۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

این بخش از وبسایت معماری آرل مطالبی آموزشی جهت ترسیم انواع پرسپکتیو یک نقطه ای، دونقطه ای و سه نقطه ای و سایه ها ،نحوه درست کردن ماکت و مبانی اولیه آموزشی معماری و هندسه ترسیمی را به ویژه برای دانشجویان معماری جمع آوری نموده است.



تحریریه معماری آرل
در این فایل اطلاعات مفیدی درباره ی ترسیم انواع پرسپکتیو و سایه ارائه شده است. برای دانلود با ما همراه باشید.



تحریریه معماری آرل
در این بخش کتاب هندسه ی مناظر و مرایای دانشگاه پیام نور را برای دانلود قرار دادیم. با ما همراه باشید.



تحریریه معماری آرل
با مطالعه ی این کتاب با ابزارهای ترسیم و روش های مختلف ترسیم دو بعدی و سه بعدی آشنا خواهید شد. برای دانلود با ما همراه باشید.

تحریریه معماری آرل
در این کتاب انواع روش ها و مصالح مورد نیاز برای ساخت یک ماکت به صورت گام به گام آموزش داده می شود. برای دانلود با ما همراه باشید.



گرداوری: نیلوفر محتاط
هنگام طراحی و آفرینش یک ایده، برای تفهیم، تصحیح و ارائه ی آن در زمینه های مختلفی چون نمایش اماکن زیست عمومی، خصوصی، زمینه های فرهنگی، محصولات صنعتی، امور ویژه و ... می توان از ماکت بهره جست. در این بخش قصد داریم مطالبی را درباره ی ماکت معماری و وسایل ساخت آن ارائه دهیم پس با ما همراه باشید.



گردآوری: نیلوفر محتاط
اگر یک مکعب به گونه ای دیده شود که تنها خطوط ارتفاعی آن با صفحه ی تصویر موازی باشد و خطوط دیگر آن نیز با زاویه ی دیگری غیر از 90 درجه صفحه ی تصویر را قطع کند پرسپکتیو دو نقطه ای شکل می گیرد. در پرسپکتیو دو نقطه گریزی همانند پرسپکتیو یک نقطه گریزی نقاط گریز بر روی خط افق هستند.



گرداوری: نیلوفر محتاط
اگر شیء به گونه ای قرار گرفته باشد که تنها یک دسته از اضلاع آن با صفحه ی تصویر یا صفحه ی ناظر زاویه ی 90 درجه بسازند و بقیه ی اضلاع موازی صفحه ی تصویر باشند آنگاه پرسپکتیو یک نقطه گریزی شکل می گیرد. برای ترسیم پرسپکتیو یک نقطه گریزی ابتدا خط زمین را کشیده و سپس خط افق را به فاصله ی ارتفاع ناظر ترسیم می کنیم. سپس به اندازه ی فاصله ی ناظر تا صفحه ی تصویر، خطی را به خط افق عمود می کنیم. در ادامه با ما در آرل همراه باشید. 


 
مترجم: نیلوفر محتاط
در این پرسپکتیو برخلاف تصاویر پارالاین احجام آن گونه که دیده می شوند کشیده می شوند نه آن گونه که هستند. در این بخش ابتدا مفاهیمی مقدماتی را برای درک بهتر تعریف می کنیم و سپس در مطالب بعدی به معرفی پرسپکتیو یک نقطه ای، دونقطه ای و سه نقطه ای خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.


 
مترجم: نیلوفر محتاط
چگونگی ترسیم پرسپکتیو از جمله مسائلی است که برای دانشجویان رشته ی معماری و معماران ضروری است. معماران در حین طراحی برای دیدن ایده ی خود و ارزیابی آن و سپس برای معرفی طرح خود نیاز به ترسیم دارند. آنچه همیشه به چشم آمده است آن است که پلانها، نماها و برش های طرح برای انجام این رسالت ناقص هستند لذا نیاز به تصاویر سه بعدی از فضای طراحی شده همیشه احساس شده است. در ادامه با ما در آرل همراه باشید.
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: [email protected]