۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : چهارشنبه , ۱۳۹۵/۰۶/۲۴ ۱۱:۰۰
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: Design Equilibrium 
موقعیت بنا: چندی گار، هند
متراژ بنا: 281 فوت مربع
سال اتمام پروژه: 2016
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
وقتی صحبت از یک فست فود به میان می آید، مکانی غیر رسمی و راحت با تمام امکانات موجود در ذهن ما شکل میگیرد. بخصوص فضایی که دارای عرصه های ساده، زیبا و گیرا باشد تا علاوه بر گذراندن وقت برای خوردن یک وعده غذا، تجربه ای جالب و دوست داشتنی از یک فست فود مخصوص غذاهای گیاهی در اختیار ما قرار دهد.طراحی داخلی فست فود BIGWICH دارای فرم ها و الگوهایی است که تجربه جدیدی را در اختیار مشتریان خود قرار می دهد. 
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
رویکرد طراحان به کانسپتی معاصر یا صنعتی ساده بسیار خسته کننده بود. بنابراین دستورالعمل های لازم برای یک فضای پر جنب و جوش که بازتابی از ایدئولوژی نام تجاری این مکان بوده در نظر گرفته شد. مواد غذایی ارگانیک و سالم به همراه ایجاد یک حس اجتماعی و آرامش بخش، هدفی است که طراحان برای این مکان در نظر گرفته اند. جالب اینجاست که کانسپت طراحان جمله معروفی از امپراطور رومی مارکوس اورلیوس بوده است. اورلیوس اظهار داشته: هیچ شکل و فرمی از طبیعت پایین تر از هتر نیست و هنر از اشکال موجود در طبیعت الهام کرفته است. 
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
به کار بردن رنگ های تند و اَشکال کمیک در طراحی داخلی برای ایجاد حس یک فضای کمیک استریپ به مشتریان بوده است. اَشکال و فرم های کمیک برای کاهش رسمی بودن فضا به کار رفته و سن و سال مکان را کاهش داده است. سبک شتاب زده رنگ و بافت منحنی داخلی به منظور حداقل رساندن خطوط مستقیم در فضای معاصر امروزی است. 
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
طراحی داخلی فست فود مخصوص گیاه خواران
تحریریه معماری آرل
منیع: archdaily.com
تعداد بازدید : ۴۷۷۸
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
طراحی داخلی 30 رستوران با تجربه کاربری متفاوت

طراحی داخلی 30 رستوران با تجربه کاربری متفاوت

طراحی داخلی و بازسازی کبابی محمد در اصفهان

طراحی داخلی و بازسازی کبابی محمد در اصفهان

طراحی رستوران کیوب کلاب، رتبه سوم جایزه معمار در بخش عمومی

طراحی رستوران کیوب کلاب، رتبه سوم جایزه معمار در بخش عمومی

طراحی چایخانه سنتی ژاپنی با معماری پارامتریک و شیوه های مدرن

طراحی چایخانه سنتی ژاپنی با معماری پارامتریک و شیوه های مدرن

نگاهی به طراحی رستوران غذاهای دریایی در کیش

نگاهی به طراحی رستوران غذاهای دریایی در کیش

طراحی داخلی رستوران 100 متری لِکا در بارسلون

طراحی داخلی رستوران 100 متری لِکا در بارسلون

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
شرکت طراحی دکوراسیون اداری 
طراحی و اجرای فروشگاه زنجیره ای

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


طراحی و ساخت ویلا
بازسازی ساختمان
اخذ تاییدیه کمیته نما 
طراحی داخلی مطب
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir