۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماري پایدار و شاخصهاي آن


معماری پایدار،معماری ارگانیک



تأثیرات عصر ارتباطات و صنعتی شدن جوامع بر فضاهاي معماري کاملاً مشهود است ، و هر روز فرمها و طرح هاي متفاوتی را در معماري شاهد هستیم ، طرح ها و فرم هایی که شاید با توجه به یک سري شرایط و ضوابط و یا بدون توجه به شرایط خاص و صرفاً به علت فرم هاي جالب توجه یا تقلید صرف ساخته می شوند. اما امروز با توجه با کاستی ها و معضلات که در زمینه حفظ و استفاده بهینه از انرژي با آن مواجه هستیم
و همچنین توجه به بهینه سازي فضاهاي معماري و تغییر نیازهاي عملکردي ما از معماري باید به سوي تعریف نوینی از خلق بناها با عنوان " معماري پایدار " باشیم .

معماری پایدار ، برج هرست


برج هرست ، معماری پایدار ، نورمن فاسترFlashback: Hearst Tower / Foster and Partners



























معماری پایدار از کاربرد مفاهیم پایداری و توسعه پایدار در معماری به‌ وجود آمده است. که مهم‌ترین سرفصل‌های معماری پایدار را عناوین "معماری اکو - تک"، "معماری و انرژی" و "معماری سبز" تشکیل می‌دهد.


معماری پایدار - که در واقع زیرمجموعه طراحی پایدار است - را شاید بتوان یکی از جریان‌های مهم معاصر به حساب آورد که عکس‌العملی منطقی در برابر مسایل و مشکلات عصر صنعت به شمار می‌رود. برای مثال، 50 درصد از ذخایر سوختی در ساختمان‌ها مصرف می‌شود که این به نوبه خود منجر به بحران‌های زیست محیطی شده و خواهد شد. بنابراین، ضرورت ایجاد و توسعه هرچه بیشتر مقوله پایداری در معماری بخوبی قابل مشاهده است. معماری پایدار، مانند سایر مقولات معماری، دارای اصول و قواعد خاص خود است و این سه مرحله را در برمی‌گیرد: صرفه جویی در منابع ، طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی و طراحی برای انسان که هرکدام آنها استراتژی‌های ویژه خود را دارند. شناخت و مطالعه این تدابیر، معمار را به درک بیشتر از محیطی که باید طراحی آن را انجام دهد، می‌رساند.

برج هرست (Hearst Tower) ، نخستین ساختمان اداریِ بلند مرتبه ی "سبز" در نیویورک که معماری پایدار در آن رعایت شده است که مهارت و هوشی را یادآوری می کند که فاستر و همکارانش را به سمت طراحی ضد کلیشه ای و نوآورانه سوق می دهد. برای آشنایی بیشتر با برج هرست همراه گروه معماری آرل باشید.

معماری که ساختمان‌ها را از آستین‌اش در می‌آورد


معماری ارگانیک،معمار،فرانک لوید رایت


اگر گذرتان به جنوب غرب آمریکا بیفتد، ممکن است یک روز بین صخره‌ها و کاکتوس‌های تنومند آریزونا و وسط خشکی و بیابان با یک ساختمان باشکوه، زنده و شاداب روبه‌رو و برای
دقایقی محو‌ آن شوید. این شُکوه را کسی آفریده که نابغه معماری قرن بیستم، لقب‌اش است. کسی که با الهام از طبیعتِ بیابان خشک آریزونا، توانسته یک تکه از بهشت سبز و باطراوت را بیافریند.

معماری و معماری داخلی منحصر بفرد هتل Nhow در برلین


معماری هتل،معماری داخلی هتل،معماری داخلی هتل nhow


این هتل زیبا Nhow Berlin نام دارد و ارزان ترین اتاق آن شبی ۱۷۰ دلار قیمت دارد. شعبه ی اولیه ی این هتل در شهر میلان ایتالیا قرار دارد. این هتل دارای ۳۰۰ اتاق و ۷ سالن ملاقات است. وجه اصلی و جالب این هتل معماری آن است که توسط Sergei Tchoban انجام شده و معماری داخلی آن را نیز Karim Rashid برعهده داشته است.

آشنایی با جایزه معماری پریتزکر

جایزه معماری پریتزکر توسط موسسه هیات Hyatt در سال 1979 برای تقدیر از معماران در قید حیاتی تاسیس شد که کار ساخته شده‌شان نشانگر تلفیقی از ویژگی‌های استعدادشان، دیدگاه و تعهد آنها است و سهم بسزایی در زندگی نژاد بشر و محیط اطراف آنها با استفاده از هنر معماری ایفا کرده است. این جایزه گاهی به عنوان با پرستیژ ترین جایزه معماری و یا نوبل‌معماری توصیف می‌شود.

نام این جایزه از نام خانواده پریتزکر که در شیکاگو فعالیت‌های بین‌الملی تجاری داشتند آمده است.

جی.ای پریتزکر که این جایزه را با همسرش سیندی بنیان نهاده بود، بیست و سوم ژانویه 1999 از دنیا رفت و پس از او بزرگ‌ترین پسرش توماس. جی پریتزکر رئیس موسسه هیات Hyatt شد.

در سال 2004، شیکاگو افتتاح پارک هزاره را جشن گرفت. در این پارک یک غرفه موسیقی توسط معمار "فرانک گری" از برندگان این جایزه طراحی شده بود که به افتخار موسس این جایزه به اسم او نامگذاری شد و مراسم پریتزکر سال 2005 در همین غرفه که به نام جی پریتزکر نام گذاری شده بود برگزار شد.

تعریف مفاهیم معماری


معماری|مفاهیم معماری|کانسپت معماری

معمار، دانشجوی معماری و استاد طراحی ، همه ، درگیر ابداع فرمی برای بنا هستند. هدف اصلی فنون ، روش ها ، الگوها ، اصطلاحات و روندهای طراحی غبارت است از یادگیری و آموزش آن و ترتیب معمارانی که از هر نظر موفق باشند. چرا که نقش آنها به مثابه ی ابزار یا سازمان دهنده هایی برای افزایش کاراآیی ما می باشد. این عوامل، درک ما را از فعالیت طراحی عمیق تر کرده و آن را گسترش می دهند و نیز، این جا، به منظور نشان دادن برخی نقطه نظرات موجود در زمینه ی ظراحی معماری، از یکی از عوامل ، یعنی عامل "مفاهیم" استفاده می شود.

مفاهیم معماری در شکل کلی می توانند روند-محور یا حاصل محور باشند.


تعابیر مختلفی در مورد "مفاهیم" وجود دارد که همه با هم ، معنای واقعی آنچه را که هستند بیان می کنند.

معماری و معماری داخلی در گروه معماران آرل

معماری،معماری داخلی،طراحی معماری،صبا نفت
معماری و معماری داخلی رویکردهای اصلی گروه معماری آرل می باشد. شرکت معماری آرل فعالیت خود را در زمینه معماری و معماری داخلی از سال 1383 آغاز و پروژهای بسیاری را به سرانجام رسانده است. از جمله نمونه کارهای معماری این شرکت می توان به طراحی مجتمع تجاری-اداری صبا نفت ، مجتمع مسکونی پرند ، متجمع مسکونی 7000 واحدی شرکت نفت شیراز و ... و در زمینه معماری داخلی می توان به طراحی و اجرای موزه ملی ایران (بعد از اسلام) ، معماری داخلی هتل بین المللی سیمرغ ، طراحی بسیاری از شعب بانک ملت در سرار کشور اشاره کرد. از جمله علل موفقیت شرکت بزرگ معماری آرل در پروژهای انجام شده، استفاده از نیروهای متخصص و متعهد و همچنین وجود خلاقیت و دانش روز نزد این متخصصان می باشد.
شرکت معماری آرل در زمینه های طراحی و تولید انواع مبلمان اداری (میز،صندلی،پارتیشن و ...) ، مبلمان شهری (کیوسک و ...) و همینطور ارائه ی طرح های گرافیکی فعالیت می کند.

طراحی داخلی بانک ملت - شعبه ی پارک ملت


طراحی داخلی بانک ملت،معماری داخلی بانک ملت،طراحی داخلی شعب بانک ملت،معماری داخلی بانک،طراحی داخلی بانک

طراحی داخلی بانک ملت - شعبه ی پارک ملت تهران

کارفرما : بانک ملت
طراح : گروه معماران آرل
سال : بهار 1392
موقعیت : تهران - پارک ملت
متراژ : 230 مترمربع

پروژه ی بانک ملت شعبه ی پارک ملت یکی دیگر از پروژه های بانک ملت است که توسط گروه معماران آرل طراحی و هم اکنون در حال اجرا می باشد. برای مشاهده ی فضای داخلی شعبه، با گروه معماران آرل همراه باشید.

طراحی داخلی بانک ملت،معماری داخلی بانک ملت،طراحی داخلی شعب بانک ملت،معماری داخلی بانک،طراحی داخلی بانک طراحی داخلی بانک ملت،معماری داخلی بانک ملت،طراحی داخلی شعب بانک ملت،معماری داخلی بانک،طراحی داخلی بانک طراحی داخلی بانک ملت،معماری داخلی بانک ملت،طراحی داخلی شعب بانک ملت،معماری داخلی بانک،طراحی داخلی بانک

نظر کاندیداهای ریاست جمهوری در مورد معماری و شهرسازی

معماری،نظر نامزدهای انتخابات در باره ی معماری

آنچه در جدول ذیل طبقه‌بندی و ارائه گردیده است، اشارات مستقیم هشت کاندیدای ریاست جمهوری به موضوعات و زمینه‌های مرتبط با معماری و شهرسازی است که در سه مناظره گذشته بیان شده و فارغ از نگاه جانبدارانه ارائه شده است.

معماری بلندترین آسمانخراش جهان در ۹۰ روز + عکس های پروژه


احداث بلندترین آسمان خراش جهان،بلندترین آسمان خراش جهان،معماری بلندترین آسمان خراش جهان

برای ساختن بلند ترین آسمانخراش دنیا چقدر وقت لازم است؟ ساختمانی که ۲۲۰ طبقه دارد و مجموع ارتفاع آن به ۸۳۸ متر می رسد. چینی ها می گویند که این ساختمان را ۹۰ روزه می سازند! ساختمانی که Sky City نام دارد و به واقع یک شهر آسمانی به حساب می آید.

طراحی داخلی دفتر کار مایکروسافت در وین


دفترکار، دفتر کار مایکروسافت در وین ، طراحی دفتر کار

شاید اولین نکته ای که در تصویر بالا توجه شما را هم به خود جلب کرده، سرسره ای است که دو طبقه از این دفتر را به هم ارتباط می دهد. به نظر قدری عجیب می آید اما این طور که پیداست باید قبول کرد که مایکروسافت هم تصمیم گرفته تا مسیر شرکت های دیگری مثل گوگل را طی کند و فضاهایی را برای کارمندانش در نظر بگیرد که بیشتر از یک محیط خشک اداری، به زمین های بازی شبیه اند.

اجازه بدهید با هم به سراغ این دفتر تازه تأسیس برویم و سری به بخش های مختلف آن بزنیم. پس اگر موافقید در ادامه مطلب همراه گروه معماری آرل باشید.

ساخت خانه با پرینتر سه بعدی از معمار هلندی

معماری مفهومی ،ساخت خانه با پرینتر

تنوع چاپ سه بعدی امروزه واقعا خارق العاده و باورنکردنی شده است. از ربات ها تا کیت های واکسیناسیون، از لوازم دکوری اختصاصی تا لباس ها و قاب موبایل را می توانید با چاپ سه بعدی برای خودتان تهیه ببینید. ولی تا به حال به فکر ساخت یک خانه کامل با این تکنولوژی افتاده اید؟ آیا چنین چیزی ممکن است؟ بله! Janjaap Ruijssenaars معمار هلندی، خانه ای «بدون ابتدا و انتها» طراحی کرده که بیش از ۱۱۱۴ مترمربع زیربنا دارد و قرار است تمامی آن تنها با استفاده از یک پرینتر سه بعدی ساخته شود. این خانه مفهومی دو طبقه قرار است در آمستردام ساخته شود و طرحی بسیار شبیه به «نوار موبیوس» دارد. به گونه ای که به نظر می رسد یک سطح صاف تا بینهایت پیچ خورده باشد. گفته می شود این آرشیتکت قرار است برای ساخت خانه رویایی از یک پرینتر سه بعدی D-Shape استفاده کند. این ماشین از مخلوط لایه های نازک شن با یک ماده نگهدارنده، مصالحی شبیه تیله تولید می کند. آنگاه با کنار هم گذاردن این توپ های کوچک، قطعات این خانه در تکه های ۶ در ۹ متری به صورت سه بعدی چاپ می شوند و آنگاه در کنار یکدیگر سوار می شوند. البته چنین پروژه ای به هیچ وجه ارزان نخواهد بود. بی بی سی گزارش می دهد که تخمین ها درباره هزینه تمام شده این خانه ۵ تا ۶ میلیون دلار است. قرار است این خانه تا سال ۲۰۱۴ آماده سکونت گردد. البته برای چنین کاری پرینتر بیچاره باید ۶ ماه بدون وقفه کار کند. برای دیدن عکس های بیشتر از این معماری و طرح مفهومی با گروه معماری آرل باشید.

انتخاب طرح زها حدید: ساخت مجلل ترین ایستگاه مترو دنیا

طراحی مترو،طراحی مترو زاها حدید
تحریریه معماری آرل
معماری که شاید نیازی به نوشتن نام او نباشد و شنیدن اصالت او، نامش را برایمان بازگو می کند: خانم زها حدید.
حالا یکی از آخرین پروژه های دفتر خانم حدید، برنده رقابت طراحی ایستگاه مترو در پایتخت عربستان شده. شهری با جمعیتی پنج میلیونی و رو به رشد که نیاز به داشتن مترو آن ها را وادار به برگزاری یک فراخوان کرده. و تصاویر، گویای آن است شاهد ساخت ایستگاهی هستیم که به نظر برخی سایت ها، مجلل ترین ایستگاه متروی دنیاست و البته برنامه ریزی برای ساختش هم آغاز شده است.
ادامه مطلب، توقفگاهی است برای شما تا همراه با گروه معماری آرل ، تصاویر و اطلاعات بیشتری در خصوص این ایستگاه کسب کنید. پس همراه ما باشید
مجموع ۸۱۷۴ رکورد - در ۶۲۹ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir