۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری سبز: طراحی شهری برخاسته از جنگل های انبوه بامبو

معماری سبز: طراحی شهری برخاسته از جنگل های انبوه بامبو
مترجم: نیلوفر محتاط
معماری این مجموعه ی سکونتی عظیم توسط شرکت معماری چینی Penda انجام شده است. این شرکت ادعا می کند که تا سال 2023 این شهر 20000 نفری ساخته خواهد شد. شهری را تصور کنید که از دل جنگل های انبوه بامبو برخاسته، شهری که در ساخت آن هیچ بتن و فولادی به کار نرفته و طراحی آن به گونه ای است که کاملاً با جنگل ترکیب و آمیخته شده است. سیستم سازه ای این شهر، مدول هایی است که از چوب بامبو ساخته شده اند و در هر جهتی می توانند رشد و گسترش یابند. در ادامه با ما در آرل همراه باشید.

طراحی ساختمان شرکت گاز

طراحی ساختمان شرکت گاز


مترجم : ثنا حسینیان
معماری : ناصر و طاهر نصیری
طراحی کانسپتچوال ساختمان شرکت گاز توسط معماران ناصر و طاهر نصیری برای یک فضای رسمی و اداری انجام شده است. در طراحی نمای ساختمان از متریال های بتن، شیشه و فلز استفاده شده و طرحی که در نما به کار رفته نشان دهنده حس لوله کشی های پالایشگاه می باشد. از طرفی دیگر چون این شرکت به مبحث انرژی سبز و طبیعت اهمیت می دهد، از طرح گل نیز بر روی نما استفاده کرده است. در ادامه با آرل همراه باشید...

معماری و طراحی اقامتگاه تفریحی در میان درختان در تایلند

معماری و طراحی اقامتگاه تفریحی، معماری اقامتگاه گردشگری

تحریریه معماری آرل
معماری و طراحی داخلی اقامتگاه تفریحی Suan Kachamudee، توسط گروه معماری Sicart & Smith Architects انجام شده است. این اقامتگاه در منطقه ی Koh Samui کشور تایلند، در میان انبوه درختان و با منظره ای نفس گیر و فوق العاده رو به دریا قرار گرفته است. مسلما در چنین فضایی، یک طرح معماری خوب بسیار می تواند تاثیر گذار باشد و در کنار زیبایی طبیعی منطقه بسیار چشم نواز باشد. برای بررسی طراحی این اقامتگاه، با آرل همراه باشید.

طراحی مجتمع تجاری/اداری زرتشت توسط گروه معماری Kamvari

طراحی مجتمع تجاری/اداری زرتشت توسط گروه معماری Kamvari

مترجم: مهرداد نجیب زاده
گروه معماری و طراحی Kamvari برنده مسابقه طراحی مجتمع چند منظوره برای محله زرتشت تهران، از طرح خود رونمایی کرد. این مجتمع تجاری اداری در سایتی به مساحت 300000 متر مربع طراحی شده و بر اساس زمینه های فرهنگی و محلی مانند: شهرت منطقه به عنوان مرکز فروش لباس و پارچه طراحی شده است. همچنین خصوصیت اقلیمی با توجه به محیط زیست و استفاده حداکثر نور خورشید برای این مجتمع در نظر گرفته شده است.

با آرل در ادامه همراه باشید...

معماری منظر: محوطه سازی با احجام پوشیده شده از گیاه

معماری منظر: محوطه سازی با احجام پوشیده شده از گیاه

مترجم: نیلوفر محتاط
ایده ی اصلی طراحی این احجام توسط استودیوی معماری Pei-Zhu برای محوطه سازی پارک Quanzhou در شهر فوییجان در چین پیشنهاد شده است. این ایده در پی آن است که بین هنر سنتی و بومی چین و ساخت و سازهای جدید رابطه برقرار کند. نحوه ی چیدن این احجام مکعبی سبز بر روی هم با الهام از چیدمان سنگ ها در باغ های چینی انجام شده است. احجام مکعبی با اینکه با سبزه پوشانده شده اند، فرم اصلی آن حفظ شده و یادآور باغ های سنتی چین است. در ادامه با ما در آرل همراه باشید.

طراحی خانه های شناور بر روی آب

طراحی خانه های شناور بر روی آب

مترجم: مهرداد نجیب زاده
معماری خانه های شناور طرحی منحصر به فرد و خلاقانه به شمار می رود که در آب های پارک ملی هانگژو تعبیه شده است. گروه معماری دیوید چیپرفیلد پروژه مسکونی منحصربه فردی را با تحقق تلفیق محیط زیست طبیعی با خانه های مدرن به نمایش گذاشته است. این خانه های به ظاهر شناور یادآور ساختمان های محلی Xixi در چین می باشد و با الهام از همان منطقه ساخته شده و بر روی دیواره و پایه های سنگی قرار گرفته. در نتیجه کل مجموعه ساختاری است که به صورت احجام دنباله دار به هم متصل شده اند. با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی چهار پایه های فلزی و بتنی با استفاده از خوشنویسی

طراحی چهار پایه های فلزی و بتنی با استفاده از خوشنویسی
مترجم: فرزانه فضلی خانی
طراحی این چهار پایه ها که کاریست از ایاد ناجا، برای هفته ی طراحی دبی آماده شده اند. در پاسخ به صحنه ی طراحی متنوع در حال ظهور دبی، یک بوتیک محلی که ارائه دهنده ی لباس، لوازم جانبی، دکوراتیو و آثار هنری است به نام o’de rose، در پی باز آفرینی چهارپایه است. در مدت گشایش هفته ی طراحی دبی، از 26ام تا 31 اکتبر 2015، این فروشگاه میزبان نمایشگاهی از مبلمان معاصر است که آن ها را با استفاده از بازآفرینی مواد، روش های ساخت و آمیزه ای از میراث کهن و معاصر به نمایش می گذارد.

با آرل در ادامه همراه باشید...

طراحی فضای شهری عمومی با برپا کردن چوب های بامبو توسط تویو ایتو

طراحی فضای شهری عمومی  با برپا کردن چوب های بامبو  توسط تویو ایتو

مترجم : ثنا حسینیان
تویو ایتو، یکی از برترین معماران دنیا، به خاطر طبع شاعرانه و توانایی در تطبیق دادن معماری با طبیعت معروف است. این بار نیز او برای فستیوال دو سالانه ی گوانگجو 2015، طراحی فضای شهری عمومی را با استفاده از متریال چوب بامبو با نام rinbu، را در کره ی جنوبی انجام داده است. این فضا در یکی از میادین اصلی شهر damyang طراحی شده و شکل مدور و لایه لایه ی آن متاثر از باغ sosaewon که در کنار آن قرار دارد، می باشد. در ادامه با آرل همراه باشید...

معماری منظر: طرح احیای منظر ساحل دریاچه ی Paprocany

معماری منظر: طرح احیای منظر ساحل دریاچه ی Paprocany

مترجم: نیلوفر محتاط
معماران: RS+
موقعیت: هلند، Tychy
دریاچه ی Paprocany برای ساکنان شهر Tychy مکانی تفریحی است که اوقات فراغت خود را کنار آن می گذرانند. در مجاورت این تفرجگاه، مرکزی تفریحی قرار دارد که دارای جذابیت های ورزشی و تفریحی بسیاری است. رویکرد اصلی طرح، طراحی فضایی تفریحی برای مردم شهر با توجه به منظر خاص سایت است در ادامه با ما در آرل همراه باشید.

طراحی داخلی دفتر اداری یک شرکت تبلیغاتی

طراحی داخلی دفتر اداری یک شرکت تبلیغاتی

مترجم : ثنا حسینیان
شرکت طراحی داخلی : d+z architecten + projectmanagers
موقعیت : آمستردام، هلند
طراحی داخلی شرکت اداری تبلیغاتی، در یک ساختمان قدیمی که محل انبار کالا بود، اجرا شده است. بعد از بازسازی ساختمان، طراحان با استفاده از کانسپت و ایده ی ایجاد یک محل کار با حسی بهتر از خانه، طراحی داخلی دفتر اداری را انجام دادند. مشکل ترین قسمت کار در این پروژه ی طراحی داخلی ایجاد نور در این ساختمان تاریک بود زیرا ساختمان فقط تعدادی پنجره در قسمت جلو و یک پاسیو دارد. در ادامه با آرل همراه باشید...

معماری جهان: ژاپن در گذر زمان، قسمت هفتم، دوره ی Taisho و اوایل دوره ی Showa

معماری جهان: ژاپن در گذر زمان، قسمت هفتم، دوره ی Taisho و اوایل دوره ی Showa

مترجم: نیلوفر محتاط
در این دوره دو معمار تأثیر گذار آمریکایی، فرانک لوید رایت و آنتونین رایموند در ژاپن به طراحی پرداختند. فرانک لوید رایت دو ساختمان هتل سلطنتی توکیو (1913-1923) و مهمانخانه ی yodoko را در سال 1924 با استفاده از سنگ Oyo که از سنگهای بومی منطقه است، طراحی کرد. Arata Endo، معمار ژاپنی، تحت تأثیر سبک رایت در سال 1930 هتل Koshien را طراحی کرد. در ادامه با ما در آرل همراه باشید.

طراحی خانه آپارتمان 144

طراحی خانه آپارتمان 144

تحریریه معماری آرل
معمار: علی سوداگران، نازنین کازرونیان
موقعیت بنا: شیراز، ایران
سال طراحی پروژه: 1394
مساحت زمین: 268 متر مربع
معماری آپارتمان 144 طرحی مبتکرانه و جالب از علی سوداگران و نازنین کازرونیان می باشد.امروزه روند زندگی شهری و صنعتی بر تمام فرآیندهای فیزیولوژیک، جسمی و روانی انسان تأثیرات منفی داشته است در واقع می­توان دلیل استرس و اضطراب، افسردگی، خستگی روانی و بسیاری از مشکلاتی که انسان در زمینه­ های مختلف زندگی با آن روبروست را جداافتادن از طبیعت و فشارها و یکنواختی زندگی دانست. در حال حاضر پژوهش­های گوناگونی به اهمیت تأثیر طبیعت بر بهداشت جسمانی و روانی اشاره می­کنند.
با آرل در ادامه همراه باشید...

خلاقیت: طراحی یخچالی زیرزمینی که انرژی الکتریکی مصرف نمی کند.

خلاقیت: طراحی یخچالی زیرزمینی که انرژی الکتریکی مصرف نمی کند.

مترجم: نیلوفر محتاط
خلاقیت طراح هلندی، Floris Schoonderbeek منجر به طراحی این یخچال زیرزمینی شد. خانه های مدرن امروز اغلب زیرزمین ندارند این در حالی است که بیشتر مردم این روزها به فضای زیرزمین احتیاج دارند. زیرا می توانند مواد غذایی خود را در آن نگه دارند و گلدان هایی را برای کاشت مواد خوراکی گیاهی آنجا بگذارند. در ادامه با ما در آرل همراه باشید.
مجموع ۸۱۷۹ رکورد - در ۶۳۰ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir