۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : دوشنبه , ۱۳۹۵/۰۵/۱۱ ۰۹:۳۸
طراحی رستوران کاوالی
تحریریه معماری آرل
طراحی: ایتالو روتا
موقعیت: فلورانس- ایتالیا
سال: 2008
تنها چیزی که می توان در رابطه با این ساختمان قرن پانزدهم میلادی گفت القای سبک حال، گذشته و آینده است. تلفیق نوآورانه با مرمت و بازسازی در راستای خلق هیجان، همان چیزی که روبرتو کاوالی طراح مد ایتالیایی در نخستین تجربه اش در عرصه طراحی در پی آن بوده است.کاوالی، مبلغ 4 میلیون دلار برای مرمت و بازسازی و نیز تبدیل آن به مرکز گردهمایی مدرن اختصاص داد تا به عنوان مرکز تفزیحی و رستوران به اراِه خدمات بپردازد. اولین مانعی که طراح این پروژه در پیش روی خود می دید، قوانین سخت گیرانه کشور ایتالیا در حفظ آثار هنری ملی بود که بر عدم اعمال تغییر در ساختمان اولیه تاکید می کند.تمام المان های دکوراسیون داخلی به نحوی اجرا شده اند که خللی در ساختار این ساختمان وارد نکنند.
طراحی رستوران کاوالی
طراحی رستوران کاوالی

تحریریه معماری آرل
منبع: مجله معماری داخلی
تعداد بازدید : ۳۲۰۲
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
رستوران به سبک دهه 70 میلادی

رستوران به سبک دهه 70 میلادی

طراحی رستوران، با الهام از تخم مرغ شکسته

طراحی رستوران، با الهام از تخم مرغ شکسته

طراحی داخلی خلاقانه کافی شاپ و رستوران

طراحی داخلی خلاقانه کافی شاپ و رستوران

بازسازی و تغییرکاربری کارخانه سرامیک به هتلی منحصر به فرد

بازسازی و تغییرکاربری کارخانه سرامیک به هتلی منحصر به فرد

طراحی کافی شاپی در 4 متر مربع

طراحی کافی شاپی در 4 متر مربع

معماری داخلی رستوران nejen bistro

معماری داخلی رستوران nejen bistro

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir