۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : دوشنبه , ۱۳۹۶/۰۵/۱۶ ۱۵:۲۵
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
تحریریه معماری آرل
معمار: گروه معماری مارتینز
موقعیت پروژه: گویمارئس
متراژ پروژه: 92 متر مربع
سال اجرای پروژه: 2017
وقتی که یک نانوایی یا شیرینی پزی سنتی 32 ساله مورد بازسازی قرار می گیرد، نیازمند ارائه فضایی نو با رویکردی مدرن است. دفتر معماری مارتینز طرحی معاصر و مینیمال برای این شیرینی پزی کوچک در نظر گرفته تا دو ویژگی به بهترین شکل ممکن در آن ایجاد شود: 1.سیرکولاسیون صحیح برای یک فروشکاه مواد غذایی 2.طرحی ساده و اقتصادی
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
ویژگی های فوق بر مبنای به حداقل رساندن هزینه و بهترین تصویر از یک شیرینی پزی شکل گرفته است. به کار بردن متریال سنگ مرمر با خلق حداقل المان های فضایی از رویکردهای تیم طراحی بوده تا حجم استفاده از مرمر را به حداقا برساند. دلیل کاهش هزینه در پروژه فوق از درخواست های کارفرما بوده است.  سیرکولاسیون مغازه توسط یک خط صاف بر فضا عمود شده تا تمام عنصر غذایی (نان، شیرینی و غذا) به خوبی نمایش داده شوند و پس از انتخاب مشتری به راحت ترین شکل ممکن درخواست خود را به مسئول پشت ویترین و صندوق ارائه دهند.
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر.طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
طراحی شیرینی پزی مدرن در 92 متر
دوست داران و علاقمندان می توانید برای مشاوره یا طراحی شیرینی پزی، قنادی یا فروشگاه مواد غذایی خود با هزینه ای مناسب با شرکت معماری آرل تماس حاصل نمایید.
تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily.com
تعداد بازدید : ۲۶۱۷
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
طراحی خلاقانه یک کافه بار، با 4000 شیشه مربا

طراحی خلاقانه یک کافه بار، با 4000 شیشه مربا

طراحی داخلی رستوران در ژاپن با سبکی متفاوت

طراحی داخلی رستوران در ژاپن با سبکی متفاوت

بازسازی و تغییرکاربری کارخانه سرامیک به هتلی منحصر به فرد

بازسازی و تغییرکاربری کارخانه سرامیک به هتلی منحصر به فرد

طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان، تجربه ای متفاوت

طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان، تجربه ای متفاوت

طراحی رستوران پاریس-نیویورک

طراحی رستوران پاریس-نیویورک

طراحی رستوران، با الهام از تخم مرغ شکسته

طراحی رستوران، با الهام از تخم مرغ شکسته

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir