
۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶
مراسم نهایی جایزه معمار ۹۹ در مرکز همایشهای هتل قلب تهران برگزار شد. سوپرپایپ از این جایزه مستقل برای را ارتقای ساخت و ساز پایدار حمایت کرد و به روال سالهای گذشته با پخش زنده و مستقیم مراسم، این رویداد مهم را در معرض دید علاقمندان بسیاری که در سراسر ایران و جهان اشتیاق حضور در آن را دارند، قرار داد. در این دوره از جایزه معمار از میان ۴۹ پروژه راهیافته به مرحله نیمهنهایی، ۲۳ پروژه به فینال راه یافتند و از میان آنها ۱۲ پروژه به عنوان برنده توسط داوران انتخاب شدند. در نهایت برندههای نهایی جایزه معمار ۹۹ به شرح زیر معرفی شدند در ادامه با آرل همراه باشید...
سه معمار، صاحبان یک شرکت طراحی معماری و شهرسازی، با حدود 20 سال سابقهی فعالیت، تصمیم به تجهیز ساختمانی جدید به عنوان ساختمان دفتر مرکزی خود گرفتند. به این منظور ساختمانی قدیمی انتخاب و به طراحان معرفی شد، یک ساختمان سهطبقه و حدود پنجاهساله. بخشهايي از ساختمان اصلي، مقاومسازي شدند و اين ايده شكل گرفت كه اجزايي از تنِ آجري ساختمان قديمي، اصيل و دستنخورده، بازنموده و در سازشي نامنتظَر، با مصالح روزآمد همنشين شوند.
جایزه معمار 97 : داوری مسابقه جایزه معمار در 7 و 8 مهرماه سال 97 برگزار شد، و در 12 مهر ماه نتایج و مراسم اهدا جوایز برگزار گردید که نتایج در چهار بخش مسکونی، آپارتمانی، بازسازی و عمومی مورد بررسی قرار گرفته اند. همراه آرل باشید، تا با برندگان و آثار برتر معماری معاصر ایران در سال 97 آشنا شوید.
در جایزه معمار هر ساله داوران ایرانی و بین المللی، خلاقیت و نحوه به کارگیری فضا در خدمت کاربری را مورد بررسی قرار می دهد و موجب شکوفایی مفهوم معماری ایرانی می شود. داوران هجدهمین دوره رقابت معماری، مهرداد ایروانیان، رضا علی آبادی، زدِنیک فرانِک، محمدرضا قدوسی، شامیل محمدزاده می باشند.
نام پروژه : کوشک نمکی
طراح : حمید رضا مظفری بیدگلی / گروه طراحی سایبان سازه کاشان
محل اجرا: آران و بیدگل، دریاچه نمک بیست کیلومتری بعد از معدن نمک
کارفرما: جناب آقای حاجی احمد احمدی بیدگلی
طراحی : حمید رضا مظفری بیدگلی
اجرا: مهندس حمید رضا مظفری بیدگلی، مهندس محسن دیاری بیدگلی، آقای محسن کمال آرانی
نظارت: مهندس محسن دیاری، مهندس حمید رضا مظفری
سازه و مطالعات : محسن دیاری بیدگلی، حمید رضا مظفری بیدگلی، فرزانه صباغیان بیدگلی
جوایز : رتبه دوم، بخش عمومی جایزه معمار
عکس: استودیو دید
پروژه ویلای درچه در باغی در جلال آباد درچه اصفهان واقع شده است. زیر بنای پروژه 143 مترمربع در یک طبقه است. ساختمان برای استفاده خانواده مهندس مانی طراحی شده که البته اغلب به صورت دسته جمعی و مقطعی از ویلا استفاده خواهند کرد. ایده های اصلی طراحی ایجاد فضای یکپارچه قابل توسعه به فضای نیمه باز برای مهمانی های خانوادگی بوده است. ایده اصلی ساخت پروژه با توجه به بستر طراحی استفاده از فناوری و مصالح ساده، بومی و در دسترس برای ساخت و استفاده حداکثری از سامانه های غیرفعال(passive) انرژی و حفظ آن بوده است. گشایش فضایی و ایجاد فضای نیمه باز، ایجاد حداکثر دید به باغ و حذف گشودگی های غیر ضروری برای بهینه سازی انرژی و همچنین سایه اندازی بر روی سطوح شفاف جزء سیاست های طراحی پروژه محسوب می گردد.
تحریریه معماری آرل
در پایان مهلت تحویل مدارك مرحله اول جایزه معمار 97، 298 پروژه برای شركت در رقابت تحویل داده شد. داوران جایزه معمار در روزهای 10 و 11 شهریور بررسی مدارك را در چهار گروه مجزا، بازسازی، عمومی، مسكونی آپارتمانی و مسكونی تكواحدی به انجام رساندند و راهیافتگان به مرحله نیمهنهایی (130 پروژه) را مشخص کردند. در ادامه اسامی پروژه های راه یافته به مرحله بعد برای شما آورده شده است.