نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : شنبه , ۱۳۹۸/۰۲/۲۱ ۱۰:۴۵

تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی این رستوران دریایی در سواحل شرقی دریای چین و با الهام از اقیانوس کنار شهر طراحی و اجرا شده است. رستوران Shunfenglou یک رستوران غذاهای دریایی و بومی شناخته شده قدیمی در این منطقه است که به مناسبت سی و پنجمین سالگرد تأسیس این رستوران ، صاحبان رستوران با نوآوری جسورانه ای به طراحی مجدد رستوران پرداختند و با الهام بخشی از سمفونی "لا مرو" که توسط کلود دبوسی، موسیقیدان فرانسوی، در اواخر قرن بیستم اجرا شده بود طراحان تجربه های سینستزیا در موسیقی را منبع الهامی برای طراحی و دکوراسیون فضا در نظر گرفتند Synesthesia از دو ریشه Syn به معنای باهم و aisthesis به معنای درک مفاهیم تشکیل شده است .به طور ساده سینستزیا به این معناست که وقتی یکی از حواس یا قسمتی از آن فعال می شود یکی دیگر از حواس نامربوط و یا قسمتی از آن نیز به طور همزمان فعال می شود. به طور مثال وقتی شخص یک صدا را می شنود بلافاصله یک رنگ یا فرم را در " چشم ذهن " خود می بیند البته تا مدتها این پدیده به عنوان موضوعی غیرواقعی تعبیر می شد، اما تحقیقات سالهای اخیر دانشمندان، واقعی بودن آن را آشکار کرده است که طراحان برای طراحی دکوراسیون از این موضوع بهره گرفته اند.





مجموعه ای از نورهای طلایی در ورودی اصلی زیر سایبان حلقوی وجود دارد و درب آلومینیومی طلایی خاکستری ورودی را تعریف می کند. طراحی این رستوران در فضایی به مساحت 1500 متر مربع انجام شده و با طراحی مناسب و گیرا تعادل خوبی بین فضای درون و بیرون رستوران ایجاد کرده است.





مترجم :غزاله عزالدین
منبع: interiorzine
مطالب مشابه
X
همراه معماری آرل باشید