۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶
معماري چهارراه دانشهاست. از آنجا كه شامل طراحي ميشود، در جستجوي خلاقيت است و از آنجا كه براي ساخته شدن نياز به فناوري دارد مرتبط با دانش و در جستجوي نوآوريهاي علمي. گاهي جستجوي خلاقيت زيباشناسانه، آن را به سمت توليد هر چه بيشتر زيبايي سوق داده و از تكنولوژي به نفع آن سود برده است و گاهي خود تكنولوژي را به عامل زيبايي تبديل كرده و در گسترش سمبليك آن كوشيده است. معماري الگوريتميك نيز از زمان پيدايي تا كنون در هر دو زمينه خلاقيتهاي فرمي – فضايي و نوآوريهاي تكنولوژيكي فعاليت كرده است: اصول و ويژگيهایي همچون استفاده از سطوح نرم و سيال، ريز شدن اين سطوح به قطعات متشابه ولي غير همسان، تغييرات تدريجي فرمها و قطعات، انطباقپذيري و پاسخگو بودن معماري و اجزا آن به شرايط دروني و بيروني پروژه و نظاير اينها، شعارهاي اصلي رفتارهاي فرمي – فضايي معماري الگوریتمیک است حال آنكه تمايل به استفاده از تكنولوژيهاي پيشرفته طراحي و ساخت، حوزههاي جديدي از نوآوري را فراهم آورده است. تمرکز بر این حوزههاي جديد، منطق تكنولوژي را از حد امكاناتي براي ساخت فراتر برده، به زيرساختهاي اساسي معماري هدایت ميكند و ارزشها و كيفيتهاي نقد و طراحي را فراهم مينمايد.
شرکت « معماری آدرین اسمیت و گوردون گیل»، از طرحهای خود برای ساخت «برج سلطنتی» رونمایی کرده که مرتفعترین ساختمان بمبئی و یکی از بلندترین آسمانخراشهای دنیا خواهد بود.
شکل منحنیگونه این آسمانخراش مسکونی که دارای 116 طبقه و ارتفاع 400 متر خواهد بود، برای "سردرگمکردن باد" طراحی شده است.
این طرح دارای مساحت 76 هزار و 722 متر مربع، فضای لازم برای 132 آپارتمان را در اختیار خواهد گذاشت که مساحت هر کدام از آنها از 195 تا یک هزار و 115 متر مربع گزارش شده است.
هر یک از این آپارتمانها به طور کلی دو طبقه را اشغال خواهند کرد و نماهای بهترین واحدها رو به دریای عربی خواهد بود.
توانایی این برج برای مقابله با باد، از طریق باغچههای آسمانی صورت میگیرد که بادهای احاطه کننده را نمدار خواهد کرد.
از ویژگیهای دوستدار محیط زیست این ساختمان میتوان به برداشت آب باران، بازیافت آب خاکستری و پوشش خارجی برای محدودکردن دریافت گرمای خورشیدی اشاره کرد.
آشپزخانهها و حمامهای این آسمانخراش میتوانند توسط یک کارخانه محلی پیشساخت شوند.
کمپانی معماری همچنین مسئول طراحی «برج پادشاهی» در عربستان سعودی و «مرکز ووهان گرینلند» است.
طرح برج پادشاهی مراحل آمادگی را پشت سر میگذارد، در حالی که مرکز گرینلند در حال ساخت است و انتظار میرود تا سال 2017 به پایان برسد.
در معماری پایدار ، تغییراتی که با توجه به معیارهای زیست اقلیمی و پایداری پدید می آیند ، هر روز اهمیت بیشتری می یابند . سخن از پایداری در معماری را می توان به تصور و طراحی ساخت و سازهای آینده تعبیرکرد ، آن هم نه تنها با پایداری فیزیکی ساختمان ، بلکه با پایداری و حفظ این سیاره و منابع انرژی آن . به این ترتیب اینگونه به نظر می رسد که می توان پایداری را بر طبق الگویی تصورکرد که درآن منابع و مصالح دردسترس ، بیش از هدر دادن یا نادیده گرفتن شان ، با کارایی بیشتری به کارگرفته شوند . به طورخلاصه منظور از اکولوژی یا بوم شناسی ساختمان این است که بر قابلیت ساختمان برای تلفیق عوامل محیطی و جوی ، و تبدیل آنها به صورت کیفیت های فضایی و آسایش و فرم ، تمرکز گردد. هدف از معماری اکوتک ( اکولوژی + تکنولوژی ) در معماری پایدار علاوه بر استفاده حداکثر از عوامل طبیعی و محیطی به همراه فن آوری روز ، بالابردن سطح کیفیت زندگی برای آیندگان است .