نویسنده: مریم اصلانی
از آنجایی که محل قرارگیری این ورزشگاه در نزدیکی جنگل بوده، سعی شده تا تعداد بیشتری درخت در مجاورت آن باقی بمانند. این ورزشگاه همچنین دارای 620 جایگاه برای مهمانان ویژه، 100 جایگاه مناسب گزارشگران خبری و مطبوعاتی و پارکینگی با ظرفیت 800 خودرو است.
این ورزشگاه در حاشیهی شهر و در نزدیکی جنگل واقع شده است.
کلیت نمای بیرونی این سازه از قابی فلزی از جنس آلومینیوم شکل گرفته که دارای حفرههایی حباب مانند است، حفرههایی که در اصل پنجرههای این ورزشگاه را شکل میدهند.
این قاب فلزی همچنین تا نزدیکی زمین امتداد یافته و ورودیهایی این ورزشگاه را در برگرفته است.
شکل ویژهی این ورزشگاه زمینه ساز ورود هر چه بیشتر نور طبیعی شده و روشنایی فضای داخلی این سازه را به بهترین شکل ممکن تأمین نموده است.
نمایی از فضای داخلی این سازه، ظرفیت این استادیوم 13.000 نفر است.
شب هنگام، به لطف نورپردازی ویژه و همچنین این قاب آلومینیومی حفرهدار، فضای داخلی این سازه، به زیبایی هر چه تمامتر خودنمایی میکند.
مصالح به کار رفته در ساخت این سازه شامل بتن، داربست فولادی و قاب آلومینیومی است. پروژه ساخت این بنا در سال 2010 آغاز شده و عملیات احداث آن در سال 2014 به اتمام رسید.
شکل مدور و خاص این سازه همچنین در بهینه سازی و تقویت صدای تشویق تماشاگران و بالا بردن سطح شور و هیجان بازی نقشی مهم ایفا میکند. فضایی به وسعت 3.000 فوت مربع در اطراف این سازه و برای رفت و آمد تماشاگران و عموم در نظر گرفته شده است. همچنین برای راحتی هر چه بیشتر تماشاگران، مسیرهای متعددی برای عبور و مرور به پارکینگ این استادیوم که رو به سمت جنگل گسترده شده، تعبیه شده است.
تحریریه معماری آرل
نویسنده: مریم اصلانی
منبع: زومیت، INHABITAT
مطالب مشابه
همراه معماری آرل باشید