طراحی داخلی رستوران کاوالی

تحریریه معماری آرل
طراحی: ایتالو روتا
موقعیت: فلورانس- ایتالیا
سال: 2008
تنها چیزی که می توان در رابطه با این ساختمان قرن پانزدهم میلادی گفت القای سبک حال، گذشته و آینده است. تلفیق نوآورانه با مرمت و بازسازی در راستای خلق هیجان، همان چیزی که روبرتو کاوالی طراح مد ایتالیایی در نخستین تجربه اش در عرصه طراحی در پی آن بوده است.کاوالی، مبلغ 4 میلیون دلار برای مرمت و بازسازی و نیز تبدیل آن به مرکز گردهمایی مدرن اختصاص داد تا به عنوان مرکز تفزیحی و رستوران به اراِه خدمات بپردازد. اولین مانعی که طراح این پروژه در پیش روی خود می دید، قوانین سخت گیرانه کشور ایتالیا در حفظ آثار هنری ملی بود که بر عدم اعمال تغییر در ساختمان اولیه تاکید می کند.تمام المان های دکوراسیون داخلی به نحوی اجرا شده اند که خللی در ساختار این ساختمان وارد نکنند.



تحریریه معماری آرل
منبع: مجله معماری داخلی

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-4814.html