تحریریه معماری آرل
یکی از ویژگی های فرهنگی ممتاز مکزیک، فست فود و غذاهای این کشور می باشد که مانند معماری این کشور شاخص و استثنایی است. بدون تردید گستره غذاهای اصیل این کشور به واست محبوبیت و شهرتی که دارند، منجر به طراحی و ساخت فست فود های زنجیره ای بسیاری در دنیا شده است. تکنیک پخت غذاهای مکزیکی منحصربه فرد بوده که این شاخصه در طراحی تعداد زیادی از رستوران های تاکو تاثیر گذار بوده است. به همین جهت ما طراحی 7 فست فود با تمرکز با طراحی بر روی غذا و فرهنگ کشور مکزیک را برای شما منتشر کردیم.
Paco s Tacos / Techne Architecture + Interior Design
Torchy s Tacos / Chioco Design
Buena Onda / CORE architecture + design
Sierra Madre Taco House / Erbalunga estudio
Taqueria Canalla / By Futura
Ah barbaro Taqueria + Silverio Mezcal Bar / TAFF Arquitectos
El Expendio de Maiz / Ludwig Godefroy Architecture
تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily.com