تحریریه معماری آرل
معمار: CUT Architects
موقعیت بنا: پاریس ، فرانسه
متراژ: 90 متر مربع
سال اجرا: 2012
معماری رستوران پاریس – نیویورک، یکی از موضوعات مشترک یک فست فود در فضای یک رستوران پاریسی است.این طرح ترکیبی بر اساس فرهنگ معماری پاریس و نیویورک صورت گرفته و تلاش داشته تا از طرح های کلیشه ای امروزی فاصله بگیرد. طراحی سقف سیاه و سفید با شبکه بندی به وسیله لامپ، یادآور سینما و تئاترهای برادوی در نیویورک، و انعکاس سیاه و سفید کاشی های کف و سیمان سفید دیوار بخشی از طراحی نمادین پاریس است. دیوار های لخت طبقه اول به وسیله نور لامپ و پوشش های انعکاس آور، یک فضای روشن و نورانی را در اختیار مشتریان و کارکنان در کل فضا قرار می دهد.برای مطالعه کامل خبر، با گروه معماری آرل در ادامه مطلب همراه باشید.