۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : شنبه , ۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۰۱:۲۶



طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی



معمار: Comenzind evolution + Henry J.lyons
موقعیت بنا: دوبلین.ایرلند
زیربنا: 47000sqm

طراحی داخلی دانشکده گوگل

گوگل در ایرلند ساختمانی جدید با عنوان پردیس (camous) بازگشایی نموده است:
چهار ساختمانی که در قسمت تاریخی داکلند در قلب دوبلین واقع شده است به همراه 47000 متر مربع فضای خالص اداری و دفاتر که این مکان را به یک فضای فوق العاده برای: فروش،تیم های بازاریابی،امور مهندسی و ... که از 65 کشور دنیا در آن فعالیت میکنند و به 45 زبان مختلف صحبت میکنند.

طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی


نقشه های اصلی توسط استودیوی معماری واقع در سوئیس comenzind evolution در همکاری با شرکت معماری Henry j.lyons به دپارتمان مرکزی گوگل ارائه شده ،با هدف مرکز فروش و بازاریابی امور مالی در اروپا،خاور میانه و آفریقا طراحی شده است(EMEA). بلندترین ساختمان این مجموعه از این چهار ساختمان که به تازگی ساخته شده، ساختمان 14 طبقه اسناد گوگل میباشد که بلند ترین ساختمان تجاری در دوبلین میباشد. دو ساختمان دیگر با نام های Gaswork house و Gordon House به عنوان خانه برای گوگل مورد استفاده قرار میگیرند.ساختمان چهارم بر روی کانال one به تازگی ساخته شده است.

طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی


برای نقشه های اصلی،طراح می بایست یک راه حل هوشمندانه برای به وجود آوردن یک غیرممکن برای خلق و تعامل دانشگاه در یک محیط شلوغ،درون یک شهرک درونی را به وجود آورد. جدا از فضای اداری نوآورانه طرح جامع مورد نیاز این سازمان از توابعی مثل:5 رستوران،42 آشپزخانه کوچک،مراکز ارتباطی،اتاق بازی،مرکز تناسب اندام،استخر،مناطق سلامتی،کنفرانس،آموزش و توسعه مرکز،و بیش از 400 اتاق نشست رسمی و غیره طراحی شده است.

طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی


همه این توابع اضافی از جوامع فلسفی گوگل برگرفته شده و این ساختمان را برای ساختن یک محیط کار سالم و تعامل و ارتباط گوگل با محیط عمومی را برقرار می سازد. در واقع مطالعات تجربی نشان می دهد تعامل و ارتباط بین محیط کار و عموم،ارتباط مستقیم با خلاقیت و نوآوری را دارا میباشد.

طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی


در این مکان توابع با یک تعادل بین طبقات و ساختمان به منظور دستیابی به اهداف مهم چیده شده است.علاوه بر این یک پل ارتباطی برای اتصال به ساختمان های Google Docks,Gaswork House & Gordon House طراحی شده که جهت ارتباط بین این ساختمان ها و تشویق یبن عموم برای ارتباط با این ساختمان ها میباشد.

طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی

طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی

طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی

طراحی داخلی دانشکده گوگل،طراحی داخلی


تعداد بازدید : ۵۵۰۵
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
پروژه های معماری شرکت آرل - صفحه دوم

پروژه های معماری شرکت آرل - صفحه دوم

طراحی داخلی دفتر بانکداری شرکتی بانک ملت

طراحی داخلی دفتر بانکداری شرکتی بانک ملت

معماری داخلی و طراحی لابی و ورودی برای یک دفتر مرکزی

معماری داخلی و طراحی لابی و ورودی برای یک دفتر مرکزی

طراحی داخلی دفتر اداری شرکت توییتر در سانفرانسیسکو

طراحی داخلی دفتر اداری شرکت توییتر در سانفرانسیسکو

معماری سفارتخانه به سبک مریخ

معماری سفارتخانه به سبک مریخ

طراحی داخلی یک واحد اداری برای مجتمع مسکونی

طراحی داخلی یک واحد اداری برای مجتمع مسکونی

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir