۰۲۱-۲۲۹۰۱۹۰۵-۶

معماری آرل
تاریخ : چهارشنبه , ۱۳۹۳/۰۴/۱۸ ۰۹:۲۰
طراحی رستوران پرتغالی
مترجم: مهرداد نجیب زاده
معمار: خوزه کارلوس کروز
موقعیت بنا: پورتو پرتغال
متراژ بنا: 250 متر مربع
سال اجرا: 2013

فضای موجود در طراحی این رستوران به وسیله دو ساختار مجزا تشکیل شده است. این دو ساختار شامل دو تاق می باشد که این فضای طولی و باریک را تقسیم کرده و در عین حال به هم پیوند داده است. نتیجه حاصل از این تقسیم یک تونل زیبا و آرامش بخش با رنگ های گیرا و جذاب بوده است. متریال به کار رفته در سطوح داخلی فضا از صفحات بتنی و ورق های برنجی تشکیل شده است. اتاق های VIP بر اساس نوع و چرخش آکوستیک فضای کارگاهی اندی وارهول الهام گرفته شده است. استفاده فوق العاده و به جا نور در تزئینات داخلی توسط طراح، شور و هیجان خاصی را به داخل بخشیده است.
طراحی رستوران پرتغالی

طراحی رستوران پرتغالی

طراحی رستوران پرتغالی

طراحی رستوران پرتغالی
طراحی رستوران پرتغالی طراحی رستوران پرتغالی طراحی رستوران پرتغالی طراحی رستوران پرتغالی
منبع: Archdaily.com

تعداد بازدید : ۳۳۹۱
نسخه چاپی :  
ارسال نظرات

نظر شما :

مطالب مشابه
ساختارشکنی در طراحی کافه رستوران مختص گیاه خواران

ساختارشکنی در طراحی کافه رستوران مختص گیاه خواران

طراحی داخلی کافی شاپ mammoth با رنگ های آبی و صورتی

طراحی داخلی کافی شاپ mammoth با رنگ های آبی و صورتی

طراحی رستوران ژاپنی و تجربه حضور در غار و طبیعت

طراحی رستوران ژاپنی و تجربه حضور در غار و طبیعت

طراحی داخلی خلاقانه کافی شاپ و رستوران

طراحی داخلی خلاقانه کافی شاپ و رستوران

طراحی داخلی : رستوران نوستروس

طراحی داخلی : رستوران نوستروس

طراحی داخلی رستوران میشل

طراحی داخلی رستوران میشل

مهندسین مشاور معماری
کاردستی با وسایل دور ریختنی
طراحی و اجرا ویلا

عضویت در گروه معماران آرل

بعد از ثبت ایمیل ، حتما از طریق لینک فعال سازی ، عضویت خود را فعال کنید.


معماری و طراحی هتل
طراحی و اجرا ساختمان اداری
طراحی داخلی ساختمان اداری و دفتر کار
تماس با گروه معماران آرل
: تهران ، نیاوران، سه راه یاسر،ساختمان آوا 2،
پلاک 250، طبقه 3، واحد 34
تلفن  :  ۶-۲۲۹۰۱۹۰۵-۰۲۱ 
فکس :    ۲۲۹۰۱۹۰۷-۰۲۱
ایمیل: info@arel.ir