۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
ساختمان باغ اوتیسم در حالی طراحی شد که خواسته های هیئت کارفرما از مشاور بسیار متنوع و گسترده بود. به گونه ای که طراحی یک ساختمان با عملکرد مشخص امکان پذیر نبود. همچنین این اطمینان وجود داشت که خواسته ها به صورت مداوم و به مرور زمان تغییر کند. بنابراین باید راهکاری جستجو می شد که بتواند انعطاف پذیری لازم را برای پاسخگویی به عملکرد های متفاوت در ساختمان باغ اوتیسم داشته باشد. همراه آرل باشید..

تحریریه معماری آرل
این هفته 16 پروژه معماری را برای شما معرفی کرده ایم که از سبک بروتالیست بهره برده اند و در زمین های سخت و ناهموار ساخته شده اند. این 16 پروزه نشان دهنده زیبایی و ظرافت معمارانه اجرای ساختمان در سایت های خشن و شرایط سخت است. با وجود اینکه معماری بروتالیست در سال های گذشته نادیده گرفته میشد، امروزه رنسانس معماری مدرن محسوب می شود که در برخی موارد با سبک های نوگرا تلفیق شده است. در ادامه می تواند 16 پروژه معماری به سبک معماری بروتالیست را مشاهده نمایید.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل

ساختمان اداری one-o-one در جردن تهران واقع شده است، دفتر معماری سهراب رفعت در سال 1392 بررسی و طراحی این ساختمان را آغاز کرد و در سال 1395 به پایان رساند، از ویژگی های طراحی ساختمان اداری می توان به انتقال نور طبیعی به داخلی ساختمان و کنترل حرارات خورشید اشاره کرد. طراحی نما ساختمان ترکیبی از سبک معماری مدرن و صنعتی طراحی و اجرا شده است. همراه آرل باشید..


تحریریه معماری آرل
همه‌ی دانشگاهیان و نظریه‌پردازان معماری از وضع امروز معماری ما می‌نالند؛ تا حدی که این ناله به صنف معماران فعال و دست‌اندرکار هم سرایت کرده است. مقصر کیست؟ کارفرمای بی‌سواد؟ معمار بی‌اخلاق؟ جامعه‌ی مصرفی؟ اقتصاد راکد؟ ...؟ چرا کمتر کسی دست اتهام را به سوی دانشگاه دراز می‌کند؟ آیا تاکنون از خود پرسیده‌اید که سهم دانشجو از ۴-۵ سال تحصیل در رشته‌ی معماری چه سطحی از مهارت است؟ نه! بگذارید سوالی ترسناک‌تر کنم: اگر فردا دانشکده‌های معماری تعطیل شوند چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آبی از آب تکان می‌خورد؟!! پس جایی از کار ایراد دارد.
تحریریه معماری
ویلای توتستان کردان با زیربنای ۴۰۰ مترمربع واقع در باغی ۲۸۰۰ مترمربعی در دهکده بانو صحرای منطقه کردان قرار دارد.
با کنار هم قرار دادن مسائل مختلفی مانند خواسته های کارفرما ، وضعیت زمین ، دید و منظر ، اقلیم و جغرافیای محل ، دسترسی های زمین، دخالت حداقلی به زمینه طرح و... به یک ایده اصلی در طراحی دست یافتیم که خط و خطوط اصلی ویلا را شکل داد.
توجه به دید و منظر دور دست و نیز خود زمینه و همینطور ایجاد ارتباط فیزیکی روان بین فضاهای درونی و بیرونی فرم پروژه با دو مکعب مستطیل شکل گرفت . مکعب زیرین علاوه بر ارتباط بصری قوی با زمینه جهت دهی شد و مکعب بالایی با چرخش نود درجه ای دید و منظر اطراف و دور دست را پوشش داد . این در حالی است که سعی شده با عدم ایجاد بازشو در سمت غربی و شرقی علاوه بر کنترل نور مزاحم، محرمیتی نیز در دو جبهه به دلیل وجود همسایگی ها داشته باشیم. همراه آرل باشید..
تحریریه معماری آرل
از آنجا که تمام واحدهای آپارتمان ارغوان متعلق به اعضای یک خانواده است، طراحی داخلی با استفاده از یک پلان فیزیکی به اجرا رسیده است. آپارتمان 4 طبقه ارغوان شامل 3 واحد 170 متر مجزا، یک واحد دوبلکس، یک سالن برای برگزاری جشن و مهمانی، انبار و امکانات خدماتی در طبقات منفی 1 ساختمان، به همراه سالن بدنسازی و استخر در طبقه منفی 2 می باشد. به دلیل اینکه این پروژه برای یک خانواده بود، طراحی روف گاردن بر روی بام جهت دورهمی اعضای خانه صورت گرفت.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
کتاب‌های تاریخ معماری را ورق بزنید؛ انگار معمار زن تا قبل از 1950 وجود خارجی نداشته است. ولی واقعیت خیلی دورتر از روایت‌هایی است که مورخان معماری برای ما گفته‌اند. همراه معماران شاخصی چون لوکوربوزیه، میس ون دررو، فرانک لوید رایت و لویی کان، همیشه همکاران مونثی نیز بوده‌اند که کارشان به همان اندازه خلاق و موثر بود، ولی سازمانِ اجتماعی مردانه به تاثیرات آنها توجهی نکرده است. اینجا در دو قسمت می‌خواهیم ده‌تا از مهم‌ترین زنان تاریخ معماری را معرفی کنیم:
تحریریه معماری آرل
در زمانه ای که گروه های معماری عمدتا به زیبایی رندرها و یا خارق العادگی فرم ها فکر می کنند، رائوم لابوآر (raumlabor) گروهی است که چیزهایی دم دستی مثل آهن حلبی یا نایلون بادکنک را به بازی گرفته و از دل آن ها زیبایی خلق کرده است. این گروه، معمار پیش پاافتاده هاست: مصالح ساده، فضاهای خاکستری و خوشباشی های روزمره را به کمال می رساند.
کمی از دنیای لوکس و ترگل ورگلی که دور گروه های معماری را گرفته فاصله بگیریم؛ امروز هروقت صحبت از گروه یا شرکتی معماری می شود آنچه اول به چشم و ذهن می آید رندرهای فوق العاده، نور، برق و متریال های رنگ روشن درخشان است. اما بگذارید به پشت این چهره هم نگاهی بیاندازیم. زیر این غشای درخشان گروه هایی فعالیت می کنند که دغدغه شان بیش از این رنگ و برق هاست. کسانی که به زیبایی چیزهای دم دستی فراموش شده و فضاهای «خاکستری» فکر می کنند. گروه هایی مثل «رائوم لابوآر ».
تحریریه معماری آرل
کوهستان یکی از مکان هایی است که هر معمار حداقل یک بار دوست دارد پروژه ای در آنجا طراحی کند. با این حال حتی اگر این محیط به واسطه شرایط اقلیمی و منظر برای شما جذاب باشد، نمی توان چالش های سخت و دست و پا گیر چنین محیطی را کتمان کرد. از جمله دور بودن از فضاهای جمعی، انزوای محیط و فاصله داشتن با مکان های خدماتی و امکانات رفاهی از چالش های دشوار ساخت و ساز در این گونه سایت ها می باشد. به همین علت ما 15 پروژه بی نظیر معماری را برای شما معرفی کردیم که در سایت های کوهستانی با شرایط استثنایی ساخته شدند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی و بازسازی رستوارن بازار در یکی از خیابان های صعب العبور پانزده خرداد تهران واقع شده است. برای رسیدن به ساختمان رستوارن می بایست از موانع و مسیرهای گوناگون با بافت آجری و نزئینات وناگون بگذریم. روند بازسازی در دو جنبه صورت گرفته است:
1.طراحی داخلی رستوارن با بودجه ای محدود و ارتباط بین فضای بیرون و داخل
2.بازسازی و نوسازی محوطه ساختمان
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی پروژه مسکونی کامیاران دوقطبی بودن فضای زندگی (که در واقع از خواسته های کارفرما بوده) پایه و اساس تجربی این پروژه در کردستان بوده است. چالش اساسی مردم شهرهای کوچک با صنعت کشاورزی، دوگانگی بین زندگی شهری و روستایی است. بسیاری از این افراد صاحب انواع شغل های خدماتی در شهر می باشند و به طور همزمان حرفه آبا و اجدادی خود را نیز دنبال می کنند. این افراد تمایل دارند از پیشرفت های مرتبط با زندگی شهری استفاده کرده، و در عین حال سبک و نوستالوژی زندگی در حومه شهر را تجربه کنند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی شهر تهران و شروع شکل گیری آن بر اساس نظریه های ویکتور گروئن و لویی کان می باشد. این دو معماری توسط دولت وقت ایران در اواسط و اواخر قرن بیستم استخدام شدند تا برنامه ای جامع برای طراحی مرکز شهر تهران در چهارچوب رشد و توسعه آینده پایتخت ارائه دهند. دیدگاه های گروئن و کان نسبت به کلان شهرهای خاور میانه، درک و فهم این دو معمار را نسبت به زندگی شهری، ساخت جوامع شهری و نقش نیروهای سیاسی-اجتماعی روشن ساخت. این مقاله به بررسی دیدگاه ها و نظریات دو معماری بزرگ در رابطه با  عوامل طراحی شهر تهران پرداخته است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی ویلای مکعب چوبی شهر ماکو در استان آذربایجان غربی، حرکتی در جهت افزایش پتانسیل گردشگری در منطقه گاجوت میباشد، مانند پروژه های مسکونی-تفریحی دیگری که اخیراً در این شهر به اجرا رسیده اند. "ویلای مکعب چوبی" ماکو یک ساختمان ساده با متریال سنگ سفید و چوب است که بدون هیچ گونه تزئینات و الحاقات ساختمانی طراحی شده و زینت بخش سایت سبز پروژه می باشد. ساخت و ساز این بنا درون گرایشی است؛ درونگرایی از دیدگاه ما در برابر فضاهای داخلی می آید، در حالی که برای بیننده خارجی زیبایی خود را پنهان می کند و از طریق یک پلتفرم از تماشاگر  دعوت می نماید تا به فضای داخلی ورود کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۱۵۱ رکورد - در ۱۲ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir