۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

تحریریه معماری آرل
ایمان افسریان: از دوران نوجوانی تان بگویید و شرایط زندگی خانواده و یا هرچیزی که فکر می کنید بعدها در شکل گیری شخصیت حرفه ایتان موثر شد.
الهه حیدری: رشته تحصیلی من هنر نبود. به هنر اصلا فکر هم نمی کردم. در کنکور هم دوست نداشتم شرکت کنم. تابستان پایان جنگ بود و من به طور اتفاقی با مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما آشنا شدم. در کلاس طراحی و نقاشی ثبت نام کردم و شانس من این بود که در کلاس های خانم زارع شرکت کردم که نگاه من به هنر را به طور کامل تغییر داد.
کلاسش را با روال متفاوتی شروع کرد. با تشویق او عضو کتابخانه موزه هنرهای معاصر شدیم. روزهای آخر هفته برنامه مشخصی برای تماشای کتاب های نقاشی، آنالیز و گفتگو راجع به تاریخ، هنر و زندگی نقاشان داشتیم. رفته رفته شور و شوق در ما زبانه کشید که با پیشنهاد و تشویق او انگیزه دیدن و تمرکز روز محیط اطرافمان حالت های روزمره و کشف ارتباط همه اینها با هم شد. صبح خیلی زود برای طراحی از مردم به جاهای عمومی مثل پارک ها، خیابان ها، درمانگاه ها و... می رفتم. این فکر می کنم یکی از بهترین دوره های زندگی من بود. برای خواندن ادامه این گفتمان در ادامه همراه ما باشید...
مترجم:غزاله عزالدین
در روزگار مدرن امروز بناهای معماری از طریق عکس ها تجارب بصری مثبتی را در اختیار مخاطبین قرار می دهند مزایای استفاده از عکاسی معماری بسیار زیاد است زیرا به مخاطبین اجازه می دهد تا ازساختمان هایی که هرگز در طول عمر خود به دلیل محدودیت های مکانی و زمانی امکان مشاهده آنها مهیا نشده درک بصری پیدا کرده و در عین حال منبعی ارزشمند برای گسترش علم و تجارب معماری مخاطبین است.
 این نوشتار نه تنها به بهبود قدرت بصری از عکاسی در معماری پرداخته بلکه به فراتر رفتن از محدوده تصاویر و به برقراری ارتباط ساختمان با زمینه، فضا و زمان می پردازد. در ادامه با 10 دستورالعمل برای بهبود عکاسی معماری برای معماران و هنرمندان با آرل همراه باشید:
تحریریه معماری آرل
برندگان سالانه چهارمین رقابت طراحی تصاویر افسانه ای شامل گروهی از تصویرگران خلاقی بود که جهان آینده را در سازه های معماری و شهرسازی عظیم به نمایش درآورده اند. این تصاویر به یادماندنی مانند مجله های مصوری است که نگرش از سازه ها و آینده معماری بشر در طبیعت را به نمایش گذاشته است. پروژه های ارسال شده توسط 20 داور مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت کارهای میخایلو پنومارنکو، ترنس هکتور و آریان مرلی به عنوان طرح برتر انتخاب شدند. تصاویر گرافیکی این سه نفر در موزه ملی ساختمان و معماری شهر واشنگتن مورد بررسی قرار گرفته شده و به عنوان طرح منتخب برگزیده شد و به 10 پروژه دیگر لوح تقدیر اهدا کرد. از ویژگی اسکیس های زیر می توان به خلاقیت هر کدام از این سه نفر و کانسپت آنها به همراه 10 پروژه منتخب نسبت به شهرسازی و معماری آینده اشاره کرد. در ادامه تمام اسکیس های ارائه شده را مشاهده کنید.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یک هنرمند بریتانیایی به نام Suzanne Moxhay، مخاطبان خود را به مشاهده ی صحنه ی به اصطلاح آخرالزمانی دعوت کرد که با مونتاژ تصاویر طراحی شده است. وی از تکنیک نقاشی مات 110 ساله استفاده کرده و سالن های زنده و تصاویر سورئالی را به نمایش کشیده است. در واقع امروزه سبک سورئال شاخه پرطرفداری در هنر محسوب می شود و روزبه روز بر شهرتش افزوده می‌شود. در اینحا مجموعه ای از آثار مفهومی و تاثیر گذار Suzanne  را جمع آوری کرده ایم. برای مشاهده تصاویر بیشتر با ما همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
آهنگساز اتریشی فرانتس یوزف هایدن Franz Joseph Hayden با بیش از 106 سمفونی، را می توان معمار سبک کلاسیک دانست. فرانتس یوزف هایدن (31 مارس ۱۷۳۲ در روه راو، اتریش - ۳۱ مه ۱۸۰۹ در وین) آهنگساز و موسیقی‌دان اتریشی و یکی از پایه‌گذاران موسیقی کلاسیک و همچنین از پرکارترین و برجسته‌ترین موسیقی‌دانان در این دوره است. او همچنین به‌دلیل سهم بسزا در توسعه ی موسیقی و نیز کثرت آثارش به «پدر سمفونی» و «پدر کوارتت زهی» ملقب است. تأثیر وی بر آهنگسازان بعدی انکار ناپذیر است. مشهورترین دانش آموز هایدن، لودویگ وان بتهوون Ludwig van Beethoven بود. سایه موسیقی هایدن بر روی آهنگسازان بعدی مانند شوبرت Schubert ، مندلسون  Mendelssohn و برامس Brahms مشهود است. او همچنین استاد و دوست نزدیک آهنگساز شهیر، موتسارت بود. 
تحریریه معماری آرل
جشنواره فیلم فجر جزء مهیج ترین و جذاب رویداد های هنری و فرهنگی ایران به شمار می رود که قشر بزرگی از فعالان سینمایی از تماشاگر تا کارگردان و خبرنگار را پوشش می دهد. این جشنواره در 35 سال گذشته ساز و کار تقریباً یکسانی را دنبال کرده است. اما فیلم های امسال برای اولین بار در شهرستان ها به اکران در آمدند. روندی که در 35 سال گذشته فقط در شهر تهران امکان پذیر بود. سایت معماری آرل در این بخش به معرفی 5 نامزد طراحی صحنه پرداخته که تا روزهای آینده برنده این بخش مشخص می شود. طراحی صحنه 5 فیلم برگزیده شامل:  "یک روز بخصوص" از کامیاب امین عشایری، "نگار" از امیر حسین قدسی، "تابستان داغ" از کیوان مقدم، "بدون تاریخ بدون امضاء" از محسن نصراللهی، و "ماجرای نیمروز" از بهزاد جعفری طادی قرار دارند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
خودروی مفهومی آلفا رومئو C18 جدیدترین کانسپت این کمپانی به شمار می رود که از خطوط و المان های طراحی عجیبی برخوردار می باشد. آلفا رومئو C18 کانسپتی از خودروهای آینده را به نمایش می گذارد و نگرش های هوشمند شدن یک وسیله نقلیه را در خود قرار داده است. طراح ایتالیایی، آنتونیو پاگلیا نسخه های مفهومی و آینده نگر از موتورسیکلت و چند خودروی دیگر ارائه کرده و اکثر پروژه های خود را در قالب های مفهومی و عجیب و غریب به تصویر می کشد. وی پیش از ارائه آلفا رومئو C18، ده مدل زیبا و منحصربه فرد با توجه به اصالت و ویژگی های بخصوص هر برند طراحی کرده که همه در نمایشگاه از استقبال زیادی برخوردار بودند. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
آثار بالتوس در یک کلمه، متحیر کننده است. بیننده ای نیست که آثار و را ببیند و موضعی در قبال آن نگیرد. فقط شاید آن را حاضر نباشد به زبان بیاورد. نقاشی هایش سراسر راز است: فرشته ها را نقاشی می کند یا لولیتاهای ناباکوف را؟ دنیای واقعی را نقاشی می کند یا رویا و خواب؟ از دامنه جواب این سوال ها هر کدام را انتخاب کنید، نقاشی هایش شما را به دیگری دلالت می کنند. تلاش برای یافتن پاسخ این سوالات درون بیننده را می کاود و او دائم بین معنویت و تنانگی، بین آرامش و حس گناه نوسان می کند. هر که که باشد یک چیز را می توان در مورد بالتوس مطمئن بود. او از سنت های نقاشی غرب آگاه بوده، ولی در نقاشی کردن واقعا دل مشغولی های خود را دنبال  کرده و در راه خلق جهان خیالی خودش، این سنت ها را به کار بسته است. برای آشنایی بیشتر با این نقاش با ما همراه شوید...
تحریریه معماری آرل
به تازگی عکاسی به نام Balint Alovits سری تصاویری را با عنوان "ماشین زمان" منتشر کرده است که این مجموعه عکس ها از مرکزیت فضای معماری گرفته شده است. به طوری که بُعد جدیدی از فضا و زمان را به بیننده القا می کند و جوری پلکان را به تصویر کشیده که تداعی کننده "بی نهایت" می باشد. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
آلات موسیقی جزء شاهکارترین اختراعات بشر به شمار می رود که نقش ویژه ای در زندگی بازی می کند. اکثر زمان روزانه ما به گوش سپردن میگذرد که این آلات تولید می کنند. طراحی و مفهوم یک وسیله ای که برای نواختن موسیقی ساخته شده با رویکرد های بومی منطقه ای شکل گرفته است. با گذر زمان فرم و شکل چنین وسایلی دارای تغییرات به سزایی شدند. طرح پیانوی فوق که صدف نامیده شده بر اساس الگوی سازه ای و خطوط لایه صدف دریایی شکل گرفته است. فرمی منحنی و نرم که فصل جدیدی از طراحی لوازم هنری و صنعتی را ارائه داده است. هارمونی بین کانسپت و ارگونومی پیانو از مهم ترین اقدامات طراح به شمار رفته و تمام ویژگی های استاندارد را در خود جای داده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
من به آن نوعی از هنر که به انجام آن مشغول هستم، هنر کانسپچوال یا مفهومی می گویم. در هنر مفهومی ایده ی مفهوم مهم ترین جنبه از کار است. وقتی هنرمندی از فرم مفهومی هنر استفاده می کند، به این معنی است که تمام برنامه ریزی ها و تصمیمات پیشاپیش گرفته شده و اجرا امری است پیش پا افتاده. ایده به دستگاهی تبدیل می شود که هنر را می سازد. این نوع هنر دارای ماهیت نظری نیست یا نظریه ای را به تصویر نمی کشد؛ بلکه شهودی است، با تمام انواع فرایندهای ذهنی سروکار دارد و بدون غایت است. هنر مغهومی معمولا از قید وابستگی به مهارت هنرمند در مقام صنعت گر آزاد است. هدف هنرمند دلمشغول هنر مفهومی این است که کارش از حیث عاطفی خشک باشد. با این همه هیچ دلیلی ندارد که فرض کنیم هنرمند مفهومی قصد کسل کردن بیننده را دارد. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
پیشگامان عکاسی هیچ وقت تصورش را هم نمی کردند که وسییله ای که در دست دارند، آینده ای این چنین در انتظارش باشد. شاید در آن زمان یک انقلاب تصویری محسوب می شد ولی الان وجود دوربین در تلفن همراه، تحولی مضاعف و به مراتب فراگیرتر از عکاسی لوکس سال های نه چندان دور است. در ادامه مطلب با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری 
پنج شنبه این هفته با مطلبی متفاوت تر نسبت به هفته های گذشته در اختیار شما هستیم. امروز بر خلاف معرفی طراحی صحنه یک اثر خاص یا یک فیلم سینمایی، تعدای پوستر زیبا و مینیمال که توسط چانگ کونگ (Chungkong) طراحی شده است را به نمایش گذارده ایم. این پوستر های سینمایی با خطوط و زنگ مایه ای ساده طراحی شده اند و شناسه اصلی هر کدام از فیلم ها در تصاویر به رشته تحریر درآمده است. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
مجموع ۳۷۸ رکورد - در ۳۰ صفحه
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir