نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : دوشنبه , ۱۳۹۶/۰۵/۱۶ ۱۵:۲۵
تحریریه معماری آرل
معمار: گروه معماری مارتینزموقعیت پروژه: گویمارئس
متراژ پروژه: 92 متر مربع
سال اجرای پروژه: 2017
وقتی که یک نانوایی یا شیرینی پزی سنتی 32 ساله مورد بازسازی قرار می گیرد، نیازمند ارائه فضایی نو با رویکردی مدرن است. دفتر معماری مارتینز طرحی معاصر و مینیمال برای این شیرینی پزی کوچک در نظر گرفته تا دو ویژگی به بهترین شکل ممکن در آن ایجاد شود: 1.سیرکولاسیون صحیح برای یک فروشکاه مواد غذایی 2.طرحی ساده و اقتصادی
ویژگی های فوق بر مبنای به حداقل رساندن هزینه و بهترین تصویر از یک شیرینی پزی شکل گرفته است. به کار بردن متریال سنگ مرمر با خلق حداقل المان های فضایی از رویکردهای تیم طراحی بوده تا حجم استفاده از مرمر را به حداقا برساند. دلیل کاهش هزینه در پروژه فوق از درخواست های کارفرما بوده است. سیرکولاسیون مغازه توسط یک خط صاف بر فضا عمود شده تا تمام عنصر غذایی (نان، شیرینی و غذا) به خوبی نمایش داده شوند و پس از انتخاب مشتری به راحت ترین شکل ممکن درخواست خود را به مسئول پشت ویترین و صندوق ارائه دهند.
.
دوست داران و علاقمندان می توانید برای مشاوره یا طراحی شیرینی پزی، قنادی یا فروشگاه مواد غذایی خود با هزینه ای مناسب با شرکت معماری آرل تماس حاصل نمایید.
تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily.com
مطالب مشابه
X
همراه معماری آرل باشید