۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

نویسنده : تحریریه معماری آرل
تاریخ : شنبه , ۱۳۹۴/۰۳/۱۶ ۰۷:۱۷

مترجم: نیلوفر محتاط
معماران: act_romegialli
موقعیت: ایتالیا، Galbiate
خواسته ی کارفرما، طراحی عمارتی جانبی برای خانه ای قدیمی بود به گونه­ ای که حداقل مزاحمت بصری را برای محیط طبیعی اطراف داشته باشد. عمارت ذکر شده به استخری سرپوشیده اختصاص می یابد و فضایی برای ورزش و گذران اوقت فراغت خواهد بود.



خانه ی قدیمی در اوایل قرن بیستم ساخته و 10 سال پیش بازسازی شده است. بازسازی این خانه شامل محوطه سازی و اضافه کردن برکه­ ای مصنوعی به محوطه است. سطح طبقه ی همکف این خانه 1 متر بالاتر از زمین مجاورش می باشد و کمترین ارتباط را با محیط طبیعی اطراف دارد لذا کارفرما خواستار طراحی فضای محصور شیشه ای و متصل به خانه­ ی اصلی برای لذت بردن از مناظر طبیعی اطراف است.





در نتیجه ­ی بررسی های دقیقی که در مورد توپوگرافی سایت انجام شد، به منظور ایجاد حداقل مزاحمت بصری برای محیط اطراف، حجم عمارت در زیر سطح زمین قرار گرفت. برای هدایت نور به داخل از ترازهای مختلف زمین بهره گرفته شد و به جای استفاده از نور سقفی از پنجره های عریضی استفاده شد که رو به منظر و برکه باز می شوند. بدین ترتیب برکه و عمارت از نظر بصری به یکدیگر متصل می شوند.





قرارگیری عمارت در مکانی دور از خانه، به منظور ایجاد فضایی مستقل و نو انجام شد که به کمک تونلی با تأکید بر محرمیت به خانه متصل می شود. برای حفظ درختان، این دو ساختمان به وسیله­ ی تونلی به یکدیگر متصل شدند. فضایی شیشه ای مقابل خانه برای بهره مندی از مناظر طبیعی اطراف طراحی شده است. تونل در نهایت به کمک چند پله به این فضا متصل می شود.





همانطور که گفته شد عمارت دارای استخری سرپوشیده، فضای ورزش و آشپزخانه ای کوچک است که با هندسه ای ساده در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. به دلیل عملکردهای متنوع این فضا، مصالح استفاده شده در آن چوب و سیمان هستند. در داخل فضا تمام ملاحظات مربوط به تهویه رعایت شده است.





برای فضای مربوط به استخر از مصالحی با دوام با رنگی خنثی استفاده شد. مصالحی که قادر به پوشاندن سطح پله ها، لبه ها و سطوح منحنی نیز باشند. هدف از استفاده از یک نوع مصالح برای استخر، دیوارها، پله ها و.... ایجاد حس تداوم و پیوستگی بین داخل و خارج استخر بود. در نهایت از سرامیکهای کوچک سفید برای پوشاندن کف و دیوارها استفاده شد. به منظور تداوم دید در داخل و خارج عمارت نیز از پنجره های کشویی استفاده شده است.





برای بزرگنمایی تصاویر لطفاً بر روی آن ها کلیک کنید.




تحریریه ی معماری آرل
منبع: archdaily.com
تعداد بازدید : ۴۸۹۴
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
ژان نوول،معمار منحصربه فرد و صاحب سبک

ژان نوول،معمار منحصربه فرد و صاحب سبک

طراحی خانه سالمندان در یک مجتمع مسکونی

طراحی خانه سالمندان در یک مجتمع مسکونی

طراحی مجتمع مسکونی با رویکرد پایداری اجتماعی

طراحی مجتمع مسکونی با رویکرد پایداری اجتماعی

معماری و طراحی کلبه ی چوبی جنگلی Clara

معماری و طراحی کلبه ی چوبی جنگلی Clara

طراحی المان شهری سیدنی استرالیا

طراحی المان شهری سیدنی استرالیا

معماری و طراحی پناهگاههای پارچه ای برای آوارگان

معماری و طراحی پناهگاههای پارچه ای برای آوارگان

مشاوره معماری

برای داشتن فضای کارآمد و زیبا می توانید از مشاوره متخصصین آرل بهرمند شوید

02122901905
مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی دفتر کار اداری

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی و معماری داروخانه
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir