۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : سه شنبه , ۱۳۹۷/۰۳/۰۱ ۰۷:۵۴
طراحی مجموعه رستوران ها در یک ساختمان
تحریریه معماری آرل
این ساختمان سه نبش در مرکز توکیو در خیابان طولانی و باریکی با ساختمان های اداری کوتاه و نیمه بلند،قرار دارد.ملاحظات کلیدی هنگام طراحی یک ساختمان مانند نحوه ارتباط ساکنان با منظره شهری، سبک ساختمان، نیاز های ساکنان و...را باید درنظرگرفت.
با توجه به موقعیت این ساختمان نیمه بلند و کاربری آن به عنوان رستوران چند طبقه، باید دانست چگونه یک ساختمان با هویت رستوران گروهی ایجاد کرد.به علت اینکه در منطقه تجاری و اداری قرار دارد لازم است تصویری از یک ساختمان پر از رستوران و محیطی لذت بخش ایجاد کنیم تا استقبال مراجعه کنندگان افزایش یابد و ساختمان جذابی در منطقه باشد.
این مجموعه رستوران دارای یک نمای جانبی با تراس های سه بعدی است که هر طبقه یک تراس دارد. اندازه و شکل این تراس ها باهم متفاوت است و یک فرم لایه ای ایجاد شده که به سمت بالا حرکت می کند. علاوه بر این، نما به طور کامل از شیشه ساخته شده است و به افراد اجازه می دهد از داخل و بیرون مجموعه فضا را مشاهده نمایند.
طراحی نما طراحی و معماری  بالکن
تراس های سر پوشیده باهم در ارتباط هستند و هنگامی که افراد در طبقه بالاتر حضور دارند، مردم و ماشین را می بینند و از آن لذت می برند. در رستوران های معمولی چند طبقه، رستوران های طبقات از هم جدا هستند و مراجعه کننده گان هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند اما در این ساختمان میتوانند با حضور در تراس باهم در ارتباط باشند. با توجه به اهمیت ساخت وساز، نازک کاری های مشکی رنگ و قاب ها و اجتناب از یک ظاهر بیرونی متداول، به ساختمان هویت داده شده و اجازه داده است هر واحد رستوران به طور کامل از یک دیگر جدا شوند. فضاهای داخلی با پنجره های مشکی و رنگ های خنثی به مراجعه کنندگان این امکان را می دهد که فضای مورد دلخواه خود را انتخاب کنند. هدف اصلی این طراحی (مانند یک حجم متخلل،تراس هایی با دید عالی به خیابان، فضای مناسب برای مراجعه کنندگان) سبک جدیدی برای ساختمان ها بر خیابان است.
طراحی نما شیشه ایطراحی مجموعه رستوران ها در یک ساختمانطراحی نماتراس رستوران
طراحی ورودی رستورانپلان نما ساختمان رستوران

طراحی نما



پلان رستوران طبقاتی

تحریریه معماری آرل
نویسنده : مهدیه عزتی
منبع:archdaily
 
تعداد بازدید : ۲۱۸۹
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
معماری داخلی رستوران توسط پدرو راچئو

معماری داخلی رستوران توسط پدرو راچئو

TEMPO - طراحی فضایی برای زنده نگه داشتن اوقات فراغت

TEMPO - طراحی فضایی برای زنده نگه داشتن اوقات فراغت

طراحی داخلی رستوران با تم رنگی تیره و مبلمان چوبی

طراحی داخلی رستوران با تم رنگی تیره و مبلمان چوبی

طراحی چایخانه دو طبقه به سبک مدرن

طراحی چایخانه دو طبقه به سبک مدرن

طراحی داخلی رستوران گیاهی

طراحی داخلی رستوران گیاهی

طراحی کافه رستوران هتل حیدرآباد هند

طراحی کافه رستوران هتل حیدرآباد هند

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir