۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : يکشنبه , ۱۳۹۵/۰۵/۱۷ ۱۱:۳۲
تحریریه معماری آرل
نام پروژه: ساختمان مسکونی اندرزگو
معماری: دفتر معماری آینه
موقعیت: تهران
سال: 1394
مساحت زمین: 215 مترمربع
مساحت ساخته شده: 1136 مترمربع

پروژه ساختمان مسكوني اندرزگو در زميني به مساحت  215 متر مربع و در٥ واحدمسكوني٣ خوابه درطبقات شكل گرفت. طبقه همكف به پاركينگ وحياط وورودي وطبقه زيرزمين به انبارها،تاسيسات وسالن ورزشي اختصاص يافت. در طراحي پلان مجموعه حوزه عملكردهاي خصوصي در شمال ، با نورگيري از پاسيويي كه در شمالي ترين بخش از زمين از حجم خالي شد و حوزه عملكردهاي عمومي تر در جنوب و به سمت نماي اصلي پروژه و با نورگيري كامل از اين بدنه و حوزه ارتباطي عمودي ساختمان در ميان اين دو و در مركز ساختمان جانمايي شد.
استراتژي در طراحي پلان فضاهاي داخلي و همين طور نماي پروژه سادگي و پرهيز از هرگونه بيان پيچيده بود. ساختمان در كوچه اي با عرض كم و با ساختمانهاي مجاور بسيار نامنظم از نظر مصالح ساخت و ارتفاع واقع شده و در اين كوچه طبق ضوابط شهرداري با توجه به شرايط خاص زمين پروژه رعايت عدم پيش آمدگي ساختمان الزامي بود.دغدغه ما براي طراحي نماي ساختمان ايجاد سطحي بود كه بافت شهري را بيش از اين دچار آشفتگي و اغتشاش نكند و در عين حال بتوانيم براي فضاهاي داخلي كيفيت مطلوب را خلق كنيم.
با برش سنگ گرانيت بدون ساب و روي هم گذاشتن آن بافت و رنگ خاكستري مورد نياز را تامين كرديم و به نماي خنثي و بدون فرمي رسيديم  كه به آرامش بصري كوچه كمك مي كند.اين كارازنظراقتصادي هم كمك زيادي به پروژه كرد.براي تامين هدف بعدي وايجاد كيفيت درفضاهاي داخلي حجم هاي شفافي رابه عمق سطح ايجاد شده و نما نفوذ داديم و تراسهايي را در طبقات نه به شكل معمول سرتاسري در نما بلكه به شكل فضاهاي شفافي كه درون فضاهاي پروژه قرار مي گيرد ايجاد كرديم.اين تراس يا حياط ها در طبقات روي هم قرار نمي گيرند و در هر طبقه با توجه به ديد و ارتباط با فضاي بيرون و نياز كاربران جانمايي شده اند.در برخي از طبقات در كناره ها و در برخي ديگر وظيفه جدا كردن آشپزخانه از سالن پذيرايي را به گونه اي به عهده دارند و نيز مي توانند به محل مناسبي براي نگهداري گياهان و برخي عملكردهاي فرعي آشپزخانه بدل شوند.
سطح سنگی نما نیز در برخی از طبقات همراه با حیاطها به درود فضاهای داخلی نفوذ می کند. زمین پروژه کمی به سمت غرب چرخیده است و نور مزاحم غرب در تابستان باید کنتر ل می شد و همچنین برای محرمیت این حیاط ها باید فکری می شد، روی سطوح شفاف نما و نیز این حیاط ها پوسته متحرکی از جنس چوب با هندسه و شکل کاملا هماهنگ با پوسته سنگی نما ایجاد کردیم که قابلیت باز و بسته شدن در زمان ها مختلف و کنترل نورهای مزاحم و دید را دارد.



تحریریه معماری آرل
منبع: caoi.ir
تعداد بازدید : ۳۰۳۳
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
طراحی سالن کنسرت و مجموعه مسکونی

طراحی سالن کنسرت و مجموعه مسکونی

مجتمع چند منظوره، طرح برنده مسابقه بین المللی چین

مجتمع چند منظوره، طرح برنده مسابقه بین المللی چین

طراحی برج تجاری مسکونی در ونکوور

طراحی برج تجاری مسکونی در ونکوور

طراحی مجتمع مسکونی الماس نیویورک

طراحی مجتمع مسکونی الماس نیویورک

طراحی آپارتمان مسکونی ملک در اصفهان، رتبه سوم مشترک جایزه معمار 96

طراحی آپارتمان مسکونی ملک در اصفهان، رتبه سوم مشترک جایزه معمار 96

آپارتمان مسکونی شماره 1، برنده رتبه اول جایزه معمار

آپارتمان مسکونی شماره 1، برنده رتبه اول جایزه معمار

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir