موقعیت این ساختمان، در مرکز شهر آدلاید و دقیقا در نقطه ی مقابل این صخره ی معروف این شهر قرار دارد که برای مردم این شهر به عنوان یک نماد شناخته می شود.
درباره ی آدلاید:
آدلاید مرکز و پرجمعیتترین شهر ایالت استرالیای جنوبی و پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا است. این شهر نقریباً ۱٫۲۸ میلیون نفر جمعیت دارد. به ساکنان شهر آدلاید «آدلایدین» گویند.آدلاید شهری ساحلی است که در ساحل شرقی خلیج سنت وینسنت در "آدلاید پلین" بنا شدهاست. این شهر در شمال شبه جزیره "فلوریو" مابین خلیج "سنت وینسنت" و رشته کوههای کم ارتفاع "لافتی" قرار گرفتهاست. نواحی شهری حدوداً بیست کیلومتر از ساحل به سمت رشته کوهها گسترش یافتهاند در حالیکه حدود ۱۰۰ کیلومتر از "گاولر" و حدود شمالی آن در ساحل "سلیکس" فاصله دارند.
به عنوان مرکز دولتی و تجاری استرالیای جنوبی، آدلاید مؤسسات دولتی و اقتصادی بسیاری را در خود جای دادهاست. بیشتر این مراکز در مرکز شهر و در امتداد بلوار "نورث تراس" خیابان "کینگ ویلیام" و محلات مختلف مرکزی شهر جای گرفتهاند. این شهر در فهرست مجله "اکونومیست" برای قابلسکونتترین شهرهای دنیا جزو ده شهر اول در سال ۲۰۱۰ شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ توسط "شورای املاک استرالیا" بهترین شهر قابل سکونت نامیده شد.
با توجه به حساسیت شهر آدلاید، مسابقه ی انتخاب طرح یک ساختمان به عنوان نماد بخش جدید این شهر، در یک حرکت نمادین، به عهده ی مردم شهر گذاشته و بین مردم این شهر به مسابقه گذاشته شد که گروه اسلواکیایی با طرح خود توانستند پیروز این مسابقه باشند.
همانطور که در تصاویر مشخص است، این طرح به صورت متقارن با صخره طراحی شده است به گونه ای که با هم یک نیم دایره را می سازند. طراحی این ساختمان به عنوان ساختمان مرکزی بخش جدید شهر، به گونه ای انجام شده است که زاویه دید فوق العاده ای نسبت به صخره و البته سایر نقاط شهر دارد. طبیعت سرسبز این شهر نیز در زاویه دید این برج گنجانده شده است.
طراحی این ساختمان بر اساس معماری پایدار انجام شده است و تمام مصالح و متریال مورد استفاده برای ساخت، قرار است کاملا سازگار با طبیعت شهر و در جهت حفظ محیط اطراف باشد. یکی از نکات کلیدی در طرح برنده، راهکارهای ارائه شده برای حفظ محیط زیست است. انرژی مورد نیاز این ساختمان و همینطور انتقال انرژی در آن، به گونه ای طراحی شده اند که به صورت مسالمت آمیز با محیط زیست باشند.
نمایی از شهر جدید آدلاید (نمای جریی) به اضافه ی کاربری فضاهای مختلف:
منابع : Designboom ، ویکیپدیا
تحریریه گروه معماری آرل