نویسنده : نسترن فراهانی
تاریخ : يکشنبه , ۱۳۹۸/۰۹/۰۳ ۱۲:۴۵
تحریریه معماری آرل
Culinary Origin یا "مبداء آشپزی"، برند جدیدی است که توسط شرکت پیشرو لوازم آشپزخانه چینی "Robam" ایجاد شده است. Robam در سال 1979 در هانگزو تاسیس شد و ایجاد لوازم آشپزخانه را از هودها شروع کرد و به تدریج به اجاق ها، اجاق های بخار، اجاق های مایکروویو و غیره گسترش داد. Robam سالهاست که به ارائه فناوری پیشرفته و محصولات باکیفیت و محکمی می پردازد که خانواده های چینی و آشپزخانه ها را به هم پیوند می دهند. Robam به تازگی، بر بهبود محیط های پخت و پز و ایجاد یک زندگی بهتر برای فرهنگ غذایی متمرکز شده است.تعاملات بین رشته ای آشپزخانه
در فضایی که به دنبال ترویج آشپزی است، استراتژی تجارت با به حداقل رساندن اندازه نمایشگاه، فضای اضافی را برای مدل جدید عملکردی که ترکیبی از حوزه های مختلف است، فراهم می کند و شرکت هایی که فعالیت های همسان دارند را گرد هم می آورد. مدیر ارشد طراحی صنعتی Qiang Wang مسئول میزبانی کارگاه های آشپزخانه و David Guzman ، سرآشپز آشپزخانه برای سرو دسر می باشند. سرآشپز مشهور Ying-Chun Chiang کلاس های آشپزی متنوع را آموزش می دهد. مدل تجاری جدید ادغام فرهنگهای آشپزی متنوع و لوازم آشپزخانه تأثیرات زیادی دارد. در طبقه اول نمایشگاه، فروشگاه طراحی برند "idea" که توسط هنرمند دانمارکی "Paul Pava" تأسیس شده است، وسایل سرگرمی را معرفی می کند و گاه میزبان نقاشی و فعالیت هایی برای خیریه باعث افزایش کیفیت و نشاط در زندگی آشپزی می شود.سرانجام ، آثار تیم اختصاصی در یک قالب فضایی منحصر به فرد را به نمایش گذاشته می شود که به طور ماهرانه میزبان فعالیت های مختلف آشپزی و نمایشگاه های هنری است. این الگوی موفق تجاری شواهد محکمی است که تجربه آشپزی بی سابقه ای را به مردم نشان می دهد.
نمای خارجی ساختمان با تزئینات مشکی و پنجره های مشبک طراحی شده است و به شکل خارق العاده ای، متریال های امروزی با فرهنگ های باستانی ترکیب می کند. ایده طراحی از فلسفه "ظروف حامل پیام هستند" حمایت می کند در آن ظروف نمادی از محصولات کاربردی حاصل از ادغام سبک معاصر و استانداردهای زیبایی شناسی است. منظور از"پیام" روشهای محکم نمایش فرهنگ های آشپزی نوآورانه در کل فضا قرار می باشد. مدل مدرن تجارت که در آن یک مغازه با پرداخت اجاره که محل مغازه دیگری کار می کند، یک فروشگاه منحصر به فرد را ایجاد کرده است.
فضای انعطالف پذیر
براساس ایده طراحی که عناصر انعطاف پذیر و مدولار را هماهنگ می کند، منطقه جدیدی فضاهای متنوع آشپزخانه را در بر می گیرد. مبلمان مجهز به مدولار و چرخ دستی های فروشنده متحرک، استفاده از فضا را موثرتر کرده است. چرخ دستی های فروشنده می توانند بدون زحمت به مکان های مختلف ، حتی به فضای باز منتقل شوند. علاوه بر این، فضای گسترده برای هر دو میز کلاس های آشپزی و پذیرایی از میهمانان شخصی به راحتی قابل دسترسی است. "مبداء آشپزی" با استفاده از ادغام جدید و قدیمی و مدرن و سنتی ، نمونه ای استثنایی را نشان داده است که نشان از قدرت تنوع آشپزی معاصر دارد.تحریریه معماری آرل
منبع : culinary-origin-chu-studio
مطالب مشابه
X
همراه معماری آرل باشید