۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری آرل

طراحی داخلی


تحریریه معماری آرل
فروشگاه های کیف، کفش، لباس به همراه و برندشاپ های بزرگ، حکایتی فراتر از یک کاربری تجاری محسوب می شوند. طراحی فروشگاه های تجاری بیشتر به یک سونامی اقتصادی تعبیر شده اند و دیگر فقط یک مغازه پوشاک نبوده، بلکه به سبک زندگی مردم مسیر می دهند. در سال 2017 فروشگاه پوشاک زارا بزرگترین واحد خود را در چین افتتاح نمود، و H&M سود خالص بالایی از فروشگاه های خود در اروپا داشت. این بار نوبت برند پرچم دار برند UR در لندن می باشد که بزرگترین طراحی فروشگاه پوشاک را به نمایش بگذارد. 
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی خانه ای در جنوب غربی لندن با اضافه کردن فضایی در پشت خانه با یک درب شیشه ای بزرگ که رو به باغ باز می شود به همراه یک اتاق مناسب برای بازی انجام شده است.در راهروی ورودی خانه،یک در بزرگ چوبی که حیاط و اتاق جدید را به سایر قسمت ها مرتبط می کنذ وجود دارد.قسمت اتصالی پلانی باز که شامل آشپزخانه با کابینت های آبی تیره است داراست،یک مبل راحتی در مقابل دیوار آجری قرار دارد همچنین میز ناهارخوری درست مقابل حیاط با منظره ی خاص و زیبا قرار دارد و می توانند هنگام صرف غذا از این منظره لذت ببرند.قسمتی از سقف این قسمت از خانه،شیشه ای است که امکان ورود نور طبیعی بیشتر را فراهم می کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی بک شرکت مد وفشن در ویتنام توسط یک گروه معماری انجام شده است.این گروه معماری فضایی راحت برای شرکتی آمیخته با مد و شن متناسب با خواسته های کارفرما،و بودجه در نظر گرفته شده،طراحی کرده است.هدف اصلی این طراحی ساخت محیط کاری دنج با سبکی مینیمال بوده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...

تحریریه معماری آرل

دفتر طراحی Partners by Design با کمپانی Arktura، در طراحی پروژه دفتر جدید 62000 فوت مربعی Mead Johnson Nutrition در آمریکای شمالی و در شیکاگو همکاری کرده اند تا یک سقف ارگانیک آکوستیک سفارشی بسازند. طرح این سقف کمک می کند فضای بیرون به داخل بنا آورده شده و زیبایی طبیعی با عملکرد تلفیق بشود. این رویکرد کیفیت فضا را بهبود بخشیده در عین حال که بنا کماکان بیانی شاخص نسبت به محیط اطراف خود دارد. بعلاوه این طرح گویای ارزش های این برند و کمپانی می باشد. طرح این بنا ملهم از اثر آب است. چرا که اینگونه بنا به نوعی موقعیت خود را در پایین رودخانه شیکاگو و در جایی که سه شاخه این رود به هم می رسند انعکاس می دهد.

تحریریه معماری آرل

معمار ژاپنی، کنگو کوما، به تازگی پاویونی برای میزبانی از مراسم سنتی چای در تراس یکی از واحدهای یک برج در ونکوور طراحی کرده است که نمایش آن مصادف با نمایشگاهی از آثار او در گوشه دیگری از این خیابان شده است. اتاق چای کوما در طبقه نوزدهم برج Shaw در تراس یک آپارتمان که کارکرد نمایشگاهی دارد ساخته شده و دید آن به منطقه Downtown و اقیانوس است.

تحریریه معماری آرل
ساختمان مجتمع تجاری BR Malls در جستجوی راه حلی بود تا کسب و کارهای نوین در زمینه خورده فروشی را ارتقا دهد. این فضا به یکی از پرچمداران کسب و کار به نام Itau Cube اختصاص یافته که مقر آنها در سائوپائولوی برزیل می باشد. در این دفتر کار، مدیران و صاحبان کسب و کار برای راه اندازی و مدیریت چندین فعالیت تجاری گرد هم می آیند تا به عملکردهای تجاری مال BR (بزرگترین فروشگاه تجاری کشور برزیل) کمک کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
یک استودیو ایتالیایی،چهارکودکستان مناسب برای تخیل،یادگیری و تحرک بیشتر کودکان در چین طراحی کرده است. معماری و آموزش ارتباط نزدیکی باهم دارند:در عصر حاضر،فضای مدرسه نقش مهمی در آموزش کودکان ،پرورش سلامت و فرآیند یادگیری آن ها دارد.برای ترجمه فلسفه آموزش به زبان معماری،معماران 4 مدرسه در چین طراحی کردند،هدف از طراحی ایجاد فضایی است که باعث کنجکاوی کودکان و تشویق آنان برای یادگیری بیشتر باشد بوده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
گروه معماری Studio 13 در ترکیه طراحی های بسیاری برای شرکت های مختلف از جمله برندهایی مانند داو،سیگنال،دامستوس،امو،کلیر،رکسونا و... که در شهر قونیه ترکیه واقع شده است را انجام داده اند.یکی از بهترین نمونه ها در میان این پروژه ها این شرکت،دفترکار کارخانه Unilever Algida می باشد.این کارخانه اولین کارخانه Unilever در شهر قونیه است که گواهی محیط زیست LEED را نیز داراست.طراحی این دفترکار بسیار کارآمد برای کارمندان با منظره چشم انداز محیط زیست سبز می باشد.
با آرل در ادامه همرله باشید...
تحریریه معماری آرل
استودیو معماری Workshop یک خانه در ساحل گلد در یک خیابان باریک در استرالیا را طراحی نموده است.مجموعه ای از الوارهای چوبی برای حفظ بیشتر حریم خصوصی ساختمان در نمای آن اضافه شده است.از مزیت های دیگر این الوارها ایجاد سایه در مقابل نور خورشید،تعادل سازی فرم کلی ساختمان می باشد.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
اسی برگر یک رستوران دنج و صمیمی در خیابان سهروردی تهران، و نزدیک به فضای اجتماع مردم در میدان پالیزی است. قبل از این که استودیو آدمون برای طراحی این پروژه انتخاب شود، از این مکان به عنوان یک شعبه از رستوران های زنجیره ای بزرگ  استفاده می‌شد و درتضاد با همسایگی با یک فضای شهری شلوغ، نمی‌توانست مشتریان کافی را جذب کند. این بررسی پرسشی مهم برای ما ایجاد کرد که اتفاقی که در آب‌میوه فروشی‌ها و رستوران‌های کوچک اطراف میدان پالیزی می‌افتد که مردم را حتی وقتی این مکان‌ها امانات قابل ملاحظه‌ای (حتی فضای کافی برای نشستن) ارائه نمی‌کنند راضی و خشنود نگه می‌دارند و از مناطق مختلف تهران جذب می‌کند چیست.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی رستورانی در قسمت پایینی یک کره در پاییز سال  2018 توسط گروه معماریHeliotrope  انجام شده است.این رستوران سه طبقه همانند یک جنگل سرسبز طراحی شده است که مساحتی برابر با 1900 فوت مربع دارد و ظرفیت آن 50 نفر می باشد.معماران برای طراحی نما،از ترکیب شیشه و فلز استفاده کرده اند که توانسته با هندسه خاص خود فضایی روشن و مدرنی را برای رستوران ایجاد کند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی یک فضای اداری کارآمد برای شرکتNovo Nordisk توسط گروه معماری SDI در کانادا انجام شده است.Novo شرکتی جهانی درحوزه مراقبت بهداشتی و مراقبت از دیابت است که حدود 90سال از شروع فعالیت آن می گذرد.این شرکت با اشتراک تجربه،ظرفیت و توانایی افراد را قادر ساخته تا در سراسر دنیا بتوانند با بیماری های مختلف مانند چاقی،هموفیلی،اختلالات رشدی و سایر بیماری های مزمن مقابله کنند.این شرکت 41700 نفر را در 77 کشور استخدام کرده است و محصولات خود را در 165 کشور به فروش می رساند.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
بازسازی خانه ای ساخته شده در سال 1959 توسط گروه معماری SHED در شهر سیاتل مطابق با اصول معماری مدرن انجام شده است.در طول سالیان متمادی این خانه با تغییرات زیادی رو به رو شده است که می توان از نمای قسمت آن به این نتیجه رسید.گروه طراحی و معماری SHED هدفی مبنی بر حذف لایه های مختلف و بازگرداندن خانه به هویت و شخصیت اولیه خود با رویکرد حفظ انسجام داشته اند.با استفاده از محوطه سازی،پله های بتنی و دودکش سنگی فضای بیرونی خانه بازسازی شده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
تحریریه معماری آرل
طراحی ساختمان صنعتی به صورت تطبیق پذیربرای ساکنان یک ساختمان در شهری پرجمعیت و متراکم انجام شده است.در داخل ساختمان،اتصلات به قسمت های خارجی متصل شده اند و به واسطه طراحی پنجره ها،نور کافی وارد ساختمان می شود.فضاهای خصوصی مانند حمام و اتاق خواب به گونه ای طراحی شده اند که در عین حفظ حریم خصوصی،تقسیم بندی فضاهای داخلی به درستی انجام شده است و باعث ایجاد حس دراماتیک در ساکنان ساختمان می مشود و امکان تقسیم بندی راحت را در فضا مهیا می کند.
تحریریه معماری آرل
کتابخانه جدید دو طبقه جایگزین ساختمان یک طبق،با اندازه ای دو برابرساختمان فعلی احداث شده است.این کتابخانه شامل فضای مطالعه بزرگ سالان،نوجوانان و کودکان است همچنین دارای اتاق مطالعه گروهی،اتاق جلسات گروهی (100نفره) و... می باشد.دیوار شیشه ای دوجداره با ویژگی عایق و پا شفافیت بالا با منظره ی ساحل در این ساختمان طراحی شده است.استفاده از چوب درکف فضایی گرم و صمیمی را برای مراجعه کنندگان ایجاد کرده است.
با آرل در ادامه همراه باشید...
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی و اجرا ویلا

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، میرداماد . جنب ایستگاه مترو
انتهای خیابان کازرون جنوبی . پلاک ۳
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱     ۲۱-۲۶۴۰۸۵۲۰-۰۲۱
فکس :       ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir