۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : غزاله عزالدین
تاریخ : شنبه , ۱۳۹۹/۰۷/۰۵ ۱۲:۱۴
طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان
تحریریه معماری آرل
 طبق شرح متن ارائه شده توسط معماران طراحی داخلی و دکوراسیون این کافه فضای دوستانه ای دارد و انواع مختلفی از وعده های غذایی ارگانیک و وگان را ارائه می دهد. این کافه قصد دارد فلسفه زندگی و کمیت آن را گوشزد و به بهبود آن کمک نماید.
مساحت این رستوران 380 متر مربع است که استفاده منطقی از منابع طبیعی ، سبک زندگی سالم را ترویج می کند. این مکان یک مفهوم کلی از فضای باز ساده ، طبیعی و به دوری از پیچیدگی با حوزه بندی مناسب را  نشان می دهد. دو طبقه برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته شده است: طبقه اول با سالن بزرگ  با بار بتونی مرکزی و طبقه دوم کافه که انواع مکانهای دنج را برای معاشرت با توجه به تعداد و علاقه کاربران ارائه می دهد.
طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان
طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان
فضای داخلی بیشتر با متریال های ساختمانی صنعتی  و با سبکی صنعتی طراحی شده است که البته گیاهان زیادی را نیز در خود جای داده ، علاوه بر این ، طراحان آن تصمیم گرفتند از میزهای سرامیکی استاندارد استفاده نکنند ، بنابراین جایگزین ان از رویه های چوبی روی میز ها استفاده شده که احساسی طبیعی و گرم را به کاربران القا میکند  همینطور دیوارها با نقاشی حیوانات و پرندگان تزئین شده اند که هنر را نیز به عنوان چاشنی تکمیلی به فضا افزوده است.
طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان
ویژگی منحصر به فرد رستوران این است پر از گیاهان طبیعی و درختان در فضای داخلی است که در کنار مبلمان چوبی با دیوارهای بتونی تزئین و تکمیل شده اند. به طور کلی ، ظاهر بصری همراه با صندلی های پارچه ای ، متریال چوب و تابلو های نئون بالای ورودی  و حفظ درختان تجربه ای فراموش نشدنی برای مخاطب ایجاد میکند  که میتواند تجربه ای جاذب برای تجربه دوباره و چندباره فضای کافه باشد.
طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان  طراحی داخلی و دکوراسیون کافه وگان  
تحریریه معماری آرل
منبع:آرک دیلی
 
تعداد بازدید : ۳۳۵
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
طراحی کافه بستنی فروشی و ماست یخ زده

طراحی کافه بستنی فروشی و ماست یخ زده

طراحی داخلی : رستوران نوستروس

طراحی داخلی : رستوران نوستروس

طراحی داخلی کافی شاپ به سبک التقاطی

طراحی داخلی کافی شاپ به سبک التقاطی

قسمت دوم: معرفی رستوران و کافی شاپ های برتر سال 2016

قسمت دوم: معرفی رستوران و کافی شاپ های برتر سال 2016

طراحی داخلی کافه ای مینیمال با رویکرد نزدیکی به طبیعت

طراحی داخلی کافه ای مینیمال با رویکرد نزدیکی به طبیعت

طراحی رستوران پرتغالی

طراحی رستوران پرتغالی

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir