۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

مترجم: الهه کاشی
بهتر است بدانید بیش از نیمی از مشتریان که وارد رستوران می شوند بر اساس طراحی داخلی و دیزاین رستوران، قیمت ها و سرویس دهی آن را ارزش گذاری می کنند، لذا پرداختن به طراحی و دکوراسیون داخلی رستوران ها و فست فودها، با طرح ها و ایده های شگفت انگیز یکی از ضرورت های طراحی به شمار می رود به طوری که با خلق فضاهای متفاوت همراه باشد. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
توماس الکساندر Heatherwick، با هدف ایجاد نقطه عطف عمومی در نیویورک، از طرح جذاب خود رونمایی کرد که در واقع این فضای عمومی با 16 طبقه، دارای 154 ردیف پله و 2500 واحد پله می باشد. همانطور که در تصاویر پیداست، نوعی بازی، هیجان و تعامل فیزیکی در فضا برقرار شده که پذیرای بسیاری از بازدیدکنندگان و شهروندان نیویورک خواهد بود. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Design Equilibrium
موقعیت بنا: چندی گار، هند
متراژ بنا: 281 فوت مربع
سال اتمام پروژه: 2016
وقتی صحبت از یک فست فود به میان می آید، مکانی غیر رسمی و راحت با تمام امکانات موجود در ذهن ما شکل میگیرد. بخصوص فضایی که دارای عرصه های ساده، زیبا و گیرا باشد تا علاوه بر گذراندن وقت برای خوردن یک وعده غذا، تجربه ای جالب و دوست داشتنی از یک فست فود مخصوص غذاهای گیاهی در اختیار ما قرار دهد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
معماری: Bar Orian Architects
موقعیت: Be'er Sheva, Israel
سال: 2016
پل عابر پیاده فوق با هدف اتصال مناسب بین پارک و ایستگاه قطار طراحی شده و از سبک معماری های-تک تبعیت می کند. در واقع، این سبک از معماری ترکیبی از  عناصر پیشرفته تکنولوژی و صنعت است که به صورت سیمای تازه ای از مدرنیسم ظاهر می شود. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
معماری: محمدرضا نیکبخت
سال: 1391
مسجد جامع سمنان در مرکز بافت تاریخی شهر سمنان و در کنار مجموعه ی بازار قرار دارد. این بنا مجموعه ای است شامل مناره، ایوان، چند شبستان، صحن و وضوخانه است.
در این مجموعه آثاری از معماری پیش از اسلام تا دوره ی قاجاری وجود دارد. مناره قدیمی ترین بخشِ موجود مجموعه است که در نیمه ی نخست قرن پنجم و همزمان با اوج مناره سازی در ایران ساخته شده است. شبستان ها به دوره های سلجوقی و تیموری تعلق دارند. ایوان رفیع صحن که از نظر نسبت ارتفاع به طول صحن، از ویژگی های استثنائی این بنا است نیز در قرن نهم و دوره ی شاهرخِ تیموری ساخته شده است. در دوره ی صفوی مرمت هایی در مجموعه انجام شده و در دوره ی قاجار بخش هایی شامل الحاقات بام و وضوخانه به بنا افزوده شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
گاه می توان در طراحی داخلی رستوران ها از عناصر ساده و شاید هم دور ریز، به نحو احسن استفاده نمود، ما در این مطلب قصد داریم شما را با یک نمونه ایده و طراحی خلاقانه رستورانی در شانگهای چین آشنا می نماییم. عنصر شاخص و بارزی که چشم بیننده را در بدو ورود به این فضا جلب می نماید، طراحی روشنایی و استفاده از جعبه های چوب به عنوان سایه انداز می باشد. به طوری که داخل این جعبه ها با رنگ های متفاوتی رنگ آمیزی شده و جلوه نوری جذابی دارند. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
موقعیت: لواسان، تهران
معماری: امیر طالشی
طول پل:49 متر
تعریف این پروژه برای مدیریت شهری لواسان گام ابتدایی بود . تلاشی که نشان دهنده وظیفه معمار برای کمک به شهر می باشد ؛ شاید ایده آل نه اما یک گام به جلو است سازه هایی که چشمانمان به آنها عادت کرده است؛ جلوی آنرا هم نمی شود گرفت؛ به یک عنصر شهری تبدیل شده اند . آنها را با بنرهای تبلیغاتی گم و برای مدتی هم کارهای هنری  روی آنها نصب می کنیم مانند افزایش و کاهش قیمت گوجه فرنگی .می دانیم که تغییر در اینجا یکدفعه صورت نمی گیرد؛ آرام آرام.... طرحی که هزینه بالایی نداشته باشد،سازه اصلی را تغییر ندهد و قابلیت اجرا در جزئیات را  هم به صورت عام داشته و قابل تکثیر  باشد. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل 
این چاه پله ای زیرزمینی برای جمع آوری آب باران در جوداپور، شهر کم آب واقع در حاشیه صحرای تار هندوستان، از ماسه سنگ موجود در محل ساخته شده و می تواند حدود 17.5 میلیون لیتر اب باران را ذخیره کند. در کل چرخه حفر تا ساخت و ساز، میزان انتشار گاز کربن آن بسیار ناچیز بوده است. در ادمه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
کافی شاپ و رستوران ها باید به گونه ای طراحی شوند که کاملاً مشخص و مجزا به نظر آیند و نظر مشتریان را به خود جلب نمایند. چراکه، اولین نگاه مشتری به بخش هایی نظیر سردر، ظاهر ساختمان، دکور، طراحی میز و صندلی، نور پردازی، رنگ، کف سالن، دیوار و غیره خواهد بود. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: فائزه میرزائی
موقعیت: ویتنام
معماری: Tran Ba Tiep
سال: 2016
مساحت: 700 متر مربع
طراحی داخلی این رستوران که توسط گروه معماری Tran Ba Tiep در ویتنام انجام پذیرفته است، نمونه ای بی نظیر از استحکام و زیبایی چوب بامبو در ساخت سازه های چوبی را به نمایش گذاشته است. طراحان این پروژه از نوعی بامبو ساده که اصطلاحاً بامبو آهنی نامیده می شود استفاده  کرده اند همچنین پشت بام و سقف سازه با استفاده از برگ های سبک وزن قرار گرفته بر روی قابی از بامبو پوشیده شده است. با ما در ادامه همراه باشید. 
مترجم: الهه کاشی
معماری: OPA Open Platform for Architecture
سال: 2016
گروه معماری OPA از طرح کلیسایی در دل صخره رونمایی کردند که فرم آن از صلیب الهام گرفته شده است و در تاریکی شب به عنوان فانوس دریایی نمایان می شود. در واقع، شکل صلیب به داخل ساختمان کشیده شده که بدین منظور فضای داخلی به سه بخش سازماندهی شده است و در طراحی داخلی آن از سبک مینیمالیست بهره گرفته شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
توجه به صنعت توریست در همه جای جهان بسیار پررنگ و پراهمیت است، لذا طراحان تمام تلاش خود را در زمینه ایجاد فضایی ناب برای همگان انجام می دهند. ما در این مطلب قصد داریم شما را با رستورانِ هتل Mar Adentro در مکزیک آشنا نماییم که توسط  Miguel Angel Aragones طراحی شده است. در واقع ایده اصلی طراحی این رستوران از لانه پرندگان گرفته شده و به صورت شناور اجرا شده است. در ادامه با آرل همراه باشید...
مترجم: الهه کاشی
این کافه و چایخانه در مزارع چای تایلند و روی تپه ها واقع شده است که ساختمان آن متشکل از 3 بخش می باشد و دارای دید 360 درجه به منظره ی مزرعه می باشد. در ادامه با آرل همراه باشید...
مجموع ۲۷۵ رکورد - در ۲۲ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir