۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری آرل

طراحی معماری



تحریریه معماری آرل
این پاویلیون در منطقه گوسو در قلب شهر تاریخی و فرهنگی ملی شهرسوژو واقع شده است و دارای تعداد بیشماری از بناهای یادبود باغی با بیش از 2000 سال سابقه تاریخی است. هفته بین المللی طراحی سوژو 2018 در منطقه گسو برگزار شد و از تیم MAT برای طراحی یک غرفه برای این رویداد، به عنوان یکی از مهمترین فضاهای عمومی در هفته ی طراحی، دعوت شد. دراین غرفه در طول هفته ی طراحی انتشار اطلاعات ، سالن فرهنگی و سایر فعالیتهای عمومی را انجام می گیرد. در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
استراتژی این معمار برای یک سکونتگاه لوکس پنج تختخوابی در یک دره یخبندانی در منطقه ای دور واقع در آلپ های جنوبی NZ است. این معماری الهامات خود را از شکوه وعظمت چشم گیر این چشم انداز یخی بسیار گسترده و مورین (یخ-رفت) های شکسته بافته شده در دره ای که از پس آن می آید، ترسیم می کند (توپوگرافی باقیمانده از عقب نشینی یخبندان 10،000 سال پیش). این استراتژی در واقع اتصال ساختمان با زمین است تا آن را به یک ویژگی از سایت تبدیل کنید. برای آشنایی بیشتر با این پروژه با آرل همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
استودیوی معماری Geza پوسته ای از توفال های کاج اروپایی زاویه دار سایه انداز را در اطراف این خانه شیروانی بزرگ را در یک شیب تند آلپی در ایتالیا پیچیده است. Z House در نزدیکی یک شهر کوچک در کامپورسوسو واقع شده است، Z House برای ثبت منظره ای پانوراما از دره و کوه های مجاور طراحی شده است. Geza خانه z را برای تسهیل انتقال از یک بافت ساختمانی به یک بافت طبیعی به محض نزدیک شدن مردم به این خانه و عبور از طریق آن به مناظر کوهستانی طراحی کرد.  در ادامه با آرل همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
استودیوی طراحی معماری Hayri Atak، کانسپتی برای هتلی با یک استخر شیشه ای کنسول شده در حاشیه صخره ای در نروژ طراحی کرده است. تصمیم بر این است که هیجان عبور از مسیرهای پیاده روی در اطراف صخره را بازآفرینی کند و احساس "زندگی درون و اطراف پرتگاه" را در افراد زنده کند. برای آشنایی با این طرح در ادامه با آرل همراه باشید...

تحریریه معماری آرل
حجم درونی هتل سنگان از تکرار فضاهای خالی در مقیاس های مختلف تشکیل شده است. حیاط مرکزی، همانند یک واحه، فضایی عمومی برای هتل می باشد. حیاط ها در دو طبقه، محصوریت بیشتری برای اتاق ها ایجاد می کنند. مجموعه با یک فضای بیرونی تعاملی و انعطاف پذیر احاطه شده که برای بازار های موقت محلی و کسب و کارها و فعالیت های خاصی مناسب است.
تحریریه معماری آرل
طراحی دفترکار جدید شرکت اوبر در شهر Perth (پرت-استرالیا) براساس کنتراست رنگ سیاه و سفید که فضایی چشم نواز برای یک محیط کاری مناسب با بهره وری بالا و افزایش تعامل را فراهم کرده است. انعطاف پذیری،کاربردی و سرگرم کننده بودن عواملی تاثیر گزار در طراحی داخلی دفتر کار اوبر می باشد. کارکنان اوبر در سراسر نقاط فعالیت می کنند و محدودیت زمانی برای آن ها وجود ندارد.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل

​در محوطه دانشگاه  Xiaojingwan (موسسه آموزشی خصوصی در شنزن) کتابخانه بایگانی CRLand برنامه دوگانه دارد. عملکرد اولیه ساختمان، خدمت رسانی به عنوان آرشیوی است که تمام پرونده های فیزیکی و دیجیتالیش را در یک غرفه زیرزمینی که در دامنه کوه که سایت پروژه می باشد، نگهداری می کند. بعد از آرشیو، این پروژه به عنوان یک گالری و سالن سخنرانی عمل می کند که در محوطه مجاور به کار می رود و به ابعاد مدنی و فرهنگی این پروژه می افزاید.

تحریریه معماری آرل
خانه مکانی است که از دیرباز بیشترین تعامل را با انسان داشته و همواره با پیشرفت و گسترش ابعاد فکری انسان، از فضایی که تنها نقش سرپناه را دارد به فضایی با امکانات و کارکردهای متنوعی بدل شده است.
امروزه طراحی خانه به نحوی که مطابق با رفتارها، عادات، سنت، فرهنگ و در مجموع سبک زندگی انسان باشد؛ حائز اهمیت است.
سبک های مختلف زندگی عمدتاً با شیوه ای که افراد هر جامعه اوقات خود را برنامه ریزی و صرف می کنند، مشخص می شوند. همچنین محل زندگی هر فرد در شکل گیری سبک زندگی وی اثرگذار است. آنچه تحت عنوان عادات و رفتارهای فرد، قالب برنامه ها و اوقات او را شکل می دهد؛ در فضایی رخ می دهد که از بدو تولد در ارتباط تنگاتنگ با آن زیست و رشد می کند؛
فضایی که در آن می آساید، می اندیشد، در اجتماعی هر چند کوچک حضور می یابد و در خلال این اوقات، زندگی را در بُعد فردی و جمعی لمس می کند. از این رو طراحی خانه به عنوان فضایی که بیشترین اوقات عمر ساکنین را پوشش می دهد و میتواند در نقش جهت دهنده به رفتار انسان عمل کند ؛ از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
تحریریه معماری آرل
پروژه ساختمان آکادمی هنر یکی از فرصت ها برای بازگرداندن این منطقه به شکوه سابق خود است. در این پروژه، علاوه بر ایجاد یک جسم جدید، یکی از مشکلات اصلی ما در حفظ تهویه فضا و فضای سبز طبیعی در شهر می باشد. بنابراین، ساختمان ما یک جسم مستقل نیست، اما جسمی محاط شده توسط طبیعت است، تا اینکه خودش چشم انداز باشد. ما نه تنها میخواهیم از داخل ساختمان استفاده کنیم بلکه تمام سطوح آن را نیز نیاز داریم.
این شهر مکان های معمولی ساکنین برای استراحت و پیاده روی را از دست نمی دهد.
تحریریه معماری آرل
Futurespot، یک سازه ی شناور روی آب است که تجربه یک سرگرمی جدید را در رودخانه ی مرکزی Lily عرضه می کند. تاسیسات این سازه از پنج جسم بسیار بزرگ شناور که با یک عرشه ی ۴۰ متری مهار شده اند ، ساخته شده و استفاده های متنوعی را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهد.
عرشه برای یک پیاده روی آرامش بخش مناسب است که انسان را به تامل درباره ارتباط آب و احجام سفید روی آن دعوت می کند.  این اجسام شناور روی آب که ترامپولین ها را نیز دربر می گیرند، مکان هایی تفریحی و استراحت گاه هایی برای کسانی که رویای خوابین زیر نور آفتاب را دارند، می باشند.

تحریریه معماری آرل

ویلا وسیع نیست اما محدوده که در طول روز استفاده می شود، زون روزانه، نسبتاً جادار است و پنج متر ارتفاع دارد. دیوار بتنی در نشیمن روزانه پله ها را حمل می کند.
ساختمان به شیوه ای طراحی شده است که جذب و اتلاف انرژی بهینه گردد بنابراین تکنولوژی ساخت و هماهنگی فرم و شکل معماری با طبیعت همزمان در پایداری این خانه موثرند.
شبیه سازی موقعیت­ های خورشید در طول سال، امکان آرایش­ های مختلف در خانه و پارتیشن شیشه­ ای را برای جذب بهینه حرارت در زمستان و کاهش آن در تابستان فراهم می­ کند.  برای کاهش اتلاف حرارت در این خانه از تکنولوژی ایزودوم استفاده شده ­است.

تحریریه معماری آرل
این پروژه فرصتی برای کشف و ایجاد تفسیرهای معاصر از تایپولوژی ها و تکنیک های ساخت سنتی بوده است. پاسخ این بنا به بستر و معماری اطراف خود، که در یک منطقه غنی به لحاظ فرهنگی قرار گرفته است، فضایی را به وجود آورده که به دنبال کنار زدن مرزهای معماری معبد مدرن بوده بدون آنکه  با جنبه های سمبلیک طراحی معبد مصالحه کند. همراه آرل باشید..
تحریریه معماری آرل
طراحی مرکز LKKER Jingdezhen به گونه ای است که جریان آبی نیز از داخل آن عبور می‌کند. در طراحی این بنا هدف آن بوده است که  طبیعت اطراف بنا الهام بخش طراحان مشغول به کار در این فضا شود و در عین حال ارتباط عمیقی بین این محیط طبیعی و هنر سرامیک ایجاد گردد. برای رسیدن به این هدف، راهکار ارائه شده طراحی حجمی مانند نوعی از کوره های پخت سرامیک بوده است که جریان آب طبیعی درون سایت را احاطه می کند.
تحریریه معماری آرل

این بنا که در اصل به عنوان خانه ای برای دوران بازنشستگی صاحب آن طراحی شده است، همزمان به عنوان یک فضای اقامتی در منطقه تفریحی CocoNutNoom عمل می کند که خانواده صاحبخانه، دوستان او و مهمانانش می توانند توقفی کوتاه در آن داشته و اوقات خوشی را سپری کنند. ساختمان شامل یک اتاق خواب مستر با سرویس، یک اتاق مهمان، یک سرویس مهمان و یک آشپزخانه برای آشپزی های خانوادگی است. سالن اصلی این بنا به عنوان یک فضای چندمنظوره انعطاف پذیر عمل می کند. از این فضا می توان به عنوان نشیمن یا به عنوان محلی برای جشن ها، به عنوان یک کافه یا به عنوان سالن یوگا استفاده کرد. تراس طبقه بالا به گونه ای طراحی شده تا دیدی پانورامیک از درختان نارگیل اطراف، دریا و جزیره Samui و کوه ها به دست دهد.

تحریریه معماری آرل
فروشگاه "Colormix"،که متمرکز بر  فروش پوشش‌های داخلی و خارجی ساختمان‌ها می باشد در شهر "سائوپائولو"ی برزیل، و در خیابانی قدیمی که بیشتر، مغازه‌های معماری و فروشگاه‌های محصولات نمای داخلی را شامل می‌شود، قرار گرفته است و درصدد بوده که از محصولات انحصاری خود برای نمای فروشگاه خود استفاده کند.
این فروشگاه با همکاری مشتری خود، شرکت معماری "Basiches"، موفق به طراحی محصولی منحصر به فرد برای نمای کلی خارجی ساختمان شده است: پوسته ای مثلثی شکل که از داخل استراکچر آن بر پایه صفحات فلزی است و با تایل های پرسلانی مرمر مانند پوشیده شده است. 
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی و معماری شیپ

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir