نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : سه شنبه , ۱۳۹۷/۱۰/۰۴ ۱۱:۳۲
.jpg)
تحریریه معماری آرل
یکی از ویژگی های فرهنگی ممتاز مکزیک، فست فود و غذاهای این کشور می باشد که مانند معماری این کشور شاخص و استثنایی است. بدون تردید گستره غذاهای اصیل این کشور به واست محبوبیت و شهرتی که دارند، منجر به طراحی و ساخت فست فود های زنجیره ای بسیاری در دنیا شده است. تکنیک پخت غذاهای مکزیکی منحصربه فرد بوده که این شاخصه در طراحی تعداد زیادی از رستوران های تاکو تاثیر گذار بوده است. به همین جهت ما طراحی 7 فست فود با تمرکز با طراحی بر روی غذا و فرهنگ کشور مکزیک را برای شما منتشر کردیم.
Paco s Tacos / Techne Architecture + Interior Design
.jpg)
Torchy s Tacos / Chioco Design
.jpg)
Buena Onda / CORE architecture + design
.jpg)
Sierra Madre Taco House / Erbalunga estudio
.jpg)
Taqueria Canalla / By Futura
.jpg)
Ah barbaro Taqueria + Silverio Mezcal Bar / TAFF Arquitectos
.jpg)
El Expendio de Maiz / Ludwig Godefroy Architecture
.jpg)
تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily.com
مطالب مشابه
X
همراه معماری آرل باشید