۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
معماری آپارتمان آجری ویتنام با فلسفه خلق مکانی همراستا با ساختار محیط های طبیعی شکل گرفته است که به صورت مصنوعی ساخته شده اند. سازه پیشنهادی این بنا یادآور طرح یک غار است. سازه کلی این بنا با استفاده از دو لایه دیوار آجری که با هم تقاطع دارند ساخته و احاطه شده است و بعلاوه از ساختاری سبز از گیاهان و سبزیجات بهره می برد. آجر به واسطه روش ساخت دستی ساده آن، متریال آشنایی در مناطق روستایی ویتنام بوده و استفاده از آن به شدت در این منطقه رواج داشته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
بر کسی چشم پوشی نشده که معماری طی سال های گذشته، فلَش بَکی به تکینک های ساخت در گذشته داشته است. این را می توان در پروسه ساخت و ساز پروژه های جدید در کشورهای مختلف مشاهده کرد. حتی سال گذشته در مسابقه جایزه معمار 97، پروژه سرپناه اردوگاه بردسیر را داشتیم که در بخش برندگان گروه مسکونی تک واحدی رتبه اول را کسب نمود. شرکت معماری NUDES در تازه ترین پروژه جالب توجه خود، جزئیاتی از طراحی یک مدرسه مقطع راهنمایی را منتشر نمود برای ساخت در کشور مالاوی در نظر گرفته شده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل

دفتر طراحی Partners by Design با کمپانی Arktura، در طراحی پروژه دفتر جدید 62000 فوت مربعی Mead Johnson Nutrition در آمریکای شمالی و در شیکاگو همکاری کرده اند تا یک سقف ارگانیک آکوستیک سفارشی بسازند. طرح این سقف کمک می کند فضای بیرون به داخل بنا آورده شده و زیبایی طبیعی با عملکرد تلفیق بشود. این رویکرد کیفیت فضا را بهبود بخشیده در عین حال که بنا کماکان بیانی شاخص نسبت به محیط اطراف خود دارد. بعلاوه این طرح گویای ارزش های این برند و کمپانی می باشد. طرح این بنا ملهم از اثر آب است. چرا که اینگونه بنا به نوعی موقعیت خود را در پایین رودخانه شیکاگو و در جایی که سه شاخه این رود به هم می رسند انعکاس می دهد.

تحریریه معماری آرل
روزانا مونتیال به همراه وارنر سوبِک، ارسن گورسل، عمار خموش و جورج لوبوس جایزه جهانی معماری پایدار را کسب نمودند. این جایزه اولین بار در سال 2006 توسط جانا ردوین بنیان گذاری شده و هر سال 5 معمار را که در زمینه معماری پایدار به فعالیت پرداخته اند را معرفی می کند. این جایزه رویکردی نوآورانه جهت مشارکت برای پاسخگویی به نیازهای جوامع امروز همچون: اقتصاد و توسعه ساخت و ساز می باشد تا پایداری را به عنوان مترادف بخش از عدالت اجتماعی و شهری نشان دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

پلازا پارک "Chaoyang"، با داشتن موقعیت و عملکردی، مشابه "سنترال پارک منهتن" در آمریکا، بر خلاف بناهای جعبه ای مانند که تنها فضای پارک و محیط شهری را از هم جدا می کنند، درحقیقت موجب گسترش طبیعت اطراف شده است. ساخت این مجموعه تجاری، موجب توسعه فضای پارک به داخل شهر شده است و خط آسمان مصنوعی خشن این منطقه تجاری در مرکز شهر را نرم تر می کند. فرم این بنا با الهام از منظره یک لنداسکیپ در دوردست طراحی شده که رویکردی کلاسیک در معماری باغ های چینی بوده است یعنی رویکردی که به تلفیق طبعیت و معماری در هم می انجامد.

تحریریه معماری آرل
آزمایشگاه پژوهش و تحقیقاتی IKEA آخرین پروژه خود به نام دهکده انرژی (SolarVille) را به نمایش گذاشتند که شیوه جدید برای دموکراتیزه کردن دسترسی به انرژی پاک و تجدیدپذیر می باشد. تیم طراحی IKEA که در شهر کوپنهاگ مشغول به پیشبرد پروژه می باشند، که با نتخصصان همکاری بلاک چین (زنجیره بلوکی) به نام BLOC، WeMoveIdeas India، و معماران SachsNottveit همکاری می کنند. پروژه روستای پایدار به بررسی چگونگی ترکیب فناوری و جدید با انرژی خورشیدی می باشند تا هزینه تولید و مصرف انرژی را کاهش دهند. چشم انداز شبکه های مرکزی بر روی محدوده های تعاونی متمرکز شده اند تا مالکان خانه بتوانند سازنده و مدیریت انرژی پاک را به عهده داشته باشند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
از نخستین دوره همایی کنفرانس عصر شهرنشینی که در سال ۲۰۰۵ برگزار شد ؛ سیاست گذاران ، بنگاه داران ، دانشمندان و خبر نگاران همه با هم اصلی را پذیرفته اند و آن اینکه قرن بیست و یکم ، قرن شهری شدن است بدون شک شهرها همیشه مرکز توجه بوده اند ولی شتاب و وسعت رشدشان امروز قابل مقایسه نیست. البته در رابطه با چین ارقام بزرگند ولی تحول شهر گوانجو نمونه ای است که برای ما یادآوری می کند که بین ۱۹۹۰ و ۲۰۱۵ جمعیت این شهر ۹۲۵ درصد گسترش پیدا کرد تا به رقم ۲۵ میلیون برسد در حالی که وسعت شهر ۳۲۸۴ درصد بیشتر شد. وقتی صحبت از معماری می کنیم قبل از هرچیزی این بستر شهری را در چشم انداز باید آورد و وقتی صحبت از معماری سبز میکنیم ، بستر شهر سبز را باید تصور کنیم.
تحریریه معماری آرل
راشل آرمسترانگ در سخنرانی خود در تد از متریال های معماری و ساختمانی با ویژگی های خود ترمیم شوندگی توضیحات جامعی را ارائه داده است. وی دلایل سرعت کم پیشرفت معماری پایدار را اشتراک گروهی از فناوری های ساختمانی در تمام پروژه های معماری دانست. به گفته وی : همه ی بناها با تکنولوژی ویکتوریایی کار می کنند. خانم آرمسترانگ یک معمار نظریه پرداز می باشد که در مورد روش های معماری پایدار و سبز روش های منحصربه فردی را ارائه می دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل

موضوع «معماری بومی» و لزوم توجه به آن امروزه کلیشه به نظر می‌رسد؛ از هر طرف بانگ «بازگشت به معماری بومی» را می‌شنویم. همین لفظ «بازگشت» تأثیر زیادی در کلیشه شدن این موضوع ایفا کرده است؛ تا جایی که کم کم یادمان رفت فرقی بین معماری «بومی» و معماری «سنتی» وجود دارد! حتی یادمان رفت که اندیشه‌‌های «معماری بومی» (و نه خود آن) سابقه‌ای بسیار جدید دارد : از زمانی که معماری مدرن به روغن‌سوزی افتاد. پس اجازه بدهید برای تنوع هم که شده لفظ «بازگشت به معماری بومی» را دور بیاندازم و شعاری نو بدهم: «پیش به سوی معماری بومی»! بله؛ معماری بومی در جهان امروز به هیچ وجه گذشته‌گرا نیست! یعنی چه که «معماری بومی گذشته‌گرا نیست»؟!

تحریریه معماری آرل

نام پروژه : کوشک نمکی
طراح : حمید رضا مظفری بیدگلی / گروه طراحی سایبان سازه کاشان
محل اجرا: آران و بیدگل، دریاچه نمک بیست کیلومتری بعد از معدن نمک
کارفرما: جناب آقای حاجی احمد احمدی بیدگلی
طراحی : حمید رضا مظفری بیدگلی
اجرا: مهندس حمید رضا مظفری بیدگلی، مهندس محسن دیاری بیدگلی، آقای محسن کمال آرانی
نظارت: مهندس محسن دیاری، مهندس حمید رضا مظفری
سازه و مطالعات : محسن دیاری بیدگلی، حمید رضا مظفری بیدگلی، فرزانه صباغیان بیدگلی
جوایز : رتبه دوم، بخش عمومی جایزه معمار
عکس: استودیو دید

تحریریه معماری آرل
اواخر اکتبر در کوهستان‌های اتریش بود. با دانشجویان معماری خود از زوریخ در یک گردش علمی بودم. وقتی به دره عمیقی رسیدیم، آنها را این‌ گونه غافل گیر کردم که آنجا هیچ کلبه یا هتلی برای اقامت در شب ندارد. اشتباهی نشده بود. کاملاً از روی عمد بود. چالش این بود که بتوانیم پناهگاه خود را با آنچه که می‌توانستیم پیدا کنیم بسازیم. وهمه ما زنده ماندیم. سرد بود، واقعاً دشوار بود. و تجربه آموزنده مهمی بود که بفهمیم طبیعت منابع زیادی را به رایگان در اختیار ما قرار داده‌است و فقط باید از حس‌مان استفاده کنیم تا آن‌ها را ببینیم. و از خلاقیت‌مان استفاده کنیم تا از آنها بهره ببریم.
تحریریه معماری آرل
"طراحی نمای نسل بعدی" عنوان یکی از مجله های فلز و ساختمان است که از سیستم نمای پیکسلی به عنوان یک فناوری قابل تطبیق، مقیاس پذیر و تکرارشونده نام برده و می توان از آن برای انواع ساختمان های معماری با کاربری های متنوع استفاده نمود. این سیستم الهام بخش تمایل ذاتی ما برای برجسته کردن طبیعت در کالبد معماری است که در علوم دیگر به بیوفیلیا (biophilia) یا همان زیست گرایی شناخته می شود. سیستم نمای پیکسلی ترکیبی از دفتر اداری معاصر با فضایی زیست محیطی است تا نسل جدیدی از یک محیط اداری را به نمایش بگذارد.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی آسمان خراش مارپیچ 150 متری شهر تولوز فرانسه توسط دنیل لیبسکیند تعریف متفاوتی از سبک کار این معماری ساختارشکن را به نمایش گذاشته است. طراحی آسمان خراش اکوتک تولوز فرانسه اولین پروژه بلند این شهر به شمار می رود که با سبک معماری اکوتک یا همان سبز ساخته خواهد شد. برج تولوز شامل 11 هزار متر مربع فضای اداری، یکی از شعبات هنل هیلتون، 120 آپارتمان مسکونی، رستوران پانوراما در طبقه بالا و واحدهای تجاری در طبقه همکف می باشد. این مجموعه پایدار با هدف ساخت یک مجموعه سبز با متعادل سازی هوای ساختمان طراحی شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۷۷ رکورد - در ۶ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir