۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : شنبه , ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ ۱۳:۴۷
طراحی داخلی فست فود
تحریریه معماری آرل
طراحی داخلی فست فود جدید نیویورک برگر، یک برندشاپ با تمرکز برجسته سازی و بازرگانی نام و هویت این رستواران ارائه شده است. تفسیر مفهوم طراحی فست فود بر اساس سه آیتم پایه گذاری شده: آلیاژ برنج، چوب و دود. این عناصر حاوی تاثیرات بصری و حسی منحصربه فرد خود هستند که با پیچیدگی های یک رستوران آمیخته شده تا تجربه ای جالب و دعوت کننده را به مشتریان القا کند.
طراحی داخلی فست فود
بهترین رنگ برای فست فود بر اساس عرف روانشناسانه قرمز می باشد. اما نیویورک برگر یک رستوارن شعبه ای مانند مک دونالد یا برگر کینگ نیست، و به فضایی با رنگ های هارمونیک تر برای ایجاد یک حس آرامش بخش تر نیاز دارد. لذا طیف رنگ های این پروژه با ترکیب طراحی دکوراسیون به رنگ قالب زرد و نورهای برنجی رنگ خلاصه شده است. طراحی دکوراسیون فست فود قالباً از متریال یا الگوهای یکسان است. اما نیویورک برگر با استفاده از الیاف های بازیافتی نرم (در طراحی سقف)، میز و صندلی چوبی به رنگ روشن، و نورپردازی گرم، حس یک کافه رستوارن را به مشتری منتقل می کند. متریال کاشی های سرخ و سبز در عرصه  سرویس بهداشتی تعبیه شده اند تا عملکرد این فضا را نسبت به محدوده صرف غذا برجسته کند.
طراحی داخلی فست فود
فضای گریل (منطقه سِرو پیش غذا) به صورت یک محور طولی در مرکز رستوران تعبیه شده که پیش غذا را گرم و تازه ارائه می دهد. قرار دادن فضای گریل در مرکز پلان فست فود، به ارائه خدمات سریع تر و سهل تر مجموعه بدل گشته است. پیچیدگیهای هویت طراحی، این پروژه را به یک فضای مدرن نیویورکی تبدیل نموده و از یک کالبد نسبتا صنعتی دور کرده است. در عین حال، توجه به جزئیات طراحی و بازی با نور بر اساس کنتراست داخل رستوران و تاثیر آن بر روی بیرون، فضا را به یک مجموعه واحد تبدیل کرده است. یک قالب یکپارچه از رنگ های گرم. فضای دنج و راحتی که به عنوان یک فست فود با تمرکز بر فروش برگر، رهگذر را به داخل جذب می کند.
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
طراحی داخلی فست فود
تحریریه معماری آرل
منبع:archdaily.com
تعداد بازدید : ۱۰۸۸
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
قسمت اول: معرفی رستوران و کافی شاپ های برتر سال 2016

قسمت اول: معرفی رستوران و کافی شاپ های برتر سال 2016

کافه نیمکت / ولیعصر تهران / استودیو فضای خاص

کافه نیمکت / ولیعصر تهران / استودیو فضای خاص

طراحی رستوران پاریس-نیویورک

طراحی رستوران پاریس-نیویورک

طراح داخلی با استفاده از متریال های قدیمی و قابل استفاده

طراح داخلی با استفاده از متریال های قدیمی و قابل استفاده

10 طرح داخلی برتر رستوران و کافی شاپ در سال 2015

10 طرح داخلی برتر رستوران و کافی شاپ در سال 2015

معماری داخلی رستوران توسط پدرو راچئو

معماری داخلی رستوران توسط پدرو راچئو

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir