۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری آرل
تاریخ : سه شنبه , ۱۳۹۸/۰۱/۲۰ ۱۱:۰۰
طراحی مرکز توانبخشی
تحریریه معماری آرل
مرکز توان بخشی Shirley Ryan در شیکاگو اولین مقصد کودکان و بزرگسالانی است که با شرایط بسیار پیچیده مانند بیماران مغزی،صدمات نخاعی،بیماران سرطانی و بیماران دچار نقص عضو به آن مراجعه می کنند. بیمارستان 1.2M SF اولین بیمارستان تحقیقاتی است که پزشکان، دانشمندان، مخترعان و تکنولوژیست ها در کنار هم در یک فضای اشتراکی و انعطاف پذیر در کنار بیماران کار می کنند تا رویکردهای جدید را کشف کرده و تحقیقات را در عمل به کار برند. دید کارفرما در این پروژه تغییرشکل آینده این مرکز توانبخشی بوده و این که چگونه کشفیات متخصصان می تواند به کار گرفته شود تا توانایی انسان را افزایش دهد. طراحی این بنا انعکاس دهنده این نگاه در داخل و خارج بنا می باشد.
طراحی مرکز توانبخشی برای افراد معلول
طراحی مرکز توانبخشی
طراحی و برنامه ریزی این پروژه براساس کانسپت هایی پیش رفته است که وابسته به سلامت افراد بوده اند. تحقیقات تنها با پروسه درمان درگیر نبوده بلکه با فضای کلینیک تلفیق شده است و بیماران را نیز در روند تحقیقات دخیل می کند. هر یک از پنج لابراتور وابسته به توانایی های مختلف ( بخش مربوط به ذهن و توانایی صحبت کردن، بخش مربوط به پاها و توانایی راه رفتن، بخش مربوط به دست ها ، بخش مربوط به توانایی حفظ شرایط بدن و بخش اطفال) به عنوان صحنه اصلی برای بیماران عمل می کنند که در حال تعامل با محققان و پزشکان هستند.
طراحی مرکز توانبخشی رنگارنگ
طراحی مرکز توانبخشی کودکان وبزرگان
هر یک از این لابراتورها نیز یک بخش خصوصی برای آنالیزها و برنامه ریزی ها دارد. تکنولوژی در سرتاسر این بنا جاسازی شده است. پزشکان و محققان هر جنبه فعالیت های بیماران را اندازه گیری کرده تا داده هایی را به دست آورند که خروجی ها را بهبود بخشیده و به محققان این اجازه را می دهند که یاد بگیرند و دیدگاه های جدید را بی درنگ به اشتراک بگذارند.
طراحی مرکز توانبخشی کودکان وبزرگان
طراحی مرکز توانبخشی کودکان وبزرگان
تجربه بیمار نیز نکات فراوانی را شامل شده و از لحظه ورود بیمار تا اتاق بیماران را در بر می گیرد. این تجربه در طراحی لحاظ شده است. از درهای بسیار بزرگ راهروها گرفته تا کنج های منحنی شکل برای دید و حرکت بهتر تا فضاهای بهینه سازی شده که رفاه بیشتر را در پی دارد. گرافیک های محیطی در این فضا ایجاد انگیزه می کنند و راهنماهای مسیر نیز تجربه بیمار را بهبود می بخشند. بهره گیری از نور طبیعی نیز در این فضا به حداکثر ممکن رسیده و طراحی منظره و فضای سبز دسترسی به باغچه ها را برای تغییر حال و هوا بیماران فراهم کرده است. راهروهای شرقی و غربی دید خوبی داشته و به بیمار و ملاقات کنندگان زمانی را برای دورشدن از مراحل درمان ارائه می دهد. در این طرح از هر فرصتی برای استفاده از دید به شهر شیکاگو و دریاچه میشیگان بهره برداری شده است.
طراحی راهرو مرکز توانبخشی سرطانی
طراحی راهرو مرکز توانبخشی سرطانی
طراحی راهرو مرکز توانبخشی سرطانی
طراحی مرکز توانبخشی مغزی
تحریریه معماری آرل
منبع: architizer.com
تعداد بازدید : ۲۴۰
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
 دعوت طبیعت به داخل فضای داخلی در طراحی داخلی کانون جامعه اماکن سبز تایوان

دعوت طبیعت به داخل فضای داخلی در طراحی داخلی کانون جامعه اماکن سبز تایوان

طراحی کلینیک Redondeado

طراحی کلینیک Redondeado

چند نمونه دکوراسیون داخلی کلینیک دندانپزشکی

چند نمونه دکوراسیون داخلی کلینیک دندانپزشکی

طراحی مرکز بهداشتی با فرم تندیس گونه

طراحی مرکز بهداشتی با فرم تندیس گونه

نورمن فاستر و مرکز سرطان مگی

نورمن فاستر و مرکز سرطان مگی

7 پروژه بیمارستان  برنده جایزه بین المللی AIA

7 پروژه بیمارستان برنده جایزه بین المللی AIA

مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی و اجرا ویلا

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir