل همراه باشید.
مجموع ۲۲۷ رکورد - در ۱۸ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir