۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
کلینیک طب سنتی چینی در محدوده ی تجاری Chunxi Road واقع شده و طراحی آن نمایانگر زندگی های متنوع و شاداب است. با توجه به زندگی های مدرن مردم، گروه معماری Fan Art & Design تعادلی عالی بین بعد تجاری و هنری درمانگاه برقرار کرده و فضایی بی نظیر با محوریت طب سنتی را خلق کرده است که گنجی به جا مانده از فرهنگ چینی می باشد.
زمینه فرهنگی طب سنتی، محور اصلی طراحی کلینیک است. هماهنگی با قوانین طبیعت و ادامه دادن میراث گذشتگان به خوبی در طراحی داخلی این درمانگاه ترکیب شده اند، جایی که مردم و داروهای گیاهی بازیگران اصلی آن هستند.
تحریریه معماری آرل
پروژه ساختمان آکادمی هنر یکی از فرصت ها برای بازگرداندن این منطقه به شکوه سابق خود است. در این پروژه، علاوه بر ایجاد یک جسم جدید، یکی از مشکلات اصلی ما در حفظ تهویه فضا و فضای سبز طبیعی در شهر می باشد. بنابراین، ساختمان ما یک جسم مستقل نیست، اما جسمی محاط شده توسط طبیعت است، تا اینکه خودش چشم انداز باشد. ما نه تنها میخواهیم از داخل ساختمان استفاده کنیم بلکه تمام سطوح آن را نیز نیاز داریم.
این شهر مکان های معمولی ساکنین برای استراحت و پیاده روی را از دست نمی دهد.
تحریریه معماری آرل

فضای داخلی مینیمالیستی عجیب و غریب این آپارتمان 135 مترمربعی دارای طرحی تیره رنگ است که توسط استودیویZOOI  Interior طراحی شده است. (این خانه در kiev قرار دارد)
این طراحی برای یک تاجر آمریکایی متولد آلمان می باشد که مایل به نمایش نقاط مثبت خانه تاریخی خود بود. بعد از در نظرگرفتن گزینه های طراحی پلان مجدد، مالک آپارتمان با مشاوره طراحان Maxim Doschinsky و PaveloVoytov تصمیم گرفت که آشپزخانه ،اتاق نشیمن و راهرو درفضای زندگی در یک فضای پلان باز را ، با آشپزخانه  جدیدی که تنها بخش کوچکی از این مسیر است، ترکیب کند. همچنین یک تخت دونفره، اتاق مهمان،حمام و اتاق دوش قرار گرفته است.

تحریریه معماری آرل

ویلا وسیع نیست اما محدوده که در طول روز استفاده می شود، زون روزانه، نسبتاً جادار است و پنج متر ارتفاع دارد. دیوار بتنی در نشیمن روزانه پله ها را حمل می کند.
ساختمان به شیوه ای طراحی شده است که جذب و اتلاف انرژی بهینه گردد بنابراین تکنولوژی ساخت و هماهنگی فرم و شکل معماری با طبیعت همزمان در پایداری این خانه موثرند.
شبیه سازی موقعیت­ های خورشید در طول سال، امکان آرایش­ های مختلف در خانه و پارتیشن شیشه­ ای را برای جذب بهینه حرارت در زمستان و کاهش آن در تابستان فراهم می­ کند.  برای کاهش اتلاف حرارت در این خانه از تکنولوژی ایزودوم استفاده شده ­است.

تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی این رستوران دریایی در سواحل شرقی دریای چین و با الهام از اقیانوس کنار شهر طراحی و اجرا شده است. رستوران Shunfenglou یک رستوران غذاهای دریایی و بومی شناخته شده قدیمی در این منطقه است که به مناسبت سی و پنجمین سالگرد تأسیس این رستوران ، صاحبان رستوران با  نوآوری جسورانه ای به طراحی مجدد رستوران پرداختند در ادامه با توضیحات بیشتر با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
معماری آپارتمان آجری ویتنام با فلسفه خلق مکانی همراستا با ساختار محیط های طبیعی شکل گرفته است که به صورت مصنوعی ساخته شده اند. سازه پیشنهادی این بنا یادآور طرح یک غار است. سازه کلی این بنا با استفاده از دو لایه دیوار آجری که با هم تقاطع دارند ساخته و احاطه شده است و بعلاوه از ساختاری سبز از گیاهان و سبزیجات بهره می برد. آجر به واسطه روش ساخت دستی ساده آن، متریال آشنایی در مناطق روستایی ویتنام بوده و استفاده از آن به شدت در این منطقه رواج داشته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
بر کسی چشم پوشی نشده که معماری طی سال های گذشته، فلَش بَکی به تکینک های ساخت در گذشته داشته است. این را می توان در پروسه ساخت و ساز پروژه های جدید در کشورهای مختلف مشاهده کرد. حتی سال گذشته در مسابقه جایزه معمار 97، پروژه سرپناه اردوگاه بردسیر را داشتیم که در بخش برندگان گروه مسکونی تک واحدی رتبه اول را کسب نمود. شرکت معماری NUDES در تازه ترین پروژه جالب توجه خود، جزئیاتی از طراحی یک مدرسه مقطع راهنمایی را منتشر نمود برای ساخت در کشور مالاوی در نظر گرفته شده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل

دفتر طراحی Partners by Design با کمپانی Arktura، در طراحی پروژه دفتر جدید 62000 فوت مربعی Mead Johnson Nutrition در آمریکای شمالی و در شیکاگو همکاری کرده اند تا یک سقف ارگانیک آکوستیک سفارشی بسازند. طرح این سقف کمک می کند فضای بیرون به داخل بنا آورده شده و زیبایی طبیعی با عملکرد تلفیق بشود. این رویکرد کیفیت فضا را بهبود بخشیده در عین حال که بنا کماکان بیانی شاخص نسبت به محیط اطراف خود دارد. بعلاوه این طرح گویای ارزش های این برند و کمپانی می باشد. طرح این بنا ملهم از اثر آب است. چرا که اینگونه بنا به نوعی موقعیت خود را در پایین رودخانه شیکاگو و در جایی که سه شاخه این رود به هم می رسند انعکاس می دهد.

تحریریه معماری آرل

این بنا که در اصل به عنوان خانه ای برای دوران بازنشستگی صاحب آن طراحی شده است، همزمان به عنوان یک فضای اقامتی در منطقه تفریحی CocoNutNoom عمل می کند که خانواده صاحبخانه، دوستان او و مهمانانش می توانند توقفی کوتاه در آن داشته و اوقات خوشی را سپری کنند. ساختمان شامل یک اتاق خواب مستر با سرویس، یک اتاق مهمان، یک سرویس مهمان و یک آشپزخانه برای آشپزی های خانوادگی است. سالن اصلی این بنا به عنوان یک فضای چندمنظوره انعطاف پذیر عمل می کند. از این فضا می توان به عنوان نشیمن یا به عنوان محلی برای جشن ها، به عنوان یک کافه یا به عنوان سالن یوگا استفاده کرد. تراس طبقه بالا به گونه ای طراحی شده تا دیدی پانورامیک از درختان نارگیل اطراف، دریا و جزیره Samui و کوه ها به دست دهد.

تحریریه معماری آرل
بازسازی خانه ای ساخته شده در سال 1959 توسط گروه معماری SHED در شهر سیاتل مطابق با اصول معماری مدرن انجام شده است.در طول سالیان متمادی این خانه با تغییرات زیادی رو به رو شده است که می توان از نمای قسمت آن به این نتیجه رسید.گروه طراحی و معماری SHED هدفی مبنی بر حذف لایه های مختلف و بازگرداندن خانه به هویت و شخصیت اولیه خود با رویکرد حفظ انسجام داشته اند.با استفاده از محوطه سازی،پله های بتنی و دودکش سنگی فضای بیرونی خانه بازسازی شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
روزانا مونتیال به همراه وارنر سوبِک، ارسن گورسل، عمار خموش و جورج لوبوس جایزه جهانی معماری پایدار را کسب نمودند. این جایزه اولین بار در سال 2006 توسط جانا ردوین بنیان گذاری شده و هر سال 5 معمار را که در زمینه معماری پایدار به فعالیت پرداخته اند را معرفی می کند. این جایزه رویکردی نوآورانه جهت مشارکت برای پاسخگویی به نیازهای جوامع امروز همچون: اقتصاد و توسعه ساخت و ساز می باشد تا پایداری را به عنوان مترادف بخش از عدالت اجتماعی و شهری نشان دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

پلازا پارک "Chaoyang"، با داشتن موقعیت و عملکردی، مشابه "سنترال پارک منهتن" در آمریکا، بر خلاف بناهای جعبه ای مانند که تنها فضای پارک و محیط شهری را از هم جدا می کنند، درحقیقت موجب گسترش طبیعت اطراف شده است. ساخت این مجموعه تجاری، موجب توسعه فضای پارک به داخل شهر شده است و خط آسمان مصنوعی خشن این منطقه تجاری در مرکز شهر را نرم تر می کند. فرم این بنا با الهام از منظره یک لنداسکیپ در دوردست طراحی شده که رویکردی کلاسیک در معماری باغ های چینی بوده است یعنی رویکردی که به تلفیق طبعیت و معماری در هم می انجامد.

تحریریه معماری آرل
پروژه طراحی داخلی خانه مسکونی تورنتو یک مداخله دگرگون شونده بود که شامل نوسازی کامل طبقه اول تا سوم، به همراه سازماندهی مجدد در پلان می باشد. برنامه فیزیکی و عرصه بندی پلان با تمرکز بر ارائه فضاهای خصوصی و نیازهای یک خانواده جوان بود. ضربان شاعرانه پروژه در طبقه دوم واقع شده، که اتاق با حمام تلفیق شده و ساکنین در تابستان به عظمت فراوان درختان و پارک مجاور ساختمان پی می برند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۱۲۲ رکورد - در ۱۰ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir