تحریریه معماری آرل
توزیع فضای مناسب یکی از مهم ترین بخش های طراحی رستوران،بار و... است. در نظر گرفتن آسایش و خدمات رسانی مناسب به مشتری در فضا رستوران و کافه و در مقابل انجام امور مرتبط با تهیه و پخت پز سفارشات که باید سریع و به بهترین کیفیت صورت بگیرید، سازماندهی و مدیریت فضا را به یک چالش تبدیل می نماید، در مواجه با این چالش، پلان طراحی شده توسط تعدادی از معماران که طراحی های جالب و کاربردی داشته اند و میتواند در روند طراحی به شما کمک کند، برای دانلود در اختیاران شما عزیزان قرار داده ایم. در ادامه 50 نمونه پلان برای الهام بخشیدن در طراحی رستوران و کافه ارائه شده است. با آرل در ادامه همراه باشید....