طراحی داخلی رستوران پست مدرن مکزیکی در ایتالیا

تحریریه معماری آرل
معماری: Ricardo Casas Design
موقعیت: میلان، ایتالیا
سال: 2015
مساحت: 320 مترمربع
رستوران بسامه با هدف ارائه غذاهای با کیفیت مکزیکی در میلان، پایتخت مد و خلاقیت ایتالیا و موتور اقتصادی این کشور طراحی شده است. موقعیت مکانی این رستوران به نحوی است که در منطقه Porta Nuova در نزدیکی منطقه تاریخی Brera قرار دارد که باعث رونق کسب و کار در این ناحیه می شود. طراحی داخلی این رستوران به گونه ای است که بر اهمیت ایجاد فضایی که در آن مشتریان یک زندگی مکزیکی را تجربه کنند، تاکید دارد. آشپز ماریو اسپینوز نیز با خلق کردن یک منو تمام مکزیکی به طراحان برای ایجاد این احساس کمک کرده است.  غذاهای این منو به نحوی انتخاب شده که تمامی مناطق مختلف مکزیک را تحت پوشش قرار دهد و مفاهیم نادرست در ارتباط با موادغذایی مکزیکی را از بین می برد. آشپزخانه این مجموعه به صورت باز طراجی شده است تا سناریوهای مختلفی که در این فضا اتفاق می افتد را به نمایش بگذارد و مشتریان بتوانند مواد غذایی تشکیل دهنده را از نزدیک مشاهده کنند و اطمینان حاصل کنند که تمامی محصولات از برندهای مکزیکی تهیه شده اند. 
از عناصر اصلی طراحی این رستوران می توان به لوسترهای تاریخی این مجموعه اشاره کرد که از 40 صندلی متحدالمرکز قرن 50 درست شده اند. برخی از دیوارهای این رستوارن به رنگ صورتی هستند که از نمادهای معماران نماینده جنبش مدرن در مکزیک همانند باراگان و ریکاردو لگورتا می باشد. این رنگ در اکسسوری ها و عناصر دیگر طراحی داخلی نیز مشاهده می شود. اکثر مبلمان این رستوران از چوب های طبیعی ساخته شده اند. 
ایده خلاقانه دیگری که در این رستوران قابل مشاهده می باشد، نقاشی های رنگی است که با گچ بر روی دیوارهای سرویس بهداشتی کشیده شده است. این نقاشی ها جلوه ای متفاوت را به این دکوراسیون داخلی بخشیده اند. 






تحریریه معماری آرل
منبع: archdaily

لینک مستقیم : https://www.arel.ir/fa/News-View-5242.html