نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : شنبه , ۱۳۹۶/۰۳/۰۶ ۰۹:۵۶
تحریریه معماری آرل
طراحی: بهار دربانی با همکاری پوریا عراقیموقعیت: خیابان ولیعصر جنب پل همت
اجرا: 1396
مصاحبه با خانم مهندس بهار دربانی:
این ساختمان در ابتدا دو طبقه مجزا با کابری های متفاوت بوده است. در گذشته طبقه اول نانوایی فانتزی و طبقه دوم رستوران، سفره خانه کافه بوده است. نمای ساختمان کامپوزیت قرمز بوده که کافرما آنرا چوب کرده لذا به منظور هماهنگی با طبقه ی دوم از همان متریال (چوب) برای طبقه اول نیز استفاده کردیم. در ادامه ما سعی کردیم از متریال آجر دیوار کناری نیز با همان ترتیب روی کف ورودی استفاده کنیم که چند دلیل داشت: اول اینکه آجر متریال مناسبی در تهران است و دوم اینکه در فصول گرم بتوانند آبپاشی کنند تا هوای خنک فراهم شود.باید توجه داشت که مشتری های اینجا از شلوغی و ازدحام خیابان ولیعصر وارد فضا می شوند به همین دلیل سعی کردیم نمای ساختمان را به صورت ساده تر تا جای ممکن خلوت طراحی کنیم تا در مرحله اول نوعی آرامش را به مشتریان القا کند. در ادامه علاوه بر تامین آرامش، به سلیقه های مشتریان توجه شده که بدین منظور بخشی از طبقه اول به صورت مدرن و بخشی دیگر به صورت کمی کلاسیک طراحی شده است.
گفتنی است که ارتباط داخلی هم به طبقه بالا وجود نداشت و پله های دوبلکس را به فضا اضافه کردیم و تغییراتی در طبقه بالا اعم از جابجایی آشپزخانه و کانتر صورت گرفت.
لازم به ذکر است که در هنگام طراحی یک سری بار مرده از ساختمان حذف شد که مربوط به ستون هایی می شد که در حقیقت ستون نبودند و المان های عمودی بودند که البته باری را هم تحمل نمی کردند و وزن زیادی را به ساختمان تحمیل کرده بودند و در نهایت حذف شدند.
در ادامه بیان می کند: اسم کافه سُل بود و خیلی المان های موسیقایی نداشت بخاطر همین سقف طبقه اول را به صورت موج صوتی طراحی کردیم و روشنایی هایی روی آن در نظر گرفتیم تا خود را بهتر نمایش دهد.
طبقه اول
طبقه دوم
تحریریه معماری آرلگزارش و عکاسی: الهه کاشی
منبع: Arel
مطالب مشابه
X
همراه معماری آرل باشید