1. نمایشگاه رنگ ها و رازها
نگارخانه آتشزاد
هنرمندان: بابک ابراهیمی
...نورها و سایه ها همدیگر را به آغوش میکشند،
رنگ ها و رازها در هم می روند ،
و جایی که مرز خیال و واقعیت ناپیدا است ، تصویر شکل می گیرد :
لحظه ی برگزیده ؛ لحظه ای که از میان هزاران لحظه ی سرگردان ، برگزیده می شود و در چارچوب عکسی خاص ، به تماشای شما می نشیند .
پس بگذارید تصویرهای من به چشم های شما خیره شوند ،
در شما زندگی کنند ،
و این گونه به لحظه های مشترک برسیم ؛ چرا که عکس ها ، در واقع ، فرصتی برای با هم بودن اند ، با هم دیدن، با هم حس کردن .
و راهی به سوی دریایی بیکران اند ، یا آسمانی آمیخته با دکلی تنها .
فرقی نمیکند ! فقط با هم بودن است که در اینجا مهیا است ...
همچنین سپاس می گذارم عزیزانی را همچون :
نیما هاشمیان برای القای انگیزه هایش ،
گیلدا بریمانی برای تشویق هایش ،
سارا سلیمی برای هماهنگی هایش ،
آرش نصرت اللهی برای کلماتش ،
مصطفی خمسه برای رهنمودهایش ،
یاسر دلباز برای مهارت هایش ،
و در آخر ، کاوه اسفندیاری برای تمامی کوشش ها و .......
که در ساختن این " با هم بودن " با من بودند.
2. نمایشگاه استراق سمع و بصر
گالری شیرین
به همراه نوشتههایی از سیروس سعدوندیان
3. نمایشگاه عکس های مشروطه
دنیای عکسها میخواهد آنچه را زیسته و تجربه شده است، در چارچوب عکس به نمایش بگذارد. عکس چارچوبی از زمان است که واقعیتِ گذشته را به حال تبدیل میکند. آنچه عکس در پیآنست، بازنمایی زمان است و حاصلِ زمان، چیزی جز تجربهی زیست-تاریخی نیست. نگاه به گذشتهی از بین رفته و سپری شده بهسان واقعیت تاریخی، در چارچوب عکس امکانپذیر است. محتوای هر عکس، تاریخ است. عکسها، همچون یک سند تاریخی، تصاویری از رخدادها را به ما عرضه میکنند که از میان رفتهاند اما به مدد تلاش عکاس قابلیت کشف مجدد را در گذر زمان به دست آوردهاند. لذت کشفی که بسیاری از وقایع تاریخی قبل از اختراع دوربین توفیق آن را نداشتهاند.
جنبش مشروطهی ایران برای نخستین بار به تکثیر ابژههایی پرداخت که در تاریخنگاری رسمی، نادیده انگاشته میشدند. خیزش عمومی و سراسری مردم ایران در جنبش مشروطه برای نخستین بار هنر درباری و تشریفاتی عکاسی را به متن جامعه آورد. مجموعهی کنونی روایتگر یکی از اضطراریترین لحظههای تاریخ معاصر ایران است. عکسهای این مجموعه در کنار بازنمایی ساختمانهای مخروبهی پس از نبرد مشروطهخواهان با سلطنتطلبان، به ثبت چهرهی افرادی نظیر ستارخان، باقرخان، مجاهدین تبریزی و قفقاری میپردازد. عکسهایی که مشروطهخواهان لباسهای خوبشان را پوشیده، قطار فشنگهایشان را بسته و دو طرف ستارخان و باقرخان به تعداد مساوی و متقارن نشسته یا منظم ایستادهاند. اکنون در یکصد و دهمین سالگرد انقلاب مشروطه، عکسها همچون یک سند تاریخی شاید به این پرسش پاسخ دهندکه: آیا میتوان از خلال تصاویر، تفسیر تازهای از مشروطه به دست داد؟
4. نمایشگاه هفت گذر
گالری تم
در این نمایشگاه آثاری از (به ترتیب حروف الفبا) كورش اديم ، مهرداد افسري، نادر داودي، ابراهيم صافي، كيارنگ علايي، ساعد نيك ذات و مهدي وثوق نيا به نمایش در خواهد آمد. رویکرد "هفت گذر" مستند و آرت فتوگرافی بوده و نمایشگاه گردان آن آرش کریمی می باشد. در این نمایشگاه هنرمندان بالغ بر 50 اثر با قطع 24 در 30 بصورت رنگی و سیاه سفید ارائه نمودند. گالری تِم همه روزه بجز شنبه ها از ساعت 16 تا 20 و تا هفتم مرداد پذیرای علاقه مندان می باشد. این گالری در خیابان كريم خان، ابتداي نجات الهی (ويلاي شمالي)، كوچه زبرجد، پلاك ١٠ واقع شده است و مدیر مسئول آن علی قلمسیاه می باشد.
تحریریه معماری آرل
گردآورنده: الهه کاشی
منابع: galleryinfo
tiwall
مطالب مشابه
همراه معماری آرل باشید