۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری پایدار به عنوان یکی از نوین ترین روش های رشد و ارتقا بر اساس ویژگی های اقلیمی است. معماری پایدار راه حلی اقتصادی برای کنترل و رشد محیط زیست با ساخت و ساز می باشد. این سبک سال های زیادی است که در دنیا از فلسفه و روش های اجرایی مدرن برخوردار می باشد، و به تازگی معماری پایدار در ایران هم نقش عمده ای بازی می کند. چارلز جنکز یکی از بزرگترین نظریه پردازان معماری پایدار با تعاریف فلسفی می باشد که در این حیطه فعالیت می کند. شما در این بخش می توانید نمونه پروژه های مهم مربوط به معماری پایدار را مشاهده نمایید. 
طراحی نمای سبز به‌عنوان یکی از رویکردهای پیشرو در معماری پایدار، نقش به‌سزایی در کاهش اثرات منفی زیست‌محیطی ساختمان‌ها و بهبود کیفیت زندگی شهری دارد. این فناوری با استفاده از پوشش گیاهی، دیوارهای سبز و سیستم‌های کشاورزی مدرن شهری باعث کاهش دمای محیط، بهبود کیفیت هوا و کاهش مصرف انرژی می‌شود. نماهای سبز نه‌تنها ظاهری زیبا و پویا به ساختمان می‌بخشند، بلکه با تنظیم جریان حرارتی و صوتی، آسایش آکوستیک را افزایش می‌دهند. این رویکرد نوآورانه ترکیبی از طراحی معماری و مهندسی اکوسیستم طبیعی است که مستقیما با اهداف توسعه پایدار همسویی دارد.
تجارت‌ها با طراحی نمای پایدار، می‌کوشند تا ازنظر اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی، بهینه و اخلاقی رفتار کنند. طراحی نمای تجاری با رویکرد پایداری زیست محیطی، اعتبار شرکت را در میان مشتریان افزایش می‌دهد، سودآوری را بالا می‌برد و سلامت کارکنان را تضمین می‌کند. اما ۱۱ تکنیک برای ساخت نمای ساختمان تجاری پایدار چه هستند؟

نمای عایق یکی از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها در زمینه ساخت‌وساز محسوب می‌شود که هدف اصلی آن افزایش بهره‌وری انرژی و ایجاد محیطی آرام و دلنشین برای کاربران ساختمان است. این نوع نماها با ویژگی‌های خاص خود مانند مقاومت در برابر باد و سرما از اتلاف انرژی و کاهش هزینه‌های گرمایش و سرمایش جلوگیری می‌کنند. همچنین، با عایق صدا از ورود آلودگی صوتی به فضای داخلی جلوگیری به عمل می‌آورند. طراحی و نصب نماهای عایق علاوه بر مزایای عملکردی، ظاهری زیبا به ساختمان می‌بخشد و به طول عمر سازه کمک شایانی می‌کند.

دستیابی به آینده‌ای پایدار یک چالش جهانی است که نیاز به همکاری در همه رشته‌ها دارد. گزارش وضعیت جهانی ساختمان‌ها و ساخت‌وسازها نشان می‌دهد که تقریبا 40 درصد از انتشار کربن از صنعت ساخت‌وساز سرچشمه می‌گیرد. این واقعیت مسئولیت مهمی را برعهده بخش معماری می‌گذارد تا با توسل به استراتژی‌ها، فناوری‌ها و متریال نوآورانه به هدف جهان بدون کربن تا سال 2050 کمک کنند. این مقاله، به بررسی نمای ساختمان انرژی صفر مانند شیشه کم‌کربن، بتن کم‌کربن و مواد سبک‌وزن می‌پردازد.
طراحی ویلا بیابانی با هدف ایجاد زندگی پایدار در مناطق کویری نیازمند رویکردی نوآورانه است که علاوه بر هماهنگی با شرایط اقلیمی، بهترین استفاده را از منابع طبیعی موجود انجام دهد. این نوع طراحی با تمرکز بر استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر، کاهش مصرف آب و بهینه‌سازی دما به دنبال کاهش اثرات منفی زیست محیطی است. ویلاهای کویری با الهام از معماری بومی و به کار گرفتن تکنولوژی مدرن می‌توانند ترکیبی از زیبایی، عملکرد و پایداری باشند. به‌طوری‌که محیطی راحت را برای زندگی در دل طبیعت چالش‌برانگیز کویر فراهم کنند.


معماری پایدار در طراحی ساختمان، به معنای طراحی مسئولانه و هماهنگ‌سازی یکپارچگی زیست‌محیطی با ظرافت زیبایی‌شناسی ساختمان است. همان‌طور که محیط اطراف ما با تغییرات آب‌وهوایی مواجه است، معماران و طراحان نیز برای کاهش ردپای کربن، بهینه‌سازی بهره‌وری انرژی و استفاده از منابع تجدیدپذیر را در دستور کار خود قرار می‌دهند. آن‌ها، با استراتژی‌های پیشرفته طراحی ساختمان مانند استفاده مجدد و تطبیقی از مصالح و طراحی بیوفیلیک، نه‌تنها به افراد خدمت می‌کنند، بلکه سیاره زمین را نیز مورد حفاظت قرار می‌دهند.

مدل اقتصادی دونات، توسط اقتصاددان بریتانیایی کیت راورث توسعه‌یافت و از طریق کتاب او به نام «اقتصاد دونات: هفت راه برای تفکر مانند یک اقتصاددان قرن بیست و یکم» که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد، محبوبیت پیدا کرد. استدلال او در اینجا، این است که هدف واقعی اقتصاد نباید صرفا رشد باشد. در عوض، هدف این است که یک نقطه شیرین پیدا شود؛ راهی برای برقراری تعادل بین نیاز به تامین احتیاجات همه افراد برای داشتن یک زندگی خوب، یعنی «بنیاد اجتماعی» و درعین‌حال محدودکردن تاثیر ما بر محیط‌زیست، «سقف زیست‌محیطی».




به نظر می‌رسد این روزها، افراد به سمت استفاده از انرژی خورشیدی روی آورده‌اند. در ایالات متحده، تولید خالص برق خورشیدی طی دهه گذشته بیش از 113000 میلیون کیلووات‌ساعت افزایش یافته است. ادغام سیستم‌های خورشیدی با پروژه‌های مسکونی، کاهش هزینه قبض برق و افزایش ارزش ملک در طول زمان می‌انجامد. با پیشرفت تکنولوژی سیستم‌های خورشیدی، مزایای آن فراتر از مسائل مالی و محیط زیستی است و پنل‌های خورشیدی، اکنون نقش زیبایی‌شناختی نیز در معماری مدرن ایفا می‌کنند.
 

محل زندگی شما کجاست؟ یک منطقه روستایی، شهر کوچک یا کلان‌شهر؟ شهرها با رشد فزاینده‌ای روبه‌رو هستند و این امر نیازمند مدیریتی کارآمد است که پاسخگوی نیازهای ساکنان کنونی و نسل‌های آینده باشد. اگرچه ممکن است نیازهای اولیه شما امروز برآورده شود، اما تضمینی برای تداوم این وضعیت در آینده وجود ندارد. نسل‌های آینده با چالش‌های متعددی روبرو خواهند بود. پایداری شهری راه‌حلی برای رسیدگی به این نگرانی‌ها ارائه می‌دهد. این رویکرد با استفاده از روش‌های مختلف، به دنبال ایجاد شهرهای پایدار است.

الهام‌گیری از طبیعت و محیط پیرامون، در بیشتر سبک‌های معماری به نحوی وجود دارد. البته رویکردهایی چون معماری زمینه گرا و معماری ارگانیک به‌طور ویژه‌تری به ارتباط بین معماری ساختمان و محیط‌های طبیعی می‌پردازند. 3 نمونه معماری مدرن در 3 منطقه آمریکا، آفریقا و چین، حاکی از تمرکز ویژه نسل جدید معماران بر این رویکردها هستند. 
دو مورد از مهم‌ترین چالش‌های طراحی خانه در زمین های شیب دار عبارت‌اند از: همسو کردن ساختمان با محیط و محکم‌سازی پی آن. برای حل مشکلات مربوط به معماری در زمین شیب دار معماران در سراسر جهان، از استرالیا گرفته تا سوئیس و یونان، ترفندهای جالبی را به کار برده‌اند. این روش‌ها می‌توانند ایده‌های بسیار کارآمدی را به معماران پروژه‌های مشابه بدهند.
 
تحریریه معماری آرل
با وجود شرکت های بیشتر و بیشتری که گزینه هایی برای پوشش خارجی پایدار ارائه می دهند، هیچ دلیلی برای عدم گرایش و توجه به معماری سبز وجود ندارد. در این مقاله، ما فقط به 3 نمونه از این متریال های جدید و کاربردی که به معماری پایدار کمک میکنند اشاره می کنیم. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
این فضا به عنوان پاویونی برای استراحت و اجتماعات عمومی در بین اهالی روستا و گردشگران در نظر گرفته شده است. روستای درک در 170 کیلومتری چابهار قرار گرفته و با سفر به این منطقه از ایران پا به نقطه ای می گذارید که دریا، سر بر رمل های شنی کویر نهاده و آرام گرفته و بازدید کننده هایی از سرتاسر جهان را به خود جلب می کند. توپوگرافی رمل های شنی  در این مناطق و کوه های مریخی نزدیک آن به جاذبه های دیدنی این منطقه می افزاید. به نحوی که با دیدن این منظره کویر شنی  بی نظیر، الهام گرفتن از طبیعت در طراحی تنها گزینه است.
مجموع ۷۹ رکورد - در ۷ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: [email protected]