۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶



تحریریه معماری آرل
طراح چینی Ying-Hsuan Lee، اقدام به طراحی و ساخت درب های ضد زلزله ای نموده است که در هنگام زلزله، بصورت خودکار می شکند. این درب از یک فریم فلزی ساخته شده است که با یک علامت ضربدر شیشه ای از هم جدا شد اند. در هنگام وقوع زلزله، با فشار وارده بر چارچوب این درب، شیشه های میانی می شکنند و سبب فروپاشی در و باز شدن راه خواهند شد. برای مشاهده ی نحوه ی عملکرد این درب همراه آرل باشید.


هتل یاقوت (amethyst hotel) عنوان هتلی است که طرح آن توسط گروه معماری هلندی NL architects عرضه شده است. طرح این هتل از یاقوت گرفته شده است و یک فضای خالی در قلب نما وجود دارد. این فضای خالی ربا شیشه های به رنگ یاقوت پوشانیده شده است و توسطیک سازه خفظ می شوند و که پشت این فضای شیشه ای، اتاق های هتل قرار گرفته اند. این هتل در یک جزیزه ی ا اختصاصی در چین ساخته خواهد شد. با آرل همراه باشید.


تحریریه معماری آرل
در این پست، قصد معرفی یک وب سایت را داریم که کمک زیادی به معماران و طراحان خواهد کرد. البته شاید قبلا به این سایت سری زده باشید و با آن آشنا باشید اما برای کسانی که قبلا این وب سایت را ندیده اند، شاید جالب باشد که بدانید این وب سایت که یکی از سرویس های شرکت معروف AutoDesk است، به شما اجازه ی چیدمان و طراحی آنلاین فضا با استفاده از متریال های اماده را خواهد داد. این وب سایت سرویس های خود را بر روی سیستم عامل های اندروید و IOS نیز عرضه می نماید. با آرل همراه باشید.


تحریریه معماری آرل
طرح های گرافیکی بر روی دیوارهای ساختمان ها، توسط اسپری نقاشی می شوند. اما گروه معماری استرالیایی ITN Architects در یک حرکت ابتکاری و جالب، از یک گرافیست دعوت کرده است تا نقش های خود را نه بصورت نقاشی، بلکه بصورت واقعی بر روی دیوارهای ساختمانی در ملبورن هک کند. برای مشاهده ی تصاویر دقیق تر و بیشتر از طرح های نقض بسته بر روی این ساختمان، با آرل همراه باشید.


تحریریه معماری آرل
موزه ی دالاس در شرف تبدیل شدن به یک مرکز دائمی و عمومی آموزش و تحصیل در غرب شهر دالاس می باشد. طرح اولیه ی این موزه که توسط گروه معماری Omniplan Architects ارائه شده است، یک طرح ساده متشکل از یک سازه ی بتنی و فلزی می باشد. این موزه در تقاطع خط انتقال مترو دالاس و خیابان Houston قرار دارد. با آرل همراه باشید.
خانه چهل‌گره، ساختمانی مسکونی است که در یکی از مناطق متوسط تهران ساخته شده است. این ساختمان دارای ۵ طبقه و ۱۰ واحد مسکونی کوچک است که برای قشر تحصیل‌کرده، با درآمد متوسط و کم طراحی شده است. این طرح سعی دارد نشان دهد که معماری محصول مصالح گران‌قیمت و یا تکنولوژی پیشرفته ساختمانی نیست و اقشار مختلف جامعه، حتی با بودجه‌های اندک، می‌توانند از مزایای معماری فکرشده بهره‌مند شوند.


جام ملت‌های 2015آسیا برای ایران از دقایقی دیگر آغاز می‌شود. زمانی که داور سوت شروع بازی را به صدا درمی‌آورد، همه مردم ایران و فوتبال‌دوستان و ملی‌پوشان برای 90 دقیقه هم که شده تمام مشکلات و نابسامانی‌های فوتبال را فراموش خواهند کرد و بیش از 70 میلیون ایرانی یک روح در کالبد تیم ملی می‌شوند و برای موفقیتش دعا می‌کنند.


تحریریه معماری آرل
RoomScan برنامه ایست که پلان های دقیق را در عرض چند دقیقه در اختیار می گذارد. کار کردن با این برنامه بسیار ساده است چرا که بسیاری از اندازه گیری ها در این برنامه، بصورت اتوماتیک انجام می گیرد. دانلود این برنامه به تمامی کسانی که از آیفون و آیپد استفاده می کنند توصیه می شود. برای آشنایی بیشتر و دانلود رایگان این برنامه به ادامه مطلب مراجعه نمایید.


پس از انتشار گزارش درباره آتلیه استاد هوشنگ سیحون، فرزند ایشان آقای نادر سیحون با فرستادن تصاویری قدیمی از ساختمان، ما را بسیار خوشحال و غافلگیر کردند. با سپاس فراوان از ایشان امیدواریم با دریافت مطالب و تصاویر دیگر از شاگردان و همکاران هوشنگ سیحون که تجربه حضور در آتلیه ایشان را داشته اند، پرونده ای کامل راجع به فعالیت این چهره ارزنده هنر و معماری معاصر ایران تهیه کنیم. همراه آرل باشید...

نویسنده : مریم اصلانی
تغییر سبک و نگرش مردم به شاخه‌ی معماری، هر روز نمود بیشتری می‌یابد. اگرچه آفریقا تا حدودی از این قانون تبعیت نکرده، ولی به نظر می‌رسد در پی جبران این عقب ماندگی ساختاری است. این روزها اخباری مبنی بر ساخت بلندترین آسمانخراش این قاره در کشور مراکش به گوش می‌رسد.


نویسنده: مریم اصلانی (تحریریه زومیت)
زاها حدید معمار برجسته، اخیراً از طرح جدید خود برای سازه‌ای که قرار است در شهر پنوم پن در کشور کامبوج ساخته شود، رونمایی کرده است. این بنا از سویی هم فرهنگ غنی این کشور را معرفی نموده و از طرف دیگر باز تعریفی از سبک طراحی سنتی این کشور و حرکت آن به سمت معماری مدرن امروزی، ارائه خواهد داد.
این سازه‌ی جالب توجه که انستیتو "Sleuk Mith" نام دارد، قرار است در پایتخت کامبوج ساخته شده و بازتاب دهنده‌ی گوشه‌ای نه چندان خوشایند از تاریخ این کشور باشد، اما در عین حال انعکاسی از آینده درخشان‌تری که پیش روی مردمان این دیار است، نیز خواهد بود.


نویسنده و فرستنده مقاله: محمد حسین سلیمانی
معماری هنری است همراه با فن و دانش لازم برای طراحی بناهایی که دارای ساختار های کالبدی و هدف آن ارائه بهترین راه حل، چه استفاده از راه حل های گذشته و چه خلق راه حل های جدید است. معماری شأنی از بناست که مشمول زمان و مکان نیست.[1] هر چیزی که به طور مستقیم و غیرمستقیم برای زنده ماندن و رفاه انسان در محیط طبیعی لازم باشد را می توان معنای پایداری قلم داد کرد. پایداری و مفهوم پایدار شدن در سال های اخیر از بعدهای مختلفی مورد بحث قرار گرفته که کاربرد مفاهیم پایداری و اهداف توسعه پایدار در جهت کاهش اتلاف انرژی وآلودگی محیط زیست در معماری، مبحثی به نام معماری پایدار را به وجود آورده است.[2] پایداری، تنها منجر به پایداری منابع اکولوژیکی نمی شود، بلکه پایداری اجتماعی و اقتصادی را نیز شامل می شود. پایداری هنگامی که به طراحی خیابان مربوط شود، باید تضمین کند که یک خیابان از زیر ساختاری حمـــایت می کند که انتخاب های سالم و در حال پیشروی را برای شهروندانش فراهم خواهد کرد تا دسترسی های عابرین، سواره و فضای سبز در طراحی را ملزم قرار دهد.


نویسنده: الهام زمان پور
مجتمع مسکونی 36 طبقه Ardmore Residence توسط شرکت هلندی UNStudio در سنگاپور طراحی شده است که نسل جدیدی از آسمان خراش های مسکونی را برای این منطقه به ارمغان آورده است. در ساخت این ساختمان از سیستم محصور شده داخلی ابتکاری و نوآورانه ی ساخت و ساز، ویژگی های ساختمانی متمایز، نمای الهام گرفته از معماری ارگانیک و طراحی مفهومی متمرکز شده بر چشم انداز طبیعی از باغ شهری سنگاپور بکارگرفته شده است.
مجموع ۱۳۷۵ رکورد - در ۱۰۶ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir