۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : يکشنبه , ۱۳۹۸/۰۳/۰۵ ۱۳:۲۰
طراحی داخلی ساختمان وارش
تحریریه معماری آرل

ساختمان وارش

گروه معماران آرل
آرشیتکت: عماد کشفی
تیم طراحی: حدیث قیومی، یاسمین ملکی
گرافیک: شادان برومند
تأسیسات الکتریکی: سید احمد موسوی
تأسیسات مکانیکی: شرکت کار و اندیشه
مجری: گروه معماران آرل
مدیر اجرا: سید شهاب الدین حسینی
ناظر: مهدی سهراب نژاد
عکس: دید استودیو
کارفرما: شرکت وارش شیمی بهار نماینده انحصاری شرکت Anton Paar اتریش
محل پروژه: تهران، خیابان سهروردی
متراژ زمین: 210 متر مربع
زیربنا: 400 متر مربع
سال شروع: پائیز 96
پایان پروژه: بهار 97
موقعیت ساختمان وارش

ایده طراحی ساختمان وارش

چالش های اصلی ساختمان وارش اولاً محدودیت مساحت جهت تأمین فضای عملکردی متنوع، تعداد زیاد پرسنل شرکت وارش و مراجعین، و ثانیاً عرض کم پروژه برای نورگیری مناسب فضاها از یک سو و ضعف سازه بنای موجود از سمت دیگر عامل محدودیت بوده است. تأکید کارفرما بر احترام به تک تک کارمندان و بالا بردن روحیه آنها با ایجاد فضاهایی با کیفیت و ایجاد تعامل نزدیک بین کلیه بخش ها از دیگر موضوعات تأثیرگذار در روند طراحی بود.
در مرحله اول جانمایی فضاها بر اساس سلسه مراتب دسترسی و ملزومات هر فضا طراحی گردید. پس از شکل گیری دیاگرام اصلی روابط فضایی، پلان هایی متناسب با برنامه فیزیکی پروژه شامل سالن نمایش محصولات، سرویس و خدمات پس از فروش، بخش فروش، سالن آموزش و کنفرانس و ... شکل گرفت.

کانسپت ساختمان وارش
طبقه دوم ساختمان وارش

طبقه دوم

به طور کلی ایده اصلی طراحی داخلی ریز فضاها بهره مندی از خطوط هم راستا و به وجود آوردن عمق میدان در فضاهای کوچک پروژه همچنین استفاده از رنگ های سازمانی شرکت Anton Paar در سطوح پروژه و شاخص کردن فضاهای عمومی نظیر لابی ورودی و سالن جلسات با رنگ قرمز بوده است.

راه پله
نورپردازی خطی
روند بازسازی ساختمان وارش

در طراحی پروژه سعی شد تا محیط اداری همه کارکنان ساختمان وارش از کیفیت فضایی یکسان برخوردار باشد. شفاف سازی حداکثری پوسته نمای جنوبی و شمالی با توجه به محدودیت های سازه ای و چیدمان فضاهای اصلی در ضلع جنوبی جهت استفاده حداکثری از نور خورشید، طراحی جداره های سفید با رویکرد مینیمال و استفاده از پارتیشن های شیشه ای، به منظور ایجاد محیطی صمیمی، روشن و شفاف، عاری از هیجانات شهری در همین راستا بوده است.

دکوراسیون داخلی ساختمان وارش

در طراحی نمای شمالی ساختمان وارش بدلیل همجواری با ساختمان های مسکونی، حفظ ریتم پنجره ها و خط آسمان و استفاده از سطوح خالص در دستور کار قرار گرفت. طراحی نمای ساختمان با احترم به همسایگی ها از یک سو و ایجاد فضایی پویا و دوستانه با توجه به محدودیت های سازه ای و مساحتی از سوی دیگر، و بهره مندی از سیستم های نوین تأسیساتی، الکتریکی و مرتفع کردن نیازهای تأسیساتی بخش سرویس و خدمات پس از فروش پروژه را می توان از مزایای اصلی پروژه دانست.

نمای شمالی ساختمان وارش
نمای شمالی ساختمان وارش

نمای شمالی

مراحل بازسازی
نمای ساختمان وارش
نورپردازی نما
راه پله

ورودی

طراحی داخلی وارش

آلبوم تصاویر ساختمان وارش

فایلینگ
طراحی داخلی
طراحی داخلی
محدوده مداخلات

نمای جنوبی

نمای شمالی

برش شرق به غرب

برش غرب به شرق

تصاویر مراحل اجرایی ساختمان وارش

اجرای ساختمان وارش
اجرای ساختمان وارش

تحریریه معماری آرل
منبع : آرل

تعداد بازدید : ۱۵۷۰
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
تا کنون چگونه و با چه معیاری به جزئیات نمای شهرمان نگریسته ایم؟

تا کنون چگونه و با چه معیاری به جزئیات نمای شهرمان نگریسته ایم؟

هاراگوچی و حوض نفت در40 سالگی موزه هنرهای معاصر

هاراگوچی و حوض نفت در40 سالگی موزه هنرهای معاصر

شنبه های نگاه آرل به تهران: باغ موزه دفاع مقدس

شنبه های نگاه آرل به تهران: باغ موزه دفاع مقدس

طراحی آرامگاه از دیدگاه

طراحی آرامگاه از دیدگاه "محمد فروغی"

معماری و طراحی داخلی ساختمان سايه‌پود

معماری و طراحی داخلی ساختمان سايه‌پود

ساختمان کانون وکلای دادگستری استان قزوین

ساختمان کانون وکلای دادگستری استان قزوین

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir